yumurtalıkları uyaran iğnelerden kullanıyorum bacaklarmın yüzümün karnımın şiştiğini hissediyorum yan etkisi olarak karında şişme olabileceğini duymuştum ama bacaklarım da kalınlaştı sanki tedavi bitinc bu düzelir mi acabaCADIARZU
ben de seninle aynı durumdayım. yani yumurta büyütme iğnesi yapılıyor hergün. tahminimce 1-2 güne kadar da asılama yapılacak. tedavi sırasında kilo alacağımı düşünüyorum ama umarım cok fazla olmazzzz
ay ya 1-2 kg alcamı bılıodum zaten wermeye de calısıom ama cok cok zorrrrrrrrrrr
bende 11 subatta adet olucm we iğnelere başlıcaz her iğne aynı etkıyı mı yapıomuş cnm bn merional kullanıcam
ay of ya inşallah ben cokşişmem çünkü zaten yeterice şişim............senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
15gün günde bir iğne oldum pazartesiden bu yana 1,5a çıktı doktora sordum şişlik yapar ilaç dedi dizlerimde bile şişlik hissediyorum buna rağmen yumurtalıklarda hiç folikül yok doz az geldiği için dozu 1,5a çıkardık ama bu ay sanırım olan tek şey şişlik ama yine de umutlu olmak lazım doz yükselince yumurtalıklar çok çalışıyor ben de bu ay bırakırsak doktor ilacı değiştirecekmiş o da şişlik yapar mı acaba ilacın ne olduğunu sormadım kullanılı bi ilaçmış
evet tatlım ben de çok yaşadım onları.duba gibiydim heryerim şiş bi de gülerek hamile misin bu ne hal diye soran bissürü garip insanla uğrastım.hiç takma herşey geçecek :):1hug:
15gün günde bir iğne oldum pazartesiden bu yana 1,5a çıktı doktora sordum şişlik yapar ilaç dedi dizlerimde bile şişlik hissediyorum buna rağmen yumurtalıklarda hiç folikül yok doz az geldiği için dozu 1,5a çıkardık ama bu ay sanırım olan tek şey şişlik ama yine de umutlu olmak lazım doz yükselince yumurtalıklar çok çalışıyor ben de bu ay bırakırsak doktor ilacı değiştirecekmiş o da şişlik yapar mı acaba ilacın ne olduğunu sormadım kullanılı bi ilaçmış