Canim seni o kadar iyi anliyorum ki 8 haftalikken giyecek birseyim kalmadi artik ileride nasılsa giyinecegim diye gebelik pantolonlarina gectim utaniyordum artik karnimdam... cok nefes alamadıgim zaman oldu esimi gece 12 de yollara cok dusurdum... bu siskinlik genelde mide bulantisi ve kusma sikayeti olmayanlarda oluyor bir degisik versiyonu siskinlik de kusmalar gibi 11 - 12 de geçiyor... 10 gundur rahatim nerdeyse... eminim sende de gecicek rahat ol...Kızlar bu şişkinlik beni öldürecek. Ne uyuyabiliyorum ne uyanık.... Karnimi doyasıya dolduramiyorum. Hep az yiyorum. Es kaza yemek yanında pilav, makarna yesem ölüyorum. Var mı siskinlige care bulan? Karnım sanki 6 aylık öylesine şiş....
Valla yüreğime su serptin Allah razı olsun.... İkinci gebeliğim bu, ilkinde böyle şeyler yaşamadım ama dediğin gibi mide bulantım vardı o zaman. Şimdi mide bulantısı çekmiyorum bu şişkinlik mahvedecek beni. Kocaman bir karnım oldu. Sanki 5-6 aylık hamileyim. Akşam uykumdan uyandım, sinirimden ağladım. Tıkanıyorum, nefes alamıyorum, yatamıyorum. İsyan etmiyorum asla ama daha önce yaşamadığım için şaşkınım. Birde çalışıyorum, uyuyamadığım zaman artık ertesi gün iş hiç çekilmiyor. Neyse dedim ya yüreğime su serptin. Allah ne muradın varsa versinCanim seni o kadar iyi anliyorum ki 8 haftalikken giyecek birseyim kalmadi artik ileride nasılsa giyinecegim diye gebelik pantolonlarina gectim utaniyordum artik karnimdam... cok nefes alamadıgim zaman oldu esimi gece 12 de yollara cok dusurdum... bu siskinlik genelde mide bulantisi ve kusma sikayeti olmayanlarda oluyor bir degisik versiyonu siskinlik de kusmalar gibi 11 - 12 de geçiyor... 10 gundur rahatim nerdeyse... eminim sende de gecicek rahat ol...
Daha çok başındasın evet geçer... benim bulantilarim çok çok azaldi ama hala koku hassasiyeti var öğürmelerim bitti ama 10. Haftaya kadar çok kötüydüm... dayanmaya çalış bitecek diye düşün. Çok aç kalmamaya çalış soğuk soğuk meyve ye bol su iç tuzlu çubuk kraker balık kraker falan ye mide bulantini bastirir. Baharatlı yagli falan yememeye çalış. Çorba iç cignemede sıkıntı varsaYa kızlar bende öyleyim..ama bende mide bulantısı var doğru düzgün bişeyler yiyemiyorum...yemek bile yapamıyorum koku beni mahv ediyor((( 6 haftalık hamileyim bunlar normalmi?
Birde çok kötü baş ağrılarım var sanki bayılacakmışım gibi((( inşAllah gecer zaten yağ kokusu duyar duymaz yüreyim ağzıma geliyor yemek yaptığımda bile ağzımı burnumu bişeylerle kapatma zorunda kalıyorum kokoyu duymayım die(Daha çok başındasın evet geçer... benim bulantilarim çok çok azaldi ama hala koku hassasiyeti var öğürmelerim bitti ama 10. Haftaya kadar çok kötüydüm... dayanmaya çalış bitecek diye düşün. Çok aç kalmamaya çalış soğuk soğuk meyve ye bol su iç tuzlu çubuk kraker balık kraker falan ye mide bulantini bastirir. Baharatlı yagli falan yememeye çalış. Çorba iç cignemede sıkıntı varsa
canım az ye zaten tıka basa doldurma karnını. makarna pilav varsa menün de ekmek yeme mesela. şişkinlik, gaz yapacak yiyeceklerden uzak dur. az az ama sık sık ye. beyaz ekmek yeme tahıllı ye. benim düşünce ve tavsiyelerim canımKızlar bu şişkinlik beni öldürecek. Ne uyuyabiliyorum ne uyanık.... Karnimi doyasıya dolduramiyorum. Hep az yiyorum. Es kaza yemek yanında pilav, makarna yesem ölüyorum. Var mı siskinlige care bulan? Karnım sanki 6 aylık öylesine şiş....
Çok teşekkür ederim. Mümkün olduğunca zaten kuru yemek yemiyorum. Sadece sulu yemek yiyip kalkıyorum. Biraz daha sabredeceğizcanım az ye zaten tıka basa doldurma karnını. makarna pilav varsa menün de ekmek yeme mesela. şişkinlik, gaz yapacak yiyeceklerden uzak dur. az az ama sık sık ye. beyaz ekmek yeme tahıllı ye. benim düşünce ve tavsiyelerim canım
Dikkat edeceğim artık. Gaz yapacak şeyler yemiycem.Sürekli kabızım kan ilaçlarından ötürü, o da yapıyor bu şişkinliği sanırımCanım benim de kusmam bitti şişkinlik başladı... çiğ soğan yediğim zaman oluyor. Sana zarar eden birşey illaki vardır onu bul ve ona dikkat et. Sade soda iç bol bol ve kabız olmamaya dikkat et bol sıvı tüket...
Ben de senin gibiyim karnımdan utanıyorum resmen
Birde çok kötü baş ağrılarım var sanki bayılacakmışım gibi((( inşAllah gecer zaten yağ kokusu duyar duymaz yüreyim ağzıma geliyor yemek yaptığımda bile ağzımı burnumu bişeylerle kapatma zorunda kalıyorum kokoyu duymayım die(
Dikkat edeceğim artık. Gaz yapacak şeyler yemiycem.Sürekli kabızım kan ilaçlarından ötürü, o da yapıyor bu şişkinliği sanırım
Kabızlık bende de vardi kuru erik ve gun kurusu kayısı ile rahatladim..Dikkat edeceğim artık. Gaz yapacak şeyler yemiycem.Sürekli kabızım kan ilaçlarından ötürü, o da yapıyor bu şişkinliği sanırım
Çok sağol canım yaaaa Allah razı olsunKabızlık bende de vardi kuru erik ve gun kurusu kayısı ile rahatladim..
Yediginle alakali bir durum degil yada ilaclarla tamamiyle 11 12 de geciyor... bol bol su ic yuremeye calis gunluk.. bol salata tuket cok rahatlatiyor... bende çalışıyorum ustelik nobetli meslek evde rahatlamak için bi takla asmadigim kalıyordu nobetlerde hasat oluyordum... bi sabah mide bosken rahat oluyo insan ama mecbur yiyeceksin... geceye dogru sikinti artiyor eziyet gibiydi...
Gercekten onunla alakali kuzenim 8 haftada gebeliklere gecmisti dalga gecmistim bizim bebe ×2 gidiyor diye onunda bulanti kusma sikayeti olmadi bende de olunca ya guluyodun noldu dedi o demisti bana 11 12 de inecek ama karnin buyumeye baslayacak direk gebelik al rahat et diyekızlar bende aynı durumdayım 9+5 haftalık hamileyim. tüp bebek ile hamile kaldım. Fakat karnım 6 aylık hamile gibiAcaba ilaçlardan mı dedim. progestan ve östrojen hapları kullanıyorum bunun etkisi var mıdır. Yazdıklarınızı okuyunca biraz rahatladım gibi. Benimde mide bulantım yok gerçekten onunla alakalı oalabilirmi ?
çok teşşekkür ederim canım gerçekten içime su serptiniz... ben 10 yıl sonra ilk defa hamile kalınca çok evhamlı oldum. sürekli aklım bebeğimde ona zarar vermekten çok korkuyorum.Gercekten onunla alakali kuzenim 8 haftada gebeliklere gecmisti dalga gecmistim bizim bebe ×2 gidiyor diye onunda bulanti kusma sikayeti olmadi bende de olunca ya guluyodun noldu dedi o demisti bana 11 12 de inecek ama karnin buyumeye baslayacak direk gebelik al rahat et diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?