şişkocanın diyet günlüğü :)

bilmiyorum ya ben daha o psikolojiye giremedim aynada bakıyorum kendime daha bi ncelme yok ya motive olamıyorum o yüzden bi 7 8 kilo vereyim aynada değişimi göreyim o zaman daha bi hırslanıcam inş:) bu arada kızlar beni de ekleyin face de :) özelden mesaj atim size

ınsan pek degsm gremıo aten :(:( anca 10 kıloda dgsım hssederz kılolarmz fazla malummm

bilmiyorum ya ben daha o psikolojiye giremedim aynada bakıyorum kendime daha bi ncelme yok ya motive olamıyorum o yüzden bi 7 8 kilo vereyim aynada değişimi göreyim o zaman daha bi hırslanıcam inş:) bu arada kızlar beni de ekleyin face de :) özelden mesaj atim size

at canım bekliyorum

sana özel mesajla gönderdim canım gelmedi mi melikeye gönderirken 10 dk sonra mesaj atabilirsiniz dedi :) bu arada benm facem de resimm yok kapalıyım koymuyorum resim :) size mesajla gönderirim :)

geldıde yenı acıldı ama ekle kısmın yok sna msaj atcam fceden ekle bnı :D

kızlaarr maşşallaahh si z ne kadar güzel kızlarmışsınız böyle ya :) zayıflayın da ortalığı inletelim ya huuu :) :) mervecim sen rizede mi okuyorsun benm ablam da rizede öğretmen :)

evet canım :D ama senı gremedk bz :( bı resmını kysan

Son düzenleme:
$543579_289619171113083_135272693214399_658741_277644572_n.webp $4706114_700b.webp
kızlar bu fotoğraflar biraz daha gaza getirebilirmi vücudumuzda taşıdıklarımıza bakın ve ondan kilolarca taşıyoruz :S

Back
X