- 20 Ağustos 2010
- 5.744
- 96
- 158
doktra bırebr srdunmu cnm yksa sndemı netten okudun
aradım cnm kendıı değil ama aşiştanı ile görüştüm onlardan şipariş verdim zaten int şayfaşından

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktra bırebr srdunmu cnm yksa sndemı netten okudun
[/QUOTE]merhabalar atık yeni bir hayata merhaba demenin vakti geldi sanırım.
çocukluğumdan beri tombiş bi çocukluk geçirdiğim ergenlikte kilo artışım devam etti ve ben pko olduğumu öğrendim.. doktorun zayıflamazsan iyileşemezsin bu durum da ileride senin anne olmana engel olacak dedi. ama ben ne yaptım? yemeğe devam ettim..:2: artık zevk için yemek yiyen, hayatını nefsinin isteklerini tatmin etmekle geçiren bi zavallı biri haline geldim. yedim.. yedim.. yedikçe pişmanlıklarım mutsuzluklarım benimle beraber büyüdü.. midemi tıka basa doldurana kadar yedim sinirlendim yedim, üzüldüm yedim, mutlu oldum yedim, dışarı çıkarken bile acaba nerde ne yesem diye düşünmeden kendimi alamıyordum. ama artık dayanamıyorum uyanmak istiyorum biran önce bu kabustan hayatımın en güzel çağlarını ben evimde tıkınarak geçiriyorum çünkü beni mutlu eden tek şey bu. ama artık bu duruma dur demenin vakti geldi..
2 gün önce 94,5 kg ile başlayan sağlıklı beslenme yolculuğumda şuan ikinci günümdeyim ve kilom 92,5 şu an sanırım vücudumdaki ödemleri atıyorum peki başka neler yapıyorum bol bol su içiyorum bu yüzden saatte bir tuvalete çıkmak zorunda kalıyorum sanırım bu iyiye işaret :130: önceden bir bardak çaya 2 küp şeker atan ben hayatımdan şekeri tamamen çıkarttım artık şekersiz çay içmeye başladım biraz zorlanıyorum ancak bir yerde okumuştum beynimizin bir maddeye bağımlılığının sona ermesi için 15 gün boyunca onu tüketmemek gerekiyormus önümde koca bir 13 gün var sonrası kolay Allah'ın izniyle :ekmeği sabah kahvaltıları dışında tüketmemeye çalışıyorum. tatlıyı hamur işini pilavı makarnayı hayatımdan çıkartmaya karar verdim şuanlık bir sorun yok inşallah böyle devam eder :)
Diyete başlayalı 2 gün oldu şimdiden 2 kilo gitti hedefim 90 a düşmek ondan sonra 85 ondan sonra 80.... bu böyle 65 e kadar devam edecek. küçük hedefler koydum önüme vermem gereken 30 kilo var ama bunu zamanla vermeyi planlıyorum acelem yok ihtiyacım olan şey sabır ve irade.. ama eminim ki bana en büyük destek bu günlük olacak her gün kilomu ne yediğimi buraya yazmayı planlıyorum böylece motivasyonum hiç bitmeyecek inşallah desteklerinizi bekliyorum kızlar öpüyorum çok
SABAH
yarım simit 138 cal.
20 gr beyaz peynir 50 cal
1 bardak şekersiz çay
ARA ÖĞÜN
1 yemek kaşığı yulaf 36 cal
1 çay bardağı süt 100 cal
ÖĞLE YEMEĞİ
1 porsiyon kuzu söğüş 237 cal
salata 93 cal
bir ince dilim ekmek 65 cal
(öğle yemeğini oldukça geç yedim bu yüzden ara öğünle günü noktalandıracağım.)
ARA ÖĞÜN
yarım portakal 25 kal
günü 734 cal. tüketerek kapattımşimdilik bi kazınma, açlık yok gibi darısı diğer günlerin başına :)
melike ve bennnn yarışıyoruzz :)
[table="width: 600, class: Grid, align: Center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td]başlangıç kilo[/td]
[td] şuanki kilo [/td]
[td]hedef kilo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SİSKOCAN[/td]
[td]95[/td]
[td]91.5[/td]
[td]65[/td]
[/tr]
[tr]
[td]MELİKEA123[/td]
[td]96[/td]
[td]95[/td]
[td]65[/td]
[/tr]
[/table]
aradım cnm kendıı değil ama aşiştanı ile görüştüm onlardan şipariş verdim zaten int şayfaşından![]()
aradım cnm kendıı değil ama aşiştanı ile görüştüm onlardan şipariş verdim zaten int şayfaşından![]()
bedne bende benıde alın aranıza nooooluurrr
maşallah 10 kg vermişşin tiyolarını bized şöleee![]()
bedne bende benıde alın aranıza nooooluurrr
ohh be sonunda geldınnnnn:
uzzuunn bir aradan sonra tekrar geldim diyeti 2 gündür biraz salmış durumdayım ama çok şükür bugün toparlanma vaki durmak yok diyete devamm :)
selam canları keyifler nasıl![]()
İnşaallah başaracağız :) hep destek tam destek çok iyi geliyor bana :)
hadi yaa :S hangi hastanede acaba bir zziyaretine gideyim :)bu arada humiş amelıyat olcakms melıkecm işte ist gttı goz kapagı dsklgnden bkacgun ykmş![]()
hadi yaa :S hangi hastanede acaba bir zziyaretine gideyim :)