• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şişkocanın diyet günlüğü :)

saol bebegım ama terleme hıc olmadı ya bnde baska knuada bkıodm :D zayflama dyınce her yerden fkır alıorum :D uykm yktu malum :D valla

canım 1 mil pek terletmiyor sadece şekil almasına vücuudun toparlanmasına yardımcı olur benimde tutmadı uyku :)

canım 1 mil pek terletmiyor sadece şekil almasına vücuudun toparlanmasına yardımcı olur benimde tutmadı uyku :)

sen kaç mil yapıosun canım ? dıyet dıyet herkezın basına bkçi ksıldm 5 6 gruba yazıorumdr aynı anda ama olsn snuc bulım :D yter fkr alıs verısı hem fkır verıom hm fkır alıom

sen kaç mil yapıosun canım ? dıyet dıyet herkezın basına bkçi ksıldm 5 6 gruba yazıorumdr aynı anda ama olsn snuc bulım :D yter fkr alıs verısı hem fkır verıom hm fkır alıom

en iyisini yapıyorsun canım sonuçta diyet bölümündekilerin hepsinin amacı aynı :D ben 3 mil yapıyorum canım

facemıde kapatmıstım acıcam vallaha çokk daral geldi kılo verene kadar acmıcaktım ama szumu cgnycem sanırsam ................

Back
X