- Konu Sahibi kaburgadolmasi
-
hhahahahhaaaaaa canım ya sen kitap yazsana akıcı ve müptela edici yazınla doğal üslubunla gülme krizine sokuyorsun insanı ,valla yzdıkların cok dogru nedıyeyım,yasanan anekdotlar aynen oyle:))))
Valla ben bu ''şişko günlüğü''nü okurum
Devam lüten
Ama şuan kaç kilo olduğunu anlayamadım:26:
cok hossunuz
siskoyum diye baslamissiniz gunlugunuze.. durumunuz su anlik vahim olabilir ama bir adim atmadan kara kara dusunmenin de kimseye faydasi yok..
benim kizkardesim 18 yasindaydi ve o kadar kiloluyduki.. biyu 173 olmasina ragmen artik resmen sisman denilebilecek kategorideydi,, inatla yiyerek aldi kiloyu ama.. psikolojik.. daha sonra diyetisyene gitmeye karar verdi.. ve oyle kararliydiki.. bir yndan da oss ye hazirlaniodu dusunun.. ve o azmiyle 25-30 kilo falan verdi.. ve simdiki halini bir gorseniz o kiz bu kiz mi dersiniz.. fistik gibi oldu.. tam bir manken fizigi.. ve ben onun ablasiyim.. o yaptiysa bende yapabilirim.. ben yapabilirsem sizde yapabilirsiniz.,. Saglik pproblemi olmasinda bogazimizi tutarak fistik gibi oluruz evelallah..
benimde diyet gunlugum var ve bugun 3. gunumdeyim..
yaza kadar fistik gibi olmak niyetindeyim..
side ona niyetlenin oyle guzel oluruz ki herkesler de sasirir..
ama burda onemli olan karalar baglamak yerine o ise baslamak..
ben o işe o kadar çok başladım ki. o kadar çok adım attım ki... ben artık koşmak istiyorum...aslında biraz eğlence katmaktı amacım.
hakikaten de katmissiniz eglence ama.. gercekten uslubunuz cok guzel cok akici..
kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?