Şişko'nun Diyet Günlüğü

gülümseyerek okudum günlüğünüzü çok samimi ve içten yazmışsınız konunuza abone olucam bende takip etmek istiyorum sizi
bende kilom sizinkinden az olsada çoğu zaman bufalo iştahıyla yiyen biriyim :26::26:öyle olmasa bir yılda verdiğim kiloları bir ayda geri almazdım sanırım
şimdi yeniden başladım bu sefer almak istemiyorum hayatım boyunca dengeli beslenen sağlıklı kilo derdi olmayan bir kadın olmak istiyorum
27 yaşındayım bir kızım var bu saatten sonra istediğim tek şey sağlık kendi sağlığım ve ailemin sağlığı ama bazen içime canavar girmiş gibi yiyorum :26::26:
psikikoljik benimki artık bunu anladım duygusal açlık bunu aşmam lazım önce

açıkçası kendim gibi tombullarla bir arada bulunmaktan çok hoşlanırım. ben daha önce step ve pilatese gittim çok defalar. anlayamadığım, 34 beden hatunların da canla başla spor yapmalarıydı. ben yarım dünya halimle, yüzüm morarmış, soluk soluğa zıplarken onların cılız kollarına, minik popolarına içten içe kin besliyordum. ve kendi kendime bir gün 40 beden olursam spor yapmayacağıma yeminler ediyordum. herneyse, b fite baktım bizim eve yakın olabilecek 2 tane şube buldum. peki canım sen 3 çocuğu kime bırakıp gidiyosun spora? ücreti nedir? hangi şehirdesin?

o canavarın bir akrabası da benim içimde yaşıyor. bugünlerde pek sesi çıkmıyor, doktordan beri saldırmıyorum yemeklere. ama ilginç bişey var, gizli şekeri olduğu halde kandaki glikozu benimkinden az olan ve gittiği kabul günlerinde diyet yaptığı için çeşit çeşit pasta böreği yemeyip aylarca buna pişman olan sevgili anneme bir haller oldu.akşamları bardak bardak kola içip revani yedikten sonra şekeri tavan yapıyor ve yatağa koşuyor. bana bufalo dediği için benim canavar ona kızıp içine mi kaçtı nedir.

canım merhaba üc cocugm var ama büyük 16 ortanca10 kucuk 4 büyükler okulda oluyo küçükle gidiym ordakı arkadaslarında çocukları var onlar oynuyo bızde spor yapıyoz ben izmirde oturuyom sen nerdesın canım destek olalım canımda beraber verelım şu fazlalıkları ne gerekıyosa yapalım demi fiyatıda unutuyodum 50 tl ayda ama saat öğlen 1 bucuk gibi gidiyom 5 te cıkıyom kosu bantı plats göbek hareketleri bisiklet hepsını yapıyom yavas yavs yormadan kendımı 15 santım incelmede oldu bel ve ğöğüs cevremde eşim bile inanmıyodu şimdi hayret ediyo görsün herkes isteyince neler yapabildiğimizi şimdi yeşil cayımıda iciym ay keske yanımda olsaydın beraber icerdk demı kız

selam canim,
anlattiklarin o kadar tanidik geldi ki (tek fark benim esimin ailesinin zayif olmasi.. tanistigimizda hem kayinvalidem hem de gorumcem benden kiloluydu. onlar 1 senede 20ser kilo verdiler, ben de 25 kilo aldim.... simdi onlar cop gibi ben de sirin panda modundayim senin tabirinle. gecen yaz kayinvalidem beyaz mini sortunu giyip bize gelmisti ne ozenmistim, ben de bacaklarimi saklamaya calisiyordum o sirada bermuda sortlarla..)

uslubun yuzunden de aglanacak halimize gulmekten kendimi alamadigimi da belirtmek isterim ben de topigini takip listesine aldim umarim beraberce basarabiliriz bu isi

gecen hafta sozde tahlil yaptiracaktim. 12 saat ac kalmayi basaramadigim icin onumuzdeki haftaya kaldi.. bakalim kan degerlerim nasil cikacak..

senin canavar bence senden umudu kesti şimdi kendine yeni bir kurban buldu canım
spor konusuna gelince bence asıl spor zayıfladıktan sonra yapılmalı o incecik hatunlar spor yaptıkları için sürekli incecik kalıyorlar
biz zannediyoruzki sadece şişkolar spor yapar zayıflar zaten hep zayıftır ama değil benim çocukluk arkadaşım bende bir yaş büyük ve kilosu hep sabittir
ne yapıyorki farklı olarak dikkat ettimki çok yürüyor sürekli canının istediğini yiyorda ama dengeli ve yeterli miktarda yiyor bir tost fazla geliyor hatuna bana versen 3 tane götürürüm banamısın demem
oyüzden o 56 ben 66 kiloyum :26::26::26:

Son düzenleme:

muhteşemsin... aslında öyle bir ortamda bulunmayı çok isterim. saatlerce değişik sporlar yapmak. ama çalıştığım için düzenli saatim yok. kimi zaman sabahçı kimi zaman öğleciyim. ankarada. kendime nasıl uyarlarım bilemiyorum.

merhaba. ben henüz tatilde olduğum için zayıflama olayına giremiyorum. hele ki bir-iki gün içinde eşimin memleketine, bahsettiğim dombulların yanına gideceğim için kendimi hiiiç strese sokmuyorum. ankaraya adım atar atmaz taktiklere başlıyorum. paylaşımlara devam..

zayıfken spor yapmak mı dedin? bu benim yaşam tarzıma, emeğime ağır hakarettir. aylarca uğraşıp, spor salonlarına, diyetisyene, zayıflama kemeri, sauna şortu, koşu bandı, mekik aleti gibi pek çok ıvır zıvıra servet döktükten sonra artık gönlümce, sınırsızca yemeyi hak ederim. tekrar 80i geçip yeniden şişko olduğum gerçeği bir tokat gibi yüzüme çarpana kadar bu böyle devam eder... yani şimdiye kadar böyleydim sevgili arkadaşım...

seda sayan'ı pek izlemem ama, ne zaman denk gelsem kadın zayıf kalmak uğruna ne kadar acı çektiğini anlatıyor. aç geziyorum, spor yapıyorum, korseyi üzerimden çıkarmıyorum vb. diyor. demek ki o da iştahlı ve kendini hep frenlemek zorunda. iyi ki öğretmenleri işe alırken kilo sınırı koymuyorlar...

sen sabit kilo deyince aklıma annem geldi. kadın 84 kiloyu aşmıyor ya. boy da 160 var ya da yok. ne kadar yese de, aşmıyor. şimdilerde 83 olduğu için bana hava atıyor, her zaman da kilosu sabit olduğu için. bu nasıl bir kimyadır anlamıyorum. neyse maşallah diyim filintama

bir tostu zor yiyen arkadaşın gibi benim etrafımda da da var birkaç kibar hatun. mesela yemeğe çıkıyoruz, öğle arası... ben 1.5 kuşbaşılı kaşarlı pide ısmarlıyorum, muhtemelen sabah da kahvaltı yapmamışımdır, -ağzım sulandı- ve onlar acaba yarım pide mi yesek, yoksa sadece çorba mı içsek diye anlamsız anlamsız konuşuyorlar. ben onları kınıyorum.. burda normal olan benim, onlarsa uyuzun önde gideni.. (onlar da yeyip de kilo alamayanlar bölümünde günlük açıp bana saydırmıyorlardır umarım) -kahkaha atasım geldi-

sabah 1 tane gözleme
öğlen bir tane gözleme
akşam bir tabak kısır
az önce 1 portakal, bir elma

ne kadar istikrarlı, ne kadar ölçülü dimi? bakınız sadece 1 gözleme. annemin evinde bunlardan çok bulunur...

baştannn sonaa tün msjları okudumdaa ben gülemedim yazdıklarınızaa üzüldümm kendinizlee bukadar dalga geçmeyin bencee barışık olun kendinizi sevin amaa böyle yapmayınn boyunuz kaç bilmiyrmdaa 80 kiloo çoktaa fazlaa değill verirsinizz elbette birkere başarmışsınz amaa yanlışınız başardıktan sonraa yaşam tarzıızı yedklerinizi değiştrmemek olmuşş..biliyorummm çok zorr boğazımıza sahhip çıkmakk bnm gibi iradesi zayıf biriysenz tabiineyseee uzattmıycammm inşallahhh zayflarsınzz fit olursnz ve hep öylee kalırsnzz size laf edenlerdee çatlarlarr hasetlerindennnnnn...benm fazla kilom çok olmasadaa 1. 2 kilo alncaa kilo almşsn diyenleri boğazımm sonradaa yola atasm geliyoo sanki bilmiyrm benn düşüncesizlerr...zayflaynca sesleri çıkmaz onlar mukemmelyaa

hosgeldın canım
evet bende yazdıklarını komık bulsamda acı verıyo cunku aynılarını bende yasıyorum
benım esımden dolayı toplulukda bıle dalga gecer ve ben kahkahayla gulerım ve ıcım acırdı
takı son soyledıklerınden sonra basladım bu yola 6 kılo verdım 21 aralıkdan ıtıbaren 1 kılo gerı aldım ama
regl donemımde bugun bıttı ve ben yedınen basladım dıyetıme ınsallajh sende ıstıkrar gosterırsın ve herkesın agzının payını verırısın
bende zayıflayanlar bolumunu cok okurum ve benı cok etkıledı her basaramıcam dedıgımde oaraya bakıyorum etkısı buyuk...

canım napyon eğer gitmeye karar verirsen eğer yerinde bi ziyaret et her turlu yardım ederler sana bence bı gıt bak sabah 8 aksam 9 akadar oluyo saatler ne zaman musaıt oldun gıt yarım saat bıle yapsan okadar faydası oluyo kı gelenlerden bılıyorum öğle yemeğinde oraya gelıp 1saat spor yapanlar bıle var canım onlar yapıyosa sen neden yapamayasın demı canım cıtır olcaz ama gıtmelıyız sporo

sadece kendime üzülmekten vazgeçtim bu aralar. normal hayata döndüğümde, duygularım da normale döner mi bilmiyorum ama şimdilik, kahkaha, dalga... bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek...

eşim bana kilomla ilgili birşey söylese bunalıma girer, altından milyonlarca anlam çıkarırım. eşim bu pis huyumu bildiği için asla kilomla ilgili yorum yapmaz. ama eminim o da çıtır bir hatun ister yanında. tabi beni.

yarın Allahtan ve Karayollarından bir mani gelmezse eşimin memleketine gidiyorum. haftasonuna kadar yazamicam. çok kilo almamaya çalışMıcam. takmıcam. hem gözü dönmüşçesine yeyip de hem de pişman olmicam. ben kafaya taktıkça iştahım artıyor, bufaloya dönüşüyorum... belki orda defterime günlüğümü yazar gelince de size atarım. internet yok orda, evde 4-5 tane bilgisayar olmasına rağmen :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…