- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi kaburgadolmasi
-
yatsam iyi olcak. annem dişlerini bardağa ıslatmış, gelip gidip yazdıklarımı okuyor, kah akıl ve diyet yöntemi veriyor (valla az önce 1 köfte büyüklüğünde ete izin veren diyabetik diyet listesini bile gösterdi), kah bana kızıyor dişsiz dişsiz, neymiş efendim bilgisayarın sesi zır zır geliyomuş. laptopdan yazsaydım ne bahane bulacaktı acaba.
günaydın once sekerım ben kadınların sağlıklı yasam merkezı olan b fıt e gidiyorum ınternetten bul canım sende gıtmenı tavsıye ederım cok guzel haftanın 6 günü gidiyom bu arada 3cocuğum var onlar ev yemek camasır utu ıs ne varsa yapıp kosa kosa oraya gıdıyom arkadas oldum ordakılerle onlarda kılolu 80 gurubumuz var sakalar muhabet derken zaman gecıyo 1aydır gıdıyom keske daha once kesfetseymısım ogunden berı kılolar o kadr gozume batmıyo saglıklı ve mutlu olmak ıcın kendım ıcın yaptığım bır sey olduğunu dusunuyorum dısardan hıc kımse bıze o ortamdakıler kadar gaza getıremez sana hoscakal dıyorum canım arkadasım benım yaramazlar kalktı da acıkmıslar kavaltıı dıyolr
bu davranış değişikliği olayını çok beğendim; çünkü tam da benim davranışlarımın zıttı. ben zaten biyerlerde hata yaptığımı biliyordum :26:[/Q
banada cok yadimci oldu halada oluyor lakin 10 gunde iki kilo 1 haftada yarim kilo verdim umarim yavas ama kalici kilo veriyorumdur.bekarlik yeme duzenime donuyorum ne kadar duzenliymisim ozamanhamilelik ve emzirme donemi beslenme aliskanliklarimizi degistiriyor soonra eski duzenimize donmediysek kilo oluyor. mesela suan hamile degilim kizimi sutten kestim yani yememe sebeb olacak hic bir sey yok onumde 2 ay var memlekete gidene kadar kilolarimi vermem lazim ins hepimiz istedigimiz kilolara ulasiriz ama gayret ve istikrar diyorum sonuna kadar gorusuruz
bana ne olduysa nişanlandıktan sonra oldu. eşimle internetten gece gündüz yazışıyorduk o zamanlar, ben bilgisayarın başında cips ve çikolata yeyip litrelerce kola içmeye başladığımdan beri yediklerim yarıyor. tabi TSH da buna etken olabilir. ilacıma başladım artık kilo almam eskisi kadar umarım. memlekete gitmeden ver verebildiğin kadar. benim 1 numaralı düşmanım eşimin memleketi, 2 numaralı düşmanımsa benim memleket. başladığım tüm diyetleri buralarda bozdum. eşimin ailesinde herkes obez. ve onların yanında ben zayıf kalıyorum. bu yüzden orda bulunmak bana hep mutluluk vermiştirtabi onlar gibi yeyince, onlara benziyorsun, yok yok bufaloya...
gülümseyerek okudum günlüğünüzü çok samimi ve içten yazmışsınız konunuza abone olucam bende takip etmek istiyorum sizi
bende kilom sizinkinden az olsada çoğu zaman bufalo iştahıyla yiyen biriyim :26::26:öyle olmasa bir yılda verdiğim kiloları bir ayda geri almazdım sanırım
şimdi yeniden başladım bu sefer almak istemiyorum hayatım boyunca dengeli beslenen sağlıklı kilo derdi olmayan bir kadın olmak istiyorum
27 yaşındayım bir kızım var bu saatten sonra istediğim tek şey sağlık kendi sağlığım ve ailemin sağlığı ama bazen içime canavar girmiş gibi yiyorum :26::26:
psikikoljik benimki artık bunu anladım duygusal açlık bunu aşmam lazım önce
o canavarın bir akrabası da benim içimde yaşıyor. bugünlerde pek sesi çıkmıyor, doktordan beri saldırmıyorum yemeklere. ama ilginç bişey var, gizli şekeri olduğu halde kandaki glikozu benimkinden az olan ve gittiği kabul günlerinde diyet yaptığı için çeşit çeşit pasta böreği yemeyip aylarca buna pişman olan sevgili anneme bir haller oldu.akşamları bardak bardak kola içip revani yedikten sonra şekeri tavan yapıyor ve yatağa koşuyor. bana bufalo dediği için benim canavar ona kızıp içine mi kaçtı nedir.
canım merhaba üc cocugm var ama büyük 16 ortanca10 kucuk 4 büyükler okulda oluyo küçükle gidiym ordakı arkadaslarında çocukları var onlar oynuyo bızde spor yapıyoz ben izmirde oturuyom sen nerdesın canım destek olalım canımda beraber verelım şu fazlalıkları ne gerekıyosa yapalım demi fiyatıda unutuyodum 50 tl ayda ama saat öğlen 1 bucuk gibi gidiyom 5 te cıkıyom kosu bantı plats göbek hareketleri bisiklet hepsını yapıyom yavas yavs yormadan kendımı 15 santım incelmede oldu bel ve ğöğüs cevremde eşim bile inanmıyodu şimdi hayret ediyo görsün herkes isteyince neler yapabildiğimizi şimdi yeşil cayımıda iciym ay keske yanımda olsaydın beraber icerdk demı kız
selam canim,
anlattiklarin o kadar tanidik geldi ki (tek fark benim esimin ailesinin zayif olmasi.. tanistigimizda hem kayinvalidem hem de gorumcem benden kiloluydu. onlar 1 senede 20ser kilo verdiler, ben de 25 kilo aldim.... simdi onlar cop gibi ben de sirin panda modundayim senin tabirinle. gecen yaz kayinvalidem beyaz mini sortunu giyip bize gelmisti ne ozenmistim, ben de bacaklarimi saklamaya calisiyordum o sirada bermuda sortlarla..)
uslubun yuzunden de aglanacak halimize gulmekten kendimi alamadigimi da belirtmek isterimben de topigini takip listesine aldim umarim beraberce basarabiliriz bu isi
gecen hafta sozde tahlil yaptiracaktim. 12 saat ac kalmayi basaramadigim icin onumuzdeki haftaya kaldi.. bakalim kan degerlerim nasil cikacak..
senin canavar bence senden umudu kesti şimdi kendine yeni bir kurban buldu canım
spor konusuna gelince bence asıl spor zayıfladıktan sonra yapılmalı o incecik hatunlar spor yaptıkları için sürekli incecik kalıyorlar
biz zannediyoruzki sadece şişkolar spor yapar zayıflar zaten hep zayıftırama değil benim çocukluk arkadaşım bende bir yaş büyük ve kilosu hep sabittir
ne yapıyorki farklı olarak dikkat ettimki çok yürüyor sürekli canının istediğini yiyorda ama dengeli ve yeterli miktarda yiyor bir tost fazla geliyor hatuna bana versen 3 tane götürürüm banamısın demem
oyüzden o 56 ben 66 kiloyum :26::26::26:
a rkadaslar kılo cetvelini yapmama yardımcı olurmusunuz
muhteşemsin... aslında öyle bir ortamda bulunmayı çok isterim. saatlerce değişik sporlar yapmak. ama çalıştığım için düzenli saatim yok. kimi zaman sabahçı kimi zaman öğleciyim. ankarada. kendime nasıl uyarlarım bilemiyorum.
baştannn sonaa tün msjları okudumdaa ben gülemedim yazdıklarınızaa üzüldümm kendinizlee bukadar dalga geçmeyin bencee barışık olun kendinizi sevin amaa böyle yapmayınn boyunuz kaç bilmiyrmdaa 80 kiloo çoktaa fazlaa değill verirsinizz elbette birkere başarmışsınz amaa yanlışınız başardıktan sonraa yaşam tarzıızı yedklerinizi değiştrmemek olmuşş..biliyorummm çok zorr boğazımıza sahhip çıkmakk bnm gibi iradesi zayıf biriysenz tabiineyseee uzattmıycammm inşallahhh zayflarsınzz fit olursnz ve hep öylee kalırsnzz size laf edenlerdee çatlarlarr hasetlerindennnnnn...benm fazla kilom çok olmasadaa 1. 2 kilo alncaa kilo almşsn diyenleri boğazımm sonradaa yola atasm geliyoo sanki bilmiyrm benn düşüncesizlerr...zayflaynca sesleri çıkmaz onlar mukemmelyaa
hosgeldın canım
evet bende yazdıklarını komık bulsamda acı verıyo cunku aynılarını bende yasıyorum
benım esımden dolayı toplulukda bıle dalga gecer ve ben kahkahayla gulerım ve ıcım acırdı
takı son soyledıklerınden sonra basladım bu yola 6 kılo verdım 21 aralıkdan ıtıbaren 1 kılo gerı aldım ama
regl donemımde bugun bıttı ve ben yedınen basladım dıyetıme ınsallajh sende ıstıkrar gosterırsın ve herkesın agzının payını verırısın
bende zayıflayanlar bolumunu cok okurum ve benı cok etkıledı her basaramıcam dedıgımde oaraya bakıyorum etkısı buyuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?