hayat felsefem: "ya hep, ya hiç"
bu hep böyle olmuştur. bunu yeni keşfetmedim, keşfettiğim şey, bunu zayıflarken nasıl kullanacağım...
ben diyetisyen nedir bilmezken öyle kilo verirdim. aç kalarak...
zayıflamaya karar vermediğim zamanlarda ise bufalo gibi tıkınarak yaşıyordum..
şimdi.. bunu nasıl uygulamalıyım? en azından bunu 1 hafta deniycem.
olay şu gündüz bufalo, gece kuş olmak...
gündüz serbestçe, canımın istediğini yeyip akşam 7den sonra hiçbirşey yemicem. akşam 7ye kadar serbest..
burda serbestçe yemek sizi yanıltmasın, gündüzleri çalıştığım için sadece 1 -2 öğün yeme fırsatım oluyor. okula kahvaltı götürdüm bugün, eve gelince 4 gibi yedim yemek. üstüne uyudum. 7de uyandım.ve başladım oruç moduna. gündüz aburcubur yemem ben. akşamları bufaloya dönüştüğüm için ne bulursam saldırırdım. yani anlayacağınız, huyumu suyumu, iştehımı anca bu şekilde lehime çevirebilirdim.
olay şu sabah okulda kahvaltı yapmak, öğlen evde yemek yemek [(dengeli yemekler), süt,peynir, meyve, ot, protein vs]+ canım ne istiyorsa (ki canım gündüzleri aburcubur çekmez sadece okulda öğrencilerin uzattığı cipslerden atıştırırım

) akşamları ise 7den sonra sadece sıvı gıda alıcam [süt, ayran, çorba, taze sıkılmış meyve suyu (cırcır ettiği için son tercihimdir kendileri), meyve çayı,bitkisel piskokulu çaylar vs] sıvıların en zahmetsizi olan su ilk tercihim. bol bol içiyorum.
bu sıvı olayının sebebi vücudumun ödemden şişmesidir. parmaklarım bile şişiyor. yüzüğü sağ parmağıma taktığımda eflatun bir renge dönüşüyor parmağım.
bugün başladım bu olaya. 88 kiloyum. haftaya salı sabahı tartılıp sonucu söylicem. eğer iyi kilo verirsem bu yintemi hep kullanıcam ve herkese tasiye edicem, yok eğer işe yaramazsa, bunu da diğer bayat diyet denemelerini saklayan geri dönüşüm kutusuna atıcam...