Şişko'nun Diyet Günlüğü

canım benım neler yedığimi söyleyeyım sabah ıkı bardk ac karna ılık su kahvaltıda ıkı dılım cavdar ekmeği her gun neredeyse yumurta yedım ama tuzsuz hasladım yada tavada ıkık kıbrt kutusu kadar peynır lor ama onlarda tuzsuz domates lımon sıkıp sadece oyle yedım cukulatasız kahvaltıda yapamadığm ıcın ondada bıtter sarelle yedım hergun bırer cay kasığı recel yedım son bır haftadırda helva ye ama az dedı arkads arada onuda yedım ama kavaltıda öğlen sut layt bır su bardağı ve ıkı tek sade etı form tahılı buskıvı ve spora gıttım gelınce bır corba kasesı yoğurt yedım layt oda aksamda haftada ıkı haslama tavuk ve yoğurt salta ızgara ekmeksız yağsız kıymadan köfte yaptım buzluğa attım uclu paketlerde uc tane ondan yedım haftada bı gun sebze haslaması cok yaptım her gun yağ ve tuz kullanmadım bu ıkı ay ıcındekı kacamaklarda oldu o zaman ne yedım bır gun boyoz yedım bır hafta vıcdan azabı cektım boğaca ve tatlıda yedım bır parca canım tatlı ıstedığinde layt pudıng alıp ondan yaptım yedım tadı cok guzel ama pılav ve makarnayı unuttum onları hıc yemedım bı gunde denız kenerında oturmaya gııtık ve orda yarım rkmrk arası da kokoris yedım ve bu kadar yememe rağmen on kılo verdım ıkı ayda darısı basına ben ac kalma dım ama kendımıde dıyette hıssetmedım daha on bes kılo vercem basladığımda yırmı bestı ve hıc veremem sanıyodum ama hger seyden ama az yıyınce oluyo canım hepımız ınnsallah ıstedığimiz kıloya kavusuruz

maşallah canım çok azimlisin. ben de çavdarekmeğiyicem artık. 0 grubu olduğum için buğday unu bana dokunuyormuş. tadı nasıl?

ELMA ÇAYI -ÖDEM SÖKTÜRÜCÜ ÇAY
2 elma
1lımon
1tane kabuk tarcın
4-5 tane karabıber
4-5 tane karanfıl
3 litre su.

2 elmayı ve 1 limon iyice yıkayıp kabuk ve çekirdekleriyle birlikte 4'e bölün bir tencereye ekleyin.3 lt su ekleyin.karanfil ve kabuk tarçın ekleyin.elma ve limon ezilecek kadar olana dek haşlayın.1-2 dakika demlendikten sonra süzüyoruz..akşam yapıp sabah içime hazırdır.
günde 3 bardaktan fazla içilmemelidir.3 gün boyunca günde 3 bardak içilecek.
çayımızın içine koyduğumuz meyveleri kabuk ve çekirdekleriyle birlikte kullanmamızın sebebi ise bunların içinde sitrik asit olmasıdır.bu zayıflama ilaçlarının içindede bulunur.
Elma suyu metabolizmamızın hızlanmasına yardımcı olur ve özellikle kilo problemi yaşayan kişilerde idrarı arttırarak ödem atılmasına yardımcı olur.
Çok önemli uyarı: Tansiyon düşüklüğü ve reflü rahatsızlığı olanların kullanmaması öneriliyor.

çayı yapıcam birazdan. o ses türkiyenin başından kalkamadım
yarın şişeye koyupokuldada içicem

neden yıyon canım ya yeme lutfen bugune kadarda yedın ne gectı elıne soylermısın kılodan baska neye yarıyo o yedıklerın bende yerdım abur cubur ama benı artık onlar değil mutlu eden gıden kılolarım o kadar kendımı guzel goruyom sarı saclarım yesıl gozlerım ve uc cocuk doğurmama rağğmen esımın yenı evlenmısız gıbı bana karsı davranmasıda ve her dakıka dahada bı guzellık geldı demesı sana tekrdan asık oluyom demesı ve kendımı daha ıyı hısetırdı cunku o kocaman gobeğime sınır oluyodum ne gıysemde saklasam dıyodum ama artık kendıme ne bakarsam olcağından emınımkı deneyıp alıyorum cok guzel bı duygu sanada allah nasıp eder dıyorum ne olur yeme yeme mutlu etmez onlar canım yemezsen daha cok mutlu olcaksın kı emınım

maşallah canım çok azimlisin. ben de çavdarekmeğiyicem artık. 0 grubu olduğum için buğday unu bana dokunuyormuş. tadı nasıl?

tadı cok guzel canım bufolada deme kendıne sen zayıflıcan hemde en guzel mayoyu gıyıp gıtcen tatıle bence benımkıde soz verdı antalyayı ıstıyom 60 olcam ve orda gıycem mayolr bır suru alcam bu sene benım senem olcak ınsallah tabıkı hepımız hedefımıze ulsırz ıstedıklerımız olur ama bu hayeller gercek olsun dıye napcaz hırs yapcaz yemıcez

uyanınca aç karnına 1 bardak su ve 1 bardak elma çayı

sabah saat (6.45- 9.30 arası)
1 dilim ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
1 yumurta

ara 2-3 saat sonra
1 ayran
5 etiform

öğlen (2-3 saat sonra)
haşlanmış sebze
sarımsaklı yoğurt
salata
1 dl ekmek

ara
1 meyve

akşam
haşlanmış tavuk
salata
çorba

ara
1 meyve

45 dakika yürüyüş

tam hevesli hevesli diyetimi yazdım. bu diyet bana daha önce diyetisyenimin yazdığı diyettir.
annemle kırk yılın başı bişi paylaşiim dedim. anlattım yapacaklarımı. bana kızdı.

-diyet mi yapılırmış
-alem uzaya gider sen geri giden (diyet 2 yılöncesine ait olduğu için)
- verdiğin kiloları geri alırsın
suratını döndü oturdu. evimde ne pişiyorsa onu yemeliymişim. sanane ya. evimde pişenler malum. ben daha önce bu diyetle 25 kiloverdim arkadaş. tamam geri aldım ama diyetin bi kabahati yok tamamen benim b.k boğazlığımdan...

sinirlendim valla.
bidaha hiçbişey anlatmıcam. boşuna ben internetlerden çıkmıyom.

tam hevesli hevesli diyetimi yazdım. bu diyet bana daha önce diyetisyenimin yazdığı diyettir.
annemle kırk yılın başı bişi paylaşiim dedim. anlattım yapacaklarımı. bana kızdı.

-diyet mi yapılırmış
-alem uzaya gider sen geri giden (diyet 2 yılöncesine ait olduğu için)
- verdiğin kiloları geri alırsın
suratını döndü oturdu. evimde ne pişiyorsa onu yemeliymişim. sanane ya. evimde pişenler malum. ben daha önce bu diyetle 25 kiloverdim arkadaş. tamam geri aldım ama diyetin bi kabahati yok tamamen benim b.k boğazlığımdan...

sinirlendim valla.
bidaha hiçbişey anlatmıcam. boşuna ben internetlerden çıkmıyom.

25 kilo cok iyiymis canim ne kadar zamanda vermistin?
verilen her kilo geri alinabilir diyetle alakasi yok sonucta yiyen kilo alir yemeyen almaz.
anneniz de benim annem gibiymis ayni, ayni cumleler resmen (uzay kismi haric) ........ :18::19:

Merhabalar,
Yazdıklarınızı gülümseyerek okudum.
Ben de bir dobiş olarak kendimi buldum cümlelerinizde :1:
Bunu farketmek ve hatta bu konuda dalga geçmek bile büyük gelişme, zira hala "şişmanım ama benim yüzüm güzel", " benim boyum kaldırıyor kiloyu","eltimin görümcesinin kuzeninin kaynının karısı da şişman", "iki çocuk doğurdum, olacak o kadar" larla kendini kandırıp, süreci uzatan çok kişi var.

3 aydır diyetteyim.İlk bir ay 10 kilo verdim.Sonraki 2 ay 3 kilo :27:
O ara döneminde hızla kilo veremiyorum diye (ışık hızıyla kilo vermeye devam etsem 3 ay sonunda zaten ölürdüm ama gel de ben gibi nato kafa nato mermere anlat) kızdım, yedim, diyetlerden diyetlere koştum.Neyse şimdi yola devam.

Sudan kuduz gibi korkan ben günde 3 litre su içmeye başladım.Düzenli olarak da spora ve de diyete.
Kış bitiyor artık, bahara ne kaldı? Yaz da yaklaşıyor.
Hepimiz incelelim, yeni kıyafetler alıp, yeni bir bedene kavuşalım.
Azcık irade, biraz su desteği, biraz spor ve de diyet. (Çorba tarifi gibi, ne de kolay yazılıyor, gel de uygula değil mi ama? :1: )

Bir dobiş olarak, kolaylıklar dilerim.
Umarım hedefinize kısa zamanda sağlıkla ve kalıcı bir biçimde ulaşırsınız.

25 kilo cok iyiymis canim ne kadar zamanda vermistin?
verilen her kilo geri alinabilir diyetle alakasi yok sonucta yiyen kilo alir yemeyen almaz.
anneniz de benim annem gibiymis ayni, ayni cumleler resmen (uzay kismi haric) ........ :18::19:

cevap vermeyi unutmuşum canım.
25 kiloyu 6 ayda verdim diyet ve step, koşu, yürüyüş ile

nihayet beni anlayan biri çıktı. anneler hep mi aynı
oyle galiba.. senin yazdigini okurken bir an gozumun onunde annem belirdi - o kadar tanidik geldi yani.

şişelere doldurdum ama bi sorun var. yumurta gibi koku geliyo çaydn. midem bulandı. burnumu tıkar içerim
yumurta mi? ilginc.. cok guzel kokuyordu benim cayim tarcindan dolayi. icinde bozuk birsey mi vardi ki acaba neden oyle kotu kokmus olabilir... :44:

Merhabalar,
Bunu farketmek ve hatta bu konuda dalga geçmek bile büyük gelişme, zira hala "şişmanım ama benim yüzüm güzel", " benim boyum kaldırıyor kiloyu","eltimin görümcesinin kuzeninin kaynının karısı da şişman", "iki çocuk doğurdum, olacak o kadar" larla kendini kandırıp, süreci uzatan çok kişi var.

O ara döneminde hızla kilo veremiyorum diye (ışık hızıyla kilo vermeye devam etsem 3 ay sonunda zaten ölürdüm ama gel de ben gibi nato kafa nato mermere anlat) kızdım, yedim, diyetlerden diyetlere koştum.Neyse şimdi yola devam.

Sudan kuduz gibi korkan ben günde 3 litre su içmeye başladım.Düzenli olarak da spora ve de diyete.
Azcık irade, biraz su desteği, biraz spor ve de diyet. (Çorba tarifi gibi, ne de kolay yazılıyor, gel de uygula değil mi ama? :1: )

teşekkür ederim

bir ayda 10 kilo verme olayını görünce gözüm açıldı. :28:

nasıl verdin bir ayda 10 kilo?

ben de süratle kilo verme meraklısıyım.
şişman olmayı kabullenemiyorum her ne kadar her fırsatta kendime hakaret etsem de..
şimdi ödem çayı içicem 3 gün
diyet yapıcam
hergün mutlaka spor yani koşu bandında 45 dakika yurucem.
haftasonu metabolizma hızlandırmadiyeti yapıcam 2 günlük
bakalım ...

oyle galiba.. senin yazdigini okurken bir an gozumun onunde annem belirdi - o kadar tanidik geldi yani.

yumurta mi? ilginc.. cok guzel kokuyordu benim cayim tarcindan dolayi. icinde bozuk birsey mi vardi ki acaba neden oyle kotu kokmus olabilir... :44:

belki de çayı süzüp plastik kaba doktuğumiçin oyle kokmuştur. bi de afedersin ben it gibi koku alırım.kimsenin almadığıen pis kokuları, yolda yanımdan geçen insanların kokularını en ince ayrıntısına kadar...

belki sadece bana oyle gelmiştir

Merhabalar,

winstoncugum seni takip ediyorum guzel kilo verdin tebrik ediyorum :46: evet yavasliyor bir sure sonra ama durmak yok.. ben de ilk ay 7 kilo verdim onra yavasladi, simdi de surekli al ver al ver bir turlu dikis tutturamiyorum. yarin isvece basliyorum bi kick start olacak yani benim icin :1: daha once 7 kilo vermistim isvecle ve geri almamistim ona guvenerek bidaha denemek istiyorum simdi.

cevap vermeyi unutmuşum canım.
25 kiloyu 6 ayda verdim diyet ve step, koşu, yürüyüş ile

iyi vermissin canim o zaman yaptiysan yine yapabilirsin liste de gayet guzel acliktan olmeden rahat rahat verirsin kilonu. anneni dinleme sen bildigini yap

winstoncugum seni takip ediyorum guzel kilo verdin tebrik ediyorum :46: evet yavasliyor bir sure sonra ama durmak yok.. ben de ilk ay 7 kilo verdim onra yavasladi, simdi de surekli al ver al ver bir turlu dikis tutturamiyorum. yarin isvece basliyorum bi kick start olacak yani benim icin :1: daha once 7 kilo vermistim isvecle ve geri almamistim ona guvenerek bidaha denemek istiyorum simdi.

iyi vermissin canim o zaman yaptiysan yine yapabilirsin liste de gayet guzel acliktan olmeden rahat rahat verirsin kilonu. anneni dinleme sen bildigini yap

annemi babamı dinlesem irademle çarpışıp durmam lazım. evde ne varsa ye diyor. annem kahvaltıda bugünden kalan kekleri börekleri yememi söyledi. yani iyi davranıyım. iyi geçiniyim diyorum ama sinirim bozuluyor.

bu zayıflama günlüğü değil de dert günlüğü olsaydı fena dağıtmıştım

teşekkür ederim

bir ayda 10 kilo verme olayını görünce gözüm açıldı. :28:

nasıl verdin bir ayda 10 kilo?

ben de süratle kilo verme meraklısıyım.
şişman olmayı kabullenemiyorum her ne kadar her fırsatta kendime hakaret etsem de..
şimdi ödem çayı içicem 3 gün
diyet yapıcam
hergün mutlaka spor yani koşu bandında 45 dakika yurucem.
haftasonu metabolizma hızlandırmadiyeti yapıcam 2 günlük
bakalım ...

90 kilo olarak hiç diyet macerasına girmeden (yani o kadar şuursuz bir dobiştim ki 90 olana kadar yedim de yedim) ilk kez bu sitede bulduğum 5 günde 5 kilo diyetini uyguladım.İlk kez diyorum çünkü sürekli diyet yapan bünye bir süre sonra "hayvan terli, yemez" moduna giriyor, istersek günde 3 bardak su içelim sadece, banamısın demiyor :1: O yüzden vücutta ödem,su, çikolata ve bilimum zararlı şeylerin olduğu başlangıçta bu diyeti uyguladım.Hiç aralıksız tam 22 gün yaptım.(özetle bir gün sırf patates yiyorsun, diğer gün sırf sebze, diğer gün sırf et, diğer gün sırf yoğurt ve 5.gün sırf meyve-yağ yok, tuz yok, kaçamak yok) 22 günde 10 kilo verdim.Sonra zannettim ki bu diyetle diğer 22 günde 10 kilo veririm :1: Ben aç kaldıkça vücut durdu, neyse epey bir moral bozukluğu ve binbir türlü diyetle bir 2 ay geçirdim.Şükür artık 90 değilim hatta 80 de değilim, 70lere geldim.
İnşallah hedeflerimize çabucak ve sağlıkla ulaşırız (nedense bu iki şey yanyana pek iyi gitmiyor ama neyse :1:)

Hadi bakalım kolay gelsin.
21 şubat bizim evlilik yıldönümümüz ve eşimden ben eliptik bisiklet istedim bugün :43:
Gittik aldık, twister parçası da var.
Evde bir de mekik aleti var arada kullandığım.
Şimdi yeni diyetimle (dobiş winston'un 1001. diyeti işte) birlikte hergün mekik, bisiklet ve de twister çalışması yapacağım.
Bu yağlar demir değil ya arkadaş, elbet eriyecekler. :1:
Ama eskisi gibi çok hırslı ve iradeliyim, değil benim koca Brad Pitt gelip yemek verse yok diyeceğim :1:
Hepimize kolaylıklar diliyorum.

Son düzenleme:
annemi babamı dinlesem irademle çarpışıp durmam lazım. evde ne varsa ye diyor. annem kahvaltıda bugünden kalan kekleri börekleri yememi söyledi. yani iyi davranıyım. iyi geçiniyim diyorum ama sinirim bozuluyor.

bu zayıflama günlüğü değil de dert günlüğü olsaydı fena dağıtmıştım

olsun anlat canim sen ya dert adami soyletir biliyorum. annen sana iyilik degil kotuluk yapiyor su durumda. annenin dediklerini gec, winstonun da dedigi gibi brad pitt seni aksam yemegine cikarsa senin yememen lazim :1: benim annem bu konuda seninkinden biraz farkliymis. evde olani ye der, ama kek borek varsa onlari hic elleme der. yani sen piseni ye ama hamurisi tatli yapsam da biz yiyelim sen bak :1:
sonra evlendim iste simdi de esim eve cikolatalarla gelip duruyor gel de yeme.
neyse 10 kiloyu zar zor verebildim, yaza kadar bir 15 kilo daha versem diye dertleniyorum simdi.
umarim istedigimiz kiloya inmeyi basaririz kizlar offf biktim sisko olmaktan :43: aynaya bakasim yok artik resmen.. 70leri ucundan gorsem ona bile fitim su an. 90lardan uzaklasmak istiyorum bi an once :50:

90 kilo olarak hiç diyet macerasına girmeden (yani o kadar şuursuz bir dobiştim ki 90 olana kadar yedim de yedim) ilk kez bu sitede bulduğum 5 günde 5 kilo diyetini uyguladım.İlk kez diyorum çünkü sürekli diyet yapan bünye bir süre sonra "hayvan terli, yemez" moduna giriyor, istersek günde 3 bardak su içelim sadece, banamısın demiyor :1: O yüzden vücutta ödem,su, çikolata ve bilimum zararlı şeylerin olduğu başlangıçta bu diyeti uyguladım.Hiç aralıksız tam 22 gün yaptım.(özetle bir gün sırf patates yiyorsun, diğer gün sırf sebze, diğer gün sırf et, diğer gün sırf yoğurt ve 5.gün sırf meyve-yağ yok, tuz yok, kaçamak yok) 22 günde 10 kilo verdim.Sonra zannettim ki bu diyetle diğer 22 günde 10 kilo veririm :1: Ben aç kaldıkça vücut durdu, neyse epey bir moral bozukluğu ve binbir türlü diyetle bir 2 ay geçirdim.Şükür artık 90 değilim hatta 80 de değilim, 70lere geldim.
İnşallah hedeflerimize çabucak ve sağlıkla ulaşırız (nedense bu iki şey yanyana pek iyi gitmiyor ama neyse :1:)

Hadi bakalım kolay gelsin.
21 şubat bizim evlilik yıldönümümüz ve eşimden ben eliptik bisiklet istedim bugün :43:
Gittik aldık, twister parçası da var.
Evde bir de mekik aleti var arada kullandığım.
Şimdi yeni diyetimle (dobiş winston'un 1001. diyeti işte) birlikte hergün mekik, bisiklet ve de twister çalışması yapacağım.
Bu yağlar demir değil ya arkadaş, elbet eriyecekler. :1:
Ama eskisi gibi çok hırslı ve iradeliyim, değil benim koca Brad Pitt gelip yemek verse yok diyeceğim :1:
Hepimize kolaylıklar diliyorum.

eliptik bisiklet istemekle iyi etmissin canim cok kalori yaktiriyor eve alinabilecek en guzel spor aleti o bence.
ben de spora yazildim gecen persembeye kadar duzenli gidiyordum haftada 5-6 gun, gunde 2 saat. biraz fazlaca abartmisim sanirim. sonra olan oldu birgun sol dizimi sakatladim. su an kosmayi falan birak ustune basip dogru duzgun yuruyemiyorum bile. yarin doktora gitcem ama haftalarca sporu yasaklayacak eminim. ben de hazir spor yapamiyorken soyle saglam bir diyet uygulamaya karar verdim. ac gezicem yani birkac hafta.

Back
X