- Konu Sahibi kaburgadolmasi
canım benım neler yedığimi söyleyeyım sabah ıkı bardk ac karna ılık su kahvaltıda ıkı dılım cavdar ekmeği her gun neredeyse yumurta yedım ama tuzsuz hasladım yada tavada ıkık kıbrt kutusu kadar peynır lor ama onlarda tuzsuz domates lımon sıkıp sadece oyle yedım cukulatasız kahvaltıda yapamadığm ıcın ondada bıtter sarelle yedım hergun bırer cay kasığı recel yedım son bır haftadırda helva ye ama az dedı arkads arada onuda yedım ama kavaltıda öğlen sut layt bır su bardağı ve ıkı tek sade etı form tahılı buskıvı ve spora gıttım gelınce bır corba kasesı yoğurt yedım layt oda aksamda haftada ıkı haslama tavuk ve yoğurt salta ızgara ekmeksız yağsız kıymadan köfte yaptım buzluğa attım uclu paketlerde uc tane ondan yedım haftada bı gun sebze haslaması cok yaptım her gun yağ ve tuz kullanmadım bu ıkı ay ıcındekı kacamaklarda oldu o zaman ne yedım bır gun boyoz yedım bır hafta vıcdan azabı cektım boğaca ve tatlıda yedım bır parca canım tatlı ıstedığinde layt pudıng alıp ondan yaptım yedım tadı cok guzel ama pılav ve makarnayı unuttum onları hıc yemedım bı gunde denız kenerında oturmaya gııtık ve orda yarım rkmrk arası da kokoris yedım ve bu kadar yememe rağmen on kılo verdım ıkı ayda darısı basına ben ac kalma dım ama kendımıde dıyette hıssetmedım daha on bes kılo vercem basladığımda yırmı bestı ve hıc veremem sanıyodum ama hger seyden ama az yıyınce oluyo canım hepımız ınnsallah ıstedığimiz kıloya kavusuruz
maşallah canım çok azimlisin. ben de çavdarekmeğiyicem artık. 0 grubu olduğum için buğday unu bana dokunuyormuş. tadı nasıl?