Şişli Echomarda hsg çektirenlerrrrrr

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
merhaba arkadaslar;
Echomarda hsg çektirenler;
Cok sancılı bır işlemmi
İşlem hakkında bilgi verırmısınız
Anestezi almamı önerırmısınız
Adetten sonra kacıncı gun gıttınız??
Deneyimlerinizi paylasırsanız sevınırım.. Önerılerınızı rica edıyorum..

hayır kesinlikle narkoz almana gerek yok.ben bundan 3-4 ay önce çektirdim gönül rahatlığıyla çektirebilirsin.normal muayenede ne kadar acı duyuyorsan ondada okadar korkmana gerek yok..

hayır kesinlikle narkoz almana gerek yok.ben bundan 3-4 ay önce çektirdim gönül rahatlığıyla çektirebilirsin.normal muayenede ne kadar acı duyuyorsan ondada okadar korkmana gerek yok..
şimdiden çok gerılıyorum:( anestezının bır artısı eksısı yok ise gergınlıgım ıcın daha mantıklı gelıyor cok kararsız kaldım

şimdiden çok gerılıyorum:KK43: anestezının bır artısı eksısı yok ise gergınlıgım ıcın daha mantıklı gelıyor cok kararsız kaldım
Arkadaşım cektırdın mı bılmıyorum ama temız bı yer 5 dk da cekıyolar bışey anlamıyorsun ben daha yenı cektırdım

Selamlar kızlar.. Ben de bugn çektirdim.. Hiçbir sorun olmadı.. Şükür ki çok rahat oldu..
Eğer imkanınız varsa burada HSG çektirdiğinize pişman olmazsınız..

Bende bugun cektirdim cok memnun kaldim iki uc dakikalik birseydi gerckten korktugma.degmemis.. Hsg den snra hamile.kalan varmi acaba bir kac ay icersinde

Bende bugun cektirdim cok memnun kaldim iki uc dakikalik birseydi gerckten korktugma.degmemis.. Hsg den snra hamile.kalan varmi acaba bir kac ay icersinde
Ben hala tedavi aşamasındayım. Sanırım hsg sonrası genelikler haff yapısmalar vs olan kişilerdeki sıvı sebebiyle olan acılma.
Siz henuz bır tedavi gordnZmu

Bir yil oldu gecen ay klomen kullandim ve igne ile yumrta catlati doktorm ama gebelik olmayinca hsg cekelim dediler ve oyuzden cekindm skinto ckmadi ck skur.. evet yapiskanlklar varsa aciliyor ilacli sivi veriyorlar rahim.kanalina

Back
X