Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hayır kesinlikle narkoz almana gerek yok.ben bundan 3-4 ay önce çektirdim gönül rahatlığıyla çektirebilirsin.normal muayenede ne kadar acı duyuyorsan ondada okadar korkmana gerek yok..
hayır kesinlikle narkoz almana gerek yok.ben bundan 3-4 ay önce çektirdim gönül rahatlığıyla çektirebilirsin.normal muayenede ne kadar acı duyuyorsan ondada okadar korkmana gerek yok..
Selamlar kızlar.. Ben de bugn çektirdim.. Hiçbir sorun olmadı.. Şükür ki çok rahat oldu..
Eğer imkanınız varsa burada HSG çektirdiğinize pişman olmazsınız..
Bende bugun cektirdim cok memnun kaldim iki uc dakikalik birseydi gerckten korktugma.degmemis.. Hsg den snra hamile.kalan varmi acaba bir kac ay icersinde
Bende bugun cektirdim cok memnun kaldim iki uc dakikalik birseydi gerckten korktugma.degmemis.. Hsg den snra hamile.kalan varmi acaba bir kac ay icersinde
Ben hala tedavi aşamasındayım. Sanırım hsg sonrası genelikler haff yapısmalar vs olan kişilerdeki sıvı sebebiyle olan acılma.
Siz henuz bır tedavi gordnZmu
Bir yil oldu gecen ay klomen kullandim ve igne ile yumrta catlati doktorm ama gebelik olmayinca hsg cekelim dediler ve oyuzden cekindm skinto ckmadi ck skur.. evet yapiskanlklar varsa aciliyor ilacli sivi veriyorlar rahim.kanalina