şişli hospitalium opr.dr.demet par'da doğum yapan kont.giden arkadaşlar buluşalım ltf

77CEYLAN

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
790
453
303
Bende cumartesi Hospitalium Demet hn.a ilk defa gittim. Demet hn sorduğum bütün sorulara cevap verdi. sadece c.tesi olduğu için belkide 13,30 gibi ordaydık biraz acelesi vardı sanki. Bizi bir an önce göndermeye çalışıyordu o şekilde bir izlenim uyandı bizde.

Ama bir ay sonra c.tesi gidince sabah saatlerine randevu alıcam. İlgili bir kadın sorulan bütün sorulara cevap veriyor. Birdaha ki ay daha net bilgi veririm sizlere arkadaşlar.

aranızda demet hn a giden varsa bilgi verirse çok sevinirim arkadaşlar.

Merhaba arkadasım,amacım kesınlıkle doktoru kotulemek degıl bastan soylıyım,sadece yorum yapmak ıstıyorum.ben hamıle kaldıgımı turkıye hastanesınde ogrendım gece yarısı oraya gıtmıstık :)

bır gun sonra esım hospitalium demet par hanıma randevu almıs,tam saatınde oraya gıttık bı yarım saat bekledık.sıra bıze geldı. sonuca baktı hamılesınız dedı,sonra da ultrasona gırdık esım de geldı baktı tabı o an cok mutlu olduk.bebegın kalp atıslarını dınlıcez bı kac haftaya ınsallah dedı.ne yapmam gerektıgını sordum,ben sordukca o da cevapladı bu ay yapacak pek bırsey yok gıbısınden ben sorunca cvp verdı.

sonra doktor hanım bende kansızlık var nasıl olacak bu ıs daha oncede hamıle kalmadan once mutlaka kanımın yuksek olması gerektıgını soyledıler. zaten kan ılacı kullanacaksın hamıleyken dedı.demet hanım ama benım kanım cok dusuk,6ydı en son dedım.bı tahlıl yaptırsak dedım,pekı yaptırın sonuclara burda olursam bakarım dedı.gıttık geldık cıkmak uzereydı.tabı benım sonuclar cok kotu 5.5. 11-12 olması gerekırken.sonucları gorunce sok oldu tabı hemen hastanede yatıp kan almalısın 4 unıte dedı ama burası cok cok pahalı olur sızın ıcın mumkunse devlet hastanesınde yaptırın bu ısı dedı.

ben o gun tahll yaptıralım demeseydım belkı de bebegım dusebılırdı.ama bı yonden de ıyı oldu tahlıle baktıgı gıbı kan almam gerektıgını soyledı ve baskası olsa kazıklamak ıcın burda yat derdı.

şükürler olsun kızım 7 nısanda 4 aylık olacak bır sorunumuz yok ben de dogumumu baska bır hastanede yaptım. hayırlı dogumlar canım

Allah analı babalı büyütsün. Seninde dediğin gibi doktorun eksileri de var artılarıda canım. Başka doktor olsa hastaneye yatırır hemen işlemleri yapardı. Sana açıkça demiş devlet hastanesinde yaptır diye. Çok fazla hastası mı var analamadım. Sanki biraz başından savıyor gibi geldi banada. Ama sorulan bütün sorulara cevap veriyor. Önümüzdeki ay sabah erken saate randevu alıcam canım. Kesin kararımızı ozaman veririz canım.

Demet Hn.da doğum yapan veya kontrole giden arkadaşlar lütfen bilgilerinizi paylaşırsanız bizlere çok faydalı olucak.

Giden arkadaşlar lütfen bilgilerinizi paylaşın bizlerle.
çok yardımcı olacaksınız inanın bizlere

üçlü test yaptırdım. Sonuçlarımı haftaya p.tesi alıcam. Gidince lyte süt peynir türü ürünleri kullanmamda sakınca varmı diye sordum. Kullan ama bisküvi tarzı ürünler yeme dedi. Bir kaç soru daha sordum sorduğum sorulara güzelce cevap veriyor. 23 nisan gibi tekrar gidicem. Sürekli aynı doktora gitmek istiyorum. Bir sonraki gidişimde daha net karar vericem.

Sizlerde bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
MERHABA BENDE İLK DEFA 02.04.2011 C.TESİ DEMET HANIMA GİTTİM 4.30 AYLIK HAMİLEYİM BENİMLEDE GAYET İYİ İLGİLENDİ DAHA ÖNCEKİ DOKTORUMDAN ÇOK İYİ BENDEN 2. DÜZEY ULTRASON İSTEDİ 28 NİSAN GİBİ ÇEKTİRECEĞİM BEN SADECE ULTRASONU ÇOK ESKİ BULDUM DİĞER GİTTİĞİM HASTANEDEKİ DAHA GELİŞMİŞ ULTRASONDU BELKİDE ONDAN BANA ÖYLE GELDİ ŞİMDİLİK DEMET HANIMLA DEVAM ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM HAYIRLISI OLSUN HEPİMİZ İÇİN

bende memnunum sorduğum bütün sorulara gayet güzel cevap veriyor.

Aşağı yukarı aynı zaman da doğum yapıcaz herhalde :)

senin doğum nezaman acaba

normal doğum --700.00 tl
sezeryan --1.050.00 tl
epidural --250.00 tl
suit oda -- 250.00 tl

muayene ücretide 20.00 tl

bunlar benım muhasebeden aldığım fiyatlar

benım doğum 6 eylül gibi görünüyor bakalım ne zaman gelecek bebek sizin ne zaman

aynı dönemler cnm, bizim bebişler aynı zamana denk geliyor aşağı yukarı

açıkcası doktor bana 3 lü test yapalım demedi. 2 li yaptırdım diye temiz çıktığı için bende yaptırmayı düşünmüyordum. eşimin zorlamasıyla yaptırdım. onda da yüksek risk çıktı. dünde amniyosentez yaptırdık. sonuçların çıkması 2 ila 4 haftayı bulur dediler. Bekliyorum cnm. hayırlısı bakalım.
c.tesi kontrol için randevu aldım demet hn.a gidicem. Ama artık bir sonraki mauyeneye haznedar hospitaliuma gitmeyi düşünüyorum. 2 li testi civan beyde yapmıştım. o daha çok ilgili herşeyi güzel güzel anlattı. orası uzak diye şişlideki hospitaliumu tercih etmiştim. Ama demet hn. a telden ulaşamıyorum. cebinide vermiyorlar. bana söyleyeceği 2 cümle, 3 lü testin sonucunu söylemek için ya kontrol ya muayene açtırmanız lazım dediler.

normal doğum --700.00 tl
sezeryan --1.050.00 tl
epidural --250.00 tl
suit oda -- 250.00 tl

muayene ücretide 20.00 tl

bunlar benım muhasebeden aldığım fiyatlar

bende epidural düşünüyorum. ilk doğum sezeryandı. buda epidural sezeryan düşünüyorum. Allah kısmet ederse. Sen nasıl yaptıracaksın cnm,

Selam kızlar..
Ben de Demet hanım'a gidiyorum.Bebeğim şuan 25 haftalık.Demet hanım dan memnunum, sadece şunu bilin, siz sormadan pek bişey söylemiyor.Sorduğunuz zamanda güzel bir şekılde anlatıyor.
Ama onun bilgisine ve tecrübesine inanıyorum.Benım rahatsız olduğum tek şey hastane personeli.
Ama şimdiki aklım olsaydı baştan bi Türkiye hastanesine giderdim..Sezeryan 1200 lira imiş.Ben fiyatlarının daha yüksek olduğunu düşündüğümden hiç aklıma gelmedi.Bide sonrasında Demet hanım'a artık güvendiğim için başka doktoru düşünemedim.Hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim.

bende seninle aynı fikirdeyim. Sorunca anlatyor. Sormazsan hiçbirşey söylemiyor. Ben düşünüyorum şuan. Daha önce gittiğim meltem hn var balat hastanesinde. Heran ona dönebilirim. Daha candan ve samimi davranıyor. Demet hn mın bilgi ve tecrübesine diyeceğim yok. Ama hastalarına müşteri gibi davranıyor. Hasta gibi değil bence :)
bizde biraz ilgi alaka bekliyoruz doğal olarak
neyse hayırlısı bakalım zaman göstericek.

Sizlere hayırlı doğumlar dilerim arkadaşlar

ben özel balat hastanesine gidicem 30 nisanda meltem hanım varmış arkadaşlarım tavsiye etti birde orayı denemek istiyorum demet hanımın istediği renkli dopleride yaptırmadım sizler dopler yaptırdınızmı yaptırdıysanız nerede yaptırdınız bilgi verirmisiniz

araştırıcam bende. Sana da haber veririm. Meltem hn çok kibar bir bayan gidersen aradaki farkı anlarsın. Sen nerde oturuyorsun. Uzak değil dimi. Ben şu an 20 haftadayım
bana 22 haftada yaptırırsın dedi demet hn. Birde amniyosentez yaptırmak zorunda kaldım. 3.lü testim pozitif çıktı. 1 hafta oldu sonucun çıkmasını bekliyorum. Inş. Kötü çıkmaz. 2-4 hafta arası belli olur dediler. Bekliyorum bende sabırsızlıkla.

benim 21 hafta 2 günlük şişlide oturuyorum balat hastanesinde 4 boyutlu ultrason varmış hemde giden arkadaşlarım begenmiş doktoruda hastaneyide yarın gidicem size yazarım

benim 21 hafta 2 günlük şişlide oturuyorum balat hastanesinde 4 boyutlu ultrason varmış hemde giden arkadaşlarım begenmiş doktoruda hastaneyide yarın gidicem size yazarım

Dün akşam da ben gittim canım. doktoru çok beğendim. Dr.Mehmet Aygün bence çok başarılı. İnanıyorumki sende beğenirisin. Bebişimin iç organlarına baktı. Sağlıklı olduğunu söyledi. Renkli resim çekti ama bizimki yüzünü göstermedi.
ama mehmet bey sadece perşemge günleri 17.00 dan sonra geliyor. Dört boyutlu ultrasona o bakıyor bildiğim kadarıyla. Meltem hn Normal kontrollere bakıyor.

2.Düzey Ultrason için gittim bende

bende 5 mayıs perşembe akşamına randevu aldım canım c.tesi meltem hanıma gittim çok memnun kaldım benım bebek için hospitalıum demet hanım %90 kız demişti ama ultrason çok kötüydü meltem hanım c.tesi günü gittim erkek dedi :)

canım sana özelden mesaj atıcaktım ama mesaj atma hakkım yok senin varsa bana msn adresını yazarsan oradan konuşalım

çok sevidim cnm. allah gönlüne göre versin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…