2 yıl önce ablam orda doğum yaptı
herşey yolunda gitti
doktorunun adını hatırlamıyorum,
çocuk doktoruna da orada devam ediyolar
memnunlar.
öncelikle bebişini sağ salim büyüt... canım ben de diyarbakır memorial a gidiyorum. 6. ayımdayım. doğumu da orda düşünüyorum. doğum paketii sezeryan 600 normal 500 dediler. acaba sana ne kadar ek masraf çıkardılar ve nelerden çıktı bu masraflar? bilgi verirsen sevinirim? doğıum paketinde 2 gece oda fotoğraf çekimleri bebek anne kan tahliller lohusa şerbeti falan varmış.
Cok saol canim. fiyatlar bayaga degisiyormus. buradaki memorial da dogum 8900 tl. Sigorta indirimli 7050 tl. ekstralarada 600 kusur odedik canim
epidural,nst ve bebek bezi dahil kullanilan malzemeler ekstra.
Bebegini saglikla kucagina almani dilerim canim.
Temmuz 2013ten beri Memorial Ataşehir hastanesine gidiyorum şu an 7 aylık hamileyim .. doğumum yaklaştıkça doğum fiyatları hakkında bilgi edinmek istedim. ne zaman muhasebeyi arasam hep farklı fiyat aldım . vakıfbanklı olduğumu belirtiyorum ve bunun üzerinden bana fiyat verdiklerinde sürekli farklı fiyatlar çıkıyor. oysa diğer özel hastanelerde fiyatlar herşey dahil olarak net bir şekilde söyleniyor. bizi bu hamile halimizle birde fatura düşünmeye sevk ediyor Memorial Ataşehir... maalesef birşeyi bilmeyen muhasebe ile karşı karşıyayız. ve bu sebeple benim gibi bir sürü hasta kaybetmeye devam edecek Memorial Ataşehir. konuyla ilgili umarım yetkili ve bilgili birine ulaşabiliriz..
doktorunuz kimdi sizin ?
Cihangir .... Bolum baskani bi de... Perinotolog..Bi dogumda gordum bi de cikarken...doguma dr. Aytug da girdi. Sanirim sorun onlara son 2 ay gitmis olmam.
Alt katta tadilat vardi bi de uyuyamiyoduk gurultuden. Kabustu resmen
Merhaba, Bende memorialda tüp bebek tedavisi gördüm hamile kaldım ve hep aynı doktora devam ediyorum ama doğum konusunda referans alabileceğim kimseyi bulamadım siz orada doğum yaptınız nelerden memnun kalmasınız ve nasıl doğum oldu ben spinal istiyorum mesela? Birde çok fazla ekstra alıyorlarmış galiba öyle mi gerçekten bilgi verirseniz sevinirim doktorum iyi benim ama doğum olayı farklı oda , hemşireler, yeni doğan hizmetleri vs nedir görüşleriniz detaylı tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim ..
Ben de spinal oldum..iyi yapamadiklari icin 24 saat bacaklarimi hissetmedim. Hemsireler agri pompasini takamamislar, damar yolu da tikanmis. Oglene kadar inandiramadigimiz icin, oglen farkedip panik oldular. 2 sşringa epidural ilacini direkt vurdular ve felc gibi kaldim. Dr. Da yok..hersey ekstra. 2. Dogumumdu ve mahvettiler herseyi. Gunlerce yuruyemedim dogrudurust onlar yuzunden. Kizim simdi 19 aylik, 7800 tl odedik. Ped, bez vs. Ekstra...biyerlere tam detay faturayi yazmistim ama bulunmaz simdi, cok gecti.
Offf işte anestezi çok önemli hep bu konuda soru işaretlerim vardı benimde24 saat nedemek normalinde 3 saat sonra hissedilmesi gerekiyor Epidural ilacını hemşireler mi vurdu canım doktorun yapması gerekiyor sanki normalinde...Birde size ne demişlerdi ilk doğum ücreti olarakta ekstralarla 7800 e çıktı? Buarada çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...Yazdığın için çok teşekkürler bende daha geç kalmadan yeni bir hastane arayışına geçeyim ozaman ya ilk doğumum olacak kabus gibi geçsin istemiyorum doktorumda çok iyiydi ama nedense hep anestezi ile ilgili soru işaretlerim vardı
8 bin tl civarı..Şuan şişli memorıalda doğum ücreti ne kadar?
Merhaba, Bende memorialda tüp bebek tedavisi gördüm hamile kaldım ve hep aynı doktora devam ediyorum ama doğum konusunda referans alabileceğim kimseyi bulamadım siz orada doğum yaptınız nelerden memnun kalmasınız ve nasıl doğum oldu ben spinal istiyorum mesela? Birde çok fazla ekstra alıyorlarmış galiba öyle mi gerçekten bilgi verirseniz sevinirim doktorum iyi benim ama doğum olayı farklı oda , hemşireler, yeni doğan hizmetleri vs nedir görüşleriniz detaylı tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim ..
Cok Zaman gecmiş üstünden ama belki görür cevap verirsiniz. Bende Memorial şişlide tüp bebeğe gidiyorum
Hamileyim daha yeni. Doğum için ne yaptınız? Nerde oldunuz?
Doktorunuz kimdi tüp bebekte. Memnun kaldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?