Şişli memorial Semra kahraman

Ben coookkk memnun kaldım kendisinden.2012 de kızım oldu.3 tedaviden 2 si pozitif sonuclandı benim orda.ilgisi alakası kibarlıgı harika biri dir semra hanım.bekliyorsjnuz cok yoğun ama sonucta değiyor herşeye.
Oh be ya arkadaşım ni gruba sordum denedikleri kalmadı moralim bozuldu embriyolarım orda genetiğe gitti perşembe günü korkuyorum yanlış yere mi gittim diye

yok gözüm kapalı giderim 40 negatif de olsa yine giderim ben.bir kızım var diğerini 2,5 aylık kaybettim daha doğmadan.sanırım şimdi yine hamileyim bu sefer doğal :))
Peki sizde sorun neydi benim 27 haftalık kaybım var doğal olarak neden kaybettim belli değil bu yüzden pgt için geldim memoriale

Allah sağlıklı evlatlar versin ❤ kızınıza ilk transferde mi gebe kaldınız

Gidipte memnun olmayan var mı kızlar ?
Kesinlikle Semra kahraman , yalnız kendisi ile görüşemeyi çok ümit etmemelisniz, çünkü sistemleri çok farklı , sizi başka bir doktor muayne ediyor , her muaynede bu doktorlar değişiyor ama ögle tatilinde tüm dosyalar semra hanım ve diğer doktorlar ile birlikle değerlendiriliyor ve tedavinize bu şekilde devam ediyorsunuz . Ben 2 başarısızlıktan sonra Semra hanıma tavsiye ile gittim şimdi POZİTİF olan sonucumla hergün ona ve ekibine dua ediyorum. Gerçekten her daim her konuda bilgilendirildim. Tavsiye ediyorum

Ben orayı tercih ettim 1 ay önce düşük yaptım

merhaba,
ikinci doktor olarak kimi seçtiniz acaba?

Kızlar merhaba çok uzun zamandır girememiştim şimdi bakarken yazma ihtiyacı hissettim ben memleketimde 2 defa tüp bebek denemiş olumsuz sonuç almış biri olarak üçüncü denemem için şişli memorial semra kahramanı çok araştırıp gidenlerdenim 2016 mart ayında semra hanımda ilk tedavimde allah şükür tüp bebek tuttu 2016 aralık oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun geriye kalan üç embriyomu dondurduk oğlum iki yaşına gelince yani 2018 ekim gibi dondurulmuş embriyom için tekrar tedaviye başladım naturel siklus uyguladılar 5. Gün embriyom 5ab kalite olan bir tane olarak transfer yapıldı ama tutmadı ben hiç ara vermeden kalan iki adet embriyom için de kasım adetimde tekrar tedaviye başladım bu sefer 5.gün embriyosu iki adet ama biri çözülürken tam dönmedi diğerinde bir sıkıntı olmadı yine naturel ilaçsız takip ile Kasım ayında iki embriyom transfer edildi ve şimdi allah izin verirse hamileyim 16 Ağustos sezeryan doğumum var rabbim nasip ederse ben çok tüp bebek hikayesi okudum çok şeyler denedim bi çok arkadaşımda başka yerlerde yaptırdı olmadı ama benim şansıma nasibim memorial şişli de imiş demek ki lafın kısası şunu söylemek istiyorum gözünüz kapalı gidin rahat olun stres yapmayın hem sistemleri hem takipleri ilgi ve alakaları mükemmel ekipleri süper semra hanım müthiş zaten tekrar olsa yine giderdim okuyunca sizleri yazmak istedim bende o zorlu yollardan geçtim şükürler olsun rabbim hepinizin kucaklarını doldursun emeklerinizi boşa çıkarmasın ben oğlum olduğu için çok giremiyorum internete bundan sonra da arada belki girebilirim şuan doğuma on beş kaldığı için biraz sıkıntılar oluyor aöa şükürler olsun hoşçakalın kızlar okuyunca yazmak istedim umudunuzu yitirmeyin

Merhaba bende semra hanim icin gittim fakat ilk muayene disinda bir daha yuzunu gormedim..farkli doktorlar var ama hepsi de iyi. Semra hanim ise ilac dozlarini ayarliyor eli ustumuzde yani hep :)) sizinle direk semra hanjm mi ilgilendi cok merak ettim ?

merhabalar 43 yaşındayım yumurta rezerv düşüklüğü ve yumurta tembelliği var bende semra hanıma gitmeyi düşünüyorum inşallah güzel sonuçlar alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…