Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet canım ben göbekten olanı yapıcam bugün. Bulamadın mı sen göbekten yapılanı?
Aldigim eczanede o an yokmuş, hemşirelere sordum onuda alabilirsin dediler, baska yere sormadım aldim bende, eger gebelik olursa bu bitince bide göbüşten alirim , popişim dinlensin die🤭🤭 göbekten yapılan hergunmüş bu 3 gunde 1 yapılıyorya o da iyi geldi aslında, en azından 1 gun yapıyorsun 2 gün dinleniyorsun 😁😁

Aldigim eczanede o an yokmuş, hemşirelere sordum onuda alabilirsin dediler, baska yere sormadım aldim bende, eger gebelik olursa bu bitince bide göbüşten alirim , popişim dinlensin die🤭🤭 göbekten yapılan hergunmüş bu 3 gunde 1 yapılıyorya o da iyi geldi aslında, en azından 1 gun yapıyorsun 2 gün dinleniyorsun 😁😁
Evet 3 günde yapılması iyi ama herkes çok ağrı acı yapıyor dediği için ben de bulunca aldım göbekten yapılanı.

Öncelikle hayırlı olsun. Umarım her şey dilediğiniz gibi ilerler. 🙏🥰

Başlarkenki fiyatı ödüyorsunuz. Zam sizi ödeyeceğiniz fiyatı etkilemez.
Çok teşekkür ederim, umarım gönlümüzdeki hayırlı olandır 💐 Siz de sağlıkla kucağınıza bebeğinizi alırsınız inşallah 😍

İlerleyen dönemlerde o kalça perişan hale geliyor . Öyle kolay kolay da geçmiyor , kaskatı oluyor .. Yerine yatamazsın , piyasada bulabilirsen al mutlaka , çünkü Allah’ın izniyle pozitif olduğunda iğne için evden çıkmak da zor ..

Back
X