Ben de göbek den vuruyorum çok ağrı yokEvet canım ben göbekten olanı yapıcam bugün. Bulamadın mı sen göbekten yapılanı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de göbek den vuruyorum çok ağrı yokEvet canım ben göbekten olanı yapıcam bugün. Bulamadın mı sen göbekten yapılanı?
Doktorun bunun için birşey söyledi mi acaba neden öyle oluyorArkadaslar ben keseyı gordum ama kan degerlerım yıne 2 kat yukselmıyor
Daha aramadılar aceba saglıksızmıkıDoktorun bunun için birşey söyledi mi acaba neden öyle oluyor![]()
Karistirmisim ben kusura bakmaHayır almadım daha yeni
Aldigim eczanede o an yokmuş, hemşirelere sordum onuda alabilirsin dediler, baska yere sormadım aldim bende, eger gebelik olursa bu bitince bide göbüşten alirim , popişim dinlensin dieEvet canım ben göbekten olanı yapıcam bugün. Bulamadın mı sen göbekten yapılanı?
Evet 3 günde yapılması iyi ama herkes çok ağrı acı yapıyor dediği için ben de bulunca aldım göbekten yapılanı.Aldigim eczanede o an yokmuş, hemşirelere sordum onuda alabilirsin dediler, baska yere sormadım aldim bende, eger gebelik olursa bu bitince bide göbüşten alirim , popişim dinlensin diegöbekten yapılan hergunmüş bu 3 gunde 1 yapılıyorya o da iyi geldi aslında, en azından 1 gun yapıyorsun 2 gün dinleniyorsun
![]()
Bu sefer artış kaç canım dur hemen üzülme yavaş ilerliyor galiba bugün aramazlar doktor çıkmıştır yarın dönüş yaparlarDaha aramadılar aceba saglıksızmıkı![]()
Çok teşekkür ederim, umarım gönlümüzdeki hayırlı olandırÖncelikle hayırlı olsun. Umarım her şey dilediğiniz gibi ilerler.
Başlarkenki fiyatı ödüyorsunuz. Zam sizi ödeyeceğiniz fiyatı etkilemez.
Çok teşekkür ederim. AminÇok teşekkür ederim, umarım gönlümüzdeki hayırlı olandırSiz de sağlıkla kucağınıza bebeğinizi alırsınız inşallah
![]()
Bir yerden sonra değerler artık iki katına yükselmiyor. Keseyi gördükten sonra betaya bakıp canınızı sıkmayın.Daha aramadılar aceba saglıksızmıkı![]()
Yok canım yarın sabah vericem kan inşallah Yükselmiştirİkinci kan tahlilini yaptın mı canım?![]()
Gözün Aydın canım benim kalbini ferah tut her şey güzel olucak inşallah güzel güzel kalp atışlarını duyarsın inşallahÇok şükür cnm keseyı gordum şimdi çıktık hastaneden 2 haftasonra kalp atısınıda dıyarız Allahın iznıyle darısı sana ve tüm isteyenlere
Amin cnm amin hepimiz guzel gunler gorelimGözün Aydın canım benim kalbini ferah tut her şey güzel olucak inşallah güzel güzel kalp atışlarını duyarsın inşallah![]()
Bir de ampülleri kırmayı becerebilsem her şey çok güzel olacakBen de göbek den vuruyorum çok ağrı yok
Ya ben de kıramıyorum eşim kırıyor elimi kesti hepBir de ampülleri kırmayı becerebilsem her şey çok güzel olacak![]()
Benim de bugün birisi elimde parçalandı fazla kuvvet uyguladım sanırım. Sonra bir iki video izledim hallettim çok şükürYa ben de kıramıyorum eşim kırıyor elimi kesti hep
Bir de ampülleri kırmayı becerebilsem her şey çok güzel olacak![]()
Ampulun ince uzun bölümünde kırmızı nokta var . 1/2 kez uzun kısma vurun ve kırmızı noktayı tutarak kırın . Yine zorlanırsanı aynı şekilde parmakla yine vurun .Ya ben de kıramıyorum eşim kırıyor elimi kesti hep
İlerleyen dönemlerde o kalça perişan hale geliyor . Öyle kolay kolay da geçmiyor , kaskatı oluyor .. Yerine yatamazsın , piyasada bulabilirsen al mutlaka , çünkü Allah’ın izniyle pozitif olduğunda iğne için evden çıkmak da zor ..Aldigim eczanede o an yokmuş, hemşirelere sordum onuda alabilirsin dediler, baska yere sormadım aldim bende, eger gebelik olursa bu bitince bide göbüşten alirim , popişim dinlensin diegöbekten yapılan hergunmüş bu 3 gunde 1 yapılıyorya o da iyi geldi aslında, en azından 1 gun yapıyorsun 2 gün dinleniyorsun
![]()
Merhaba kalçadan kendiniz mi yapıyosunuz iğneleriBir de ampülleri kırmayı becerebilsem her şey çok güzel olacak![]()