Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

D dilktrvdi canım benimde bi gebeliğim öyle olmuştu değerim 60 dan 58 e inmişti.doktorum bu saatten sonra sağlıklı bi gebelik mümkün değil demişti kimyasal gebelik yaşamıştım

Arkadaşlar bu ilaçları 10+0 da mı bırakacağız yoksa 9+1 de mi? 9+1 olunca 10. Haftaya girmiş oluyoruz sanırım.

İlerleyen dönemlerde o kalça perişan hale geliyor . Öyle kolay kolay da geçmiyor , kaskatı oluyor .. Yerine yatamazsın , piyasada bulabilirsen al mutlaka , çünkü Allah’ın izniyle pozitif olduğunda iğne için evden çıkmak da zor ..
Ewet ewet sonuc alana kadar devam edicem, sonuc pozitif olursa evde kendim yaparım hemde popişim dinlensin diye diğerini alicam 😁 daha 1 tane yaptım yarin 2. Ignem ama masallh 1.nin yeri hala belli kaskatı 😬

Arkadaşlar bu ilaçları 10+0 da mı bırakacağız yoksa 9+1 de mi? 9+1 olunca 10. Haftaya girmiş oluyoruz sanırım.
Bana hemşire hattı “10. Hafta sonunda bırakacaksınız demişti ama kadın doğum doktorunuzun da görüşü önemli çünkü rahim gerekli kalınlaşmayı sağlıyorsa 10. Haftanın girişinde de , 12. Haftada da bıraktırabilir.” Sen hemşire hattına sorduğunda bize de yaz, öğrenelim senden ☺️

Bana hemşire hattı “10. Hafta sonunda bırakacaksınız demişti ama kadın doğum doktorunuzun da görüşü önemli çünkü rahim gerekli kalınlaşmayı sağlıyorsa 10. Haftanın girişinde de , 12. Haftada da bıraktırabilir.” Sen hemşire hattına sorduğunda bize de yaz, öğrenelim senden ☺️
Sordum canım. 10+0 da bırakıyormuşuz.( Fitil ve iğneyi.) folik asit zaten 12. Haftaya kadardı.

Bana Beril hanım 10.haftayı doldurup öyle bırakacaksın dedi.ama beni çok rahatsız etti fitil o yüzden ben şuan bıraktım 9.haftadayım
Ben fitili kullanıyorum ama iğne beni çok rahatsız ediyor. Ateşim 38-39 oluyor. Çok fazla ağrım oluyor. O Yüzden bir an önce bitsin istiyorum. 8+3 teyim ben. Daha 10 gün var. Hayırlısıyla geçse de rahatlasak artık.

Back
X