ben eskişehirden gidiceğim burda 2 kere yunusemre tüp bebekter başarısız denemem oldu özelde yaptırırsam şişlide memorialde yaptıracağım için rapor geçmiyor diye söylendiğinden hem çalıştığım için kolaylık açısından osmangazi tıpta son hakkımı kullanmak istedim ordaki prof özel muayanesine gittim doğal yollarla hamile kalabildiğim için yumurta takibi yapmak istedi genetik testler yaptırmamızı istedi ve 2 yıl oyaladı bizi sonra tüp bebeğe yönlendirdi sanıyorumki ben tüp bebeği o yapıcak bir öğrendim emekli oluyormuş ben yinede başladım devamını getireyim dedim raporu çıkarttım aylarımı aldı yunusemreden 5 ayda epikriz raporumu vermediler şikayet felan ettim benim raporu çıkarmam 6 7 ayı buldu tüm testlerim yapıldı histeroskopide oldum artık tedavi olucam adeeti bekliyorum bu ay yok merkezde bakım yapılacak dediler ağustosta başlıcaktım doktor ozaman görüşmeye lutuf etti öncesinde hep asistanlar ve bana senin tekrarlayan kayıpların var sen genetik taramalı yaptır ama biz burda yapmıyoruz yunus emreye yada dış merkeze git demezmi gerçekten sınandığım anlardan biridir başımdan kaynar sular döküldü ordaki sekreterlere ben başka merkezde tedavi görücem raporu verin bari dedim, o rapor orda kullanmak içinmiş başka merkezde kullanmak için tekrardan başvurmam gerekiyormuş 6 aysürüyormuş bunları yazarken bile sinirden elim ayağım titriyor
ben şimdi memorialden nasıl indirimden yararlanıcam herkezmi yanlış yönlendirdi beni arkadaş anlamadımki bir tane doğruyu gösterenim olmadı