- 29 Mayıs 2020
- 3.166
- 3.744
- 133
- Konu Sahibi Turuncukelebekk
Benden de şişli echomarda çekin dediler bu fiilmimde tüpte bir sorun gördüler. Online görüştüm ben muayene olma şansım olmadı. Ben de hemen gidince tedaviye baslayamacağım zaten sadece önden yapılması gereken tetkikleri yaptırayım diyorum. İpek hoca ile görüştüm ben semra hocadan da fikir almak isterim. Ben remote çalışıyorum uzaktan ofise sürekli git gel gibi bi durumum yok acıkcası ama gene de online olmam gerekiyor.benden de rahim filmi istediler eskişehirde yaptırdım sperm testinide orda yaptırmayı istiyorlar ilk muayeneye gittiğimizde perhiz gününe uygun olarak ayarlamıştık ozaman yaptırdık , adet olunca ikinci gün ilk muayeneye gittim rahim filmine baktılar ikinci muayenede de 3 gün sonra orada olmamı istediler ben semra hoca ön görüşmede yoktu hastahanede işlk muayenedede yoktu onunda görmesi için bir sonraki iki gün sonraydı yani dün eskişehirde muayene oldum sonra bana bugün istanbula gelmemi istediler ama işyerinde izin konusunda sıkıntı yaşadığım için gidemedim burda doktora gittim yarın istanbulda olucam opu işlemine kadar orda olmam gerekiyormuş yani izin konusunda sıkıntı yaşıyacaksınız dönmeniz gerekiyorsa git gel yapıcaksınız
Bu reglim ay bası gibi olacak büyük ihtimal o zaman müsaitlik olursa bi gideceğim. Burda da 3. gün bir tane embriyom var dondurulmuş.
Nasıl bir yol izleriz kafam karısık acıkcası.