Dün gece rüyamda bir Dr la görüşüyordum ısrarla bana tüp bebekle de olsa şansımın düşük olduğunu söylüyordu. En son eşimde problem olmadığı halde eşime Tese ameliyatını yapacağını söyleyince ağlamaya başladım valla uyandıktan sonra güleyimmi ağlayımmı bilemedim :)
Bir aydır epey araştırma yaptım eğer karşıda olsaydım kesinlikle Şişli memorial a giderdim, ikinci olarak Fulya, bence ikiside başarılı. Laboratuvar ları zaten çok iyi. Seçenekleri ikiye düşürdünse gidip iki yerle görüşüp içine sinen yere git.
Anladığım kadarıyla döllenmen oluyor ne kadar şanslısın demek sadece tutunmaları kalıyor onunda bir nedeni oluyor halledildimi tamamdır. İki tüp bebek Merkezi ile görüştüm biri rahim filmine gerek yok dedi diğeri hayır istiyorum bakalım tüpler açıkmı rahimde perde var mı tüplerde sıvı birikmiş mi dedi ve bana mantıklı geldi 400 tl verdim ama sonradan pişman olmaktansa başta herşeyi yaptırmak mantıklı. Neticede iyi ki de yaptırmışım rahimim sağ tarafı doğuştan yokmuş ve doğal olarak sağ yumurtalığımda ve tüp Rahmi'ne bağlı değil. Sol tarafımda ise 6 cm lik çikolata kisti. Hatta pıhtılaşma ve alerji testlerini de yaptır. Keşke arkadaşlar da fikirlerini söylese, burda kitap yazacak kadar bilgili arkadaşlar var