şişlikler indikçe burun ucu kalkar mı yoksa daha aşağıya düşer mi?

kızlar keşke öyle kalkık kalsaydı ben çok sevmiştim o halini ödemler indikçe ne yazık ki indi :5:

evet serkan beye oldum ama şu an memnun değilim,iki gözümün ortasında kavis yok ve elime kemik geliyor hala,ucu da aşağı ggibi garip,umarım seninki güzel olmuştur

bahar korkma korkma iniyor,herkesin böyle olyor benimki fena kalkıktı öyle böyle değil ama o haalini arattırıyor şu an

evet serkan beye oldum ama şu an memnun değilim,iki gözümün ortasında kavis yok ve elime kemik geliyor hala,ucu da aşağı ggibi garip,umarım seninki güzel olmuştur

se ınde yenıymıss canım belkı sıslık falan vardır..ınss zamanla duzelırr..ınss benımkıde guzel cıkar....

bantlar çıktıktan sonra inmeye başlıyor 1-2 hafta içindede olması gereken yere iniyor:))benimki çok indi mesela,doktora sorucam gidince niye bu kadar indi diye

se ınde yenıymıss canım belkı sıslık falan vardır..ınss zamanla duzelırr..ınss benımkıde guzel cıkar....

inşallah, doktorda kötü bir doktor değil ben şansızım sanırım,çarşamba kontrol var umarım böyle kalmicanı söyler,umarım seninde güzel bişey çıkar ,bant çıkınca çok şiş oluyor korkma:1:

şöyleki benim şu an ucu aşağı indi ama o direk varya o çok sert ve dik duruyor ,yukarda, inşallah o da inicek,yoksa bi garip duruyor benim sadece kanatları kesti o direkte kesi yok,çarşamba doktora bende onu sormayı düşünüyorum:)

burnumun içinde kurumuş kanlar vardı kaç kere temizlemeye uğraştım baktım burnu sağa sola ittiriyor,bıraktım.az önce dayanamadım oturdum oksijenli suile uğraştım,baktım yumuşatı tuttum parmağımla çektim.koca bir parça geldi ve sonrasında burun deliğim açıldı nefes aldım. allahım nefes almak negüzel birşeymiş burundan! gerçi 2 gündür açık olan sol deliğim kapandı bu kez. galiba ondada var birşeyler. biraz uğraştım baktım pamukta kan, bıraktım.onu da yarın halledeyim. kaçgündür dudaklarım mahvoldu ağızdan nefes alıp vermekten.

benimde öyleydi ben sigara içiyorum o yüzden ödemler yavaş geçiyor bende o sebeple hala nefes alamıyorum,temizlerken çok geriye gitme,aşırı kurcalama bence,çok eğilme,ağır kaldırma,başka sorun olursa yanıtlamaya çalışırım

sekerlerim ya bende estetik olcam ama estetik olduktan sonra zamanla burun düşüyomuş ya her estetikten sonra düşermi yoksa başarısız amaliyatlardamı düşüyo bu beni cok korkutuyo bide bu düşme bariz rahatsız edici bi görüntümü oluyo

Ben doktordan kalkık, kavisli, küçük bir burun istemiştim, alçı ilk çıktığında hafif kalkık kavissiz bir burun vardı, doktorum kavisim belirginleştikçe, özellikle uca yakın bir bölgeyi göstererek burası inecek ve ucu kalkık görünecek dedi, bir aylık kontrolümde yine sordum, ne kavis var ne kalkıklık böyle mi duracak dedim, bir ay sonra çok değişecek dedi, cidden dediği yerlere dokunuyorum içine gömülüyor şişlikten, bende inşallah dediği gibi olur diye ümitle bekliyorum, forumda bir arkadaşın burnunun ucunun sonradan kavisi belirginleştiği için kalktığını görmüştüm (glnn nikli arkadaştı) o bakımdan ümitliyim açıkcası, ama bu şekildede önden kalkık duruyor, yandan kalkık durmuyor bu şekilde kalsada rahatsız etmez açıkcası, ama kavislenip az kalkık görünürse süper bişey olacak yandan da.

Back
X