Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar keşke öyle kalkık kalsaydı ben çok sevmiştim o halini ödemler indikçe ne yazık ki indi![]()
benim ki de indi hatta çok indi,daha fazla inerse eski halime döneceğim ne yazıkki
benim ki de indi hatta çok indi,daha fazla inerse eski halime döneceğim ne yazıkki
canım sen serkan beye mi ameliyat olmustun? sımdı nasıl burnun goruntusunden memnun musun bende bugun oldum serkan beye...
bugün mü oldun? ve kalkıp bilgisayara nete giriyorsun ha, maşallah diyim nazarım değmesin. ben ilkgün çok feciydim.
şükür canım bır sorun cıkmadı,agrı sızı sıfır,ancak kanama cok oluyorr yatıyorum sureklı...
bahar korkma korkma iniyor,herkesin böyle olyor benimki fena kalkıktı öyle böyle değil ama o haalini arattırıyor şu an
evet serkan beye oldum ama şu an memnun değilim,iki gözümün ortasında kavis yok ve elime kemik geliyor hala,ucu da aşağı ggibi garip,umarım seninki güzel olmuştur
se ınde yenıymıss canım belkı sıslık falan vardır..ınss zamanla duzelırr..ınss benımkıde guzel cıkar....
bantlar çıktıktan sonra inmeye başlıyor 1-2 hafta içindede olması gereken yere iniyor:))benimki çok indi mesela,doktora sorucam gidince niye bu kadar indi diye