şişman, bakımsız kendini salmış biriyim

Canım bende sana benzer bir şekilde aynı acıyı yaşadım.Kilo sıkıntım var ve birden karar verdim.Bu sitede mükemmel diyet topiklerinde arkadaşlar var.Ben ordaki arkadaşlarım sayesinde 1.5 ayda 7 kilom verdim.İnan bana seni çok iyi anlıyorum ve senle aynı kilodan hatta fazladan başladım.Karar ver ve canım sağlıklı beslenme yada yemek tercihleriniş değiştirmeyi dene .

Allah öncelikle sabır versin...

Çok zor birşey, eminim ama hayat devam ediyor. Kendini salman hiçbirşeyin çözümü değil...

Üstelik bakımsız olmak seni daha da dibe çekiyor. Seni amaçsız kılıyor.

Zaten diyetisyene gitmişsin, muhtemelen verdiği diyeti uygulamadın. En güzeli ve sağlıklısı bir uzmanın verdiği diyet ve spor... İnternetten sadece motivasyon kazanabilirsin, kulaktan dolma diyetlere inanmıyorum.

Kendin için yapabileceğin şeylerin başında ideal kilo ve bakım geliyor bence. Sonra diğer şeyler kendiliğinden gelir...İnşallah buradan başlarsın, kilo birçok açıdan engel herşeye...

Ben işsizler kervanına katıldım bugün itibariyle yarın sabah yürüyüşe başlıyorum...
Çocuk yoksa sende sabaha başla benimle ne dersin...??? gamyoncu

Benim ablamda aynı sorunları yaşıyor bir türlü kilo veremiyor yemese de vermiyor ameliyat olucak sanırım herkesin yapısı farklı dikkat et düzenli yemeğini ye ara öğün yapma sabahları 6 kaysı ye ve 10 dk dinlen sonra 2 bardak soğuk su 10 dk daha dinlendikten sonra kahvaltı yap birde çokmu tatlı istedin türk kahvesi iç tabii şekeri kes bunlar bazı şeyleri hızlandırıyor bide takıntı yaptıysan spor için yürüme işlerin için yürü koştur ablam böyle 30 kilo verdi devamı gelmedi ama hastalıkları var o yüzden

Ne desek bos senin kafanda bitirmen lazim azmetmen lazim mesela basari öykülerini oku onlar çok iyi motive vveriyor bnmde8 kilo falan fazlam vardi KK sayesinde rahatça verdim kendine inanman lazim geç aynanin karsisina konuş kendinle yaparim de başarabilirim de ve hic kimse için değil kendin için başar

Merhaba ben herbalife vp danismani deniz ben kendim 1 bucuk ayda 12 kilo verdim saglikli bir sekilde hemde eger gercekten kilo vermek istersen bana ulasabilirsin insatgaram adresim .. orda daha detayli bilgi alcaksin teselur ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba herbalife vp danismani deniz ben saglikli bir sekilde kilo vermek isterseniz bana ulasabilirsiniz ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…