Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar 85kiloyla gebe kaldım hamileyken diet yapılırmı? 4 haftlalık hamileyım ilk gebeliğim cok korkuyorum acil zayıflamam lazım
Öncelikle hayırlı olsun.ilk aylar kilo almadan sonrasında da mümkün olduğunca az kilo alarak gebeliğini tamamlayabilirsin.Bebeği besleyecek gıdalar tüketebilirsin.Ancak bunlar için muhakkak diyetisyene git derim ben.Burada duyduklarınla olmaz.Bir can taşıyorsun.Profesyonel yardım şart.Sana uygun listeyle yola devam edersin.
arkadaşlar 85kiloyla gebe kaldım hamileyken diet yapılırmı? 4 haftlalık hamileyım ilk gebeliğim cok korkuyorum acil zayıflamam lazım
canım bende tontişim ama hep zayıftım 3.5 yıllık evlilikte 10 ar kilo alınca bianda 88 le hamile kaldım doktorum daha bişey demedi ama aile hekimim riskli buyurdu ama tansiyon kalp sayımım düzgün rahim temiz şeker ailede var onuda ölçerler doktorda çalışırken işi bırakıp evlenince alınıyor diyor ben biraz abarttım ama olsun bebişler sağlıklı olsun kilo verilir hem hamile kalınca cips kola gibi abur cuburlardan kaçılıyor hamur işi yerken sayıyosun yani istemesende herşeye dikkat ediyosun sağlıklı geçir doğurup emzirme de veriliyomuş hem emzirmede bitince rejım yap dur 2yıl insan hayatında neki geçer gider
Bende hamile kaldığımda 97 kiloydum şuan 32. haftam ve 105 kilodayım çok fazla kilo almadım göbeğim büyüdü sadece.
Aldığım 8 kilo göbeğimde görünüyor şuan.
Ama şeker guatr ve yüksek tansiyon çıktı bende.
Buda kilolu olmamdan kaynaklanıyormuş.
Şimdide zaten şeker yüzünden diyetteyim.Dr diyabet olunca rejim veriyor valla.![]()
kızlar 80 kıloyla hamıle kalmıssınız dert edıyosunuz ben napayım 114 kılo ılı hamıle kaldım su an 7.haftam ben napayım peki:)))
ben 47 kiloyla hamile kaldım şuan 58 kiloyum kendime hiç yakıştıramıyorum kiloyu
canım bencede böyle daha güzel 47 çok az bende 90 kiloyum napacagımı bilemiyorum tüp bebek denicez kilolusun derler diye gidesim bile gelmiyor bogazımı tuyorum ama nafile amannnn ne bileyimben 47 kiloyla hamile kaldım şuan 58 kiloyum kendime hiç yakıştıramıyorum kiloyu