Şişman Gelin Olmak İstemeyenler Gelin Birlikte Zayıflayalım....:)

cok saol canım. sorma stres zaten her seyın bası :5: napcaz care yok omur boyu dıkkat etcez artık :5:

Evet canım malesef stres.Bi süre benimde ağrım çok oldu.Doktora gittim ilaç verdi rahatlattı.Kontrole gel dedi fakat ben düzgün kullanmayınca ilacı gitmedim:(((Şimdi ara ara gene ağrıyo.

Merhabalar...Evet bugünki menümüzü yazalım
Sabah gene tembellk yaptım ve poğaça çayy
Ara küçük paket süt
Öğlen salata ve et sote
Akşam etli kabak dolması 3 tane
1,5 lt su

Merhabalar...Evet bugünki menümüzü yazalım
Sabah gene tembellk yaptım ve poğaça çayy
Ara küçük paket süt
Öğlen salata ve et sote
Akşam etli kabak dolması 3 tane
1,5 lt su

tatlım tatlım tatlım kocişine de mi poğaça çayla yaptırcaksın kahvaltını olmaz ki ama bu alışkanlık böyle :20:

yap yumurtanı koy zeytin peynirini doğra domates salatalığını yıka marul maydanozunu ohh mis sapsağlıklı hem de toptok mis mis:21:

Son düzenleme:

tatlım tatlım tatlım kocişine de mi poğaça çayla yaptırcaksın kahvaltını olmaz ki ama bu alışkanlık böyle :20:

yap yumurtanı koy zeytin peynirini doğra domates salatalığını yıka marul maydanozunu ohh mis sapsağlıklı hem de toptok mis mis:21:

mavimi canım senın hedefe de az kalmıs ne guzel:16: bize görebılcekmıyız acaba o gunlerı ben takıldım kaldım aynı kıloda :5:

Canım benim,kocişim de aynen sana benzer bişey söyledi bu sabah.Bu şişko gelin pek bi tembel sorma...pöffffffff:14::14::14::14:

Canım benim,kocişim de aynen sana benzer bişey söyledi bu sabah.Bu şişko gelin pek bi tembel sorma...pöffffffff:14::14::14::14:

tembel şişkoluk yapma tatlımmm hem sağlıklı beslenme hem de güne birlikte huzurlu mutlu bi başlangıç , ımmh enfes kocişler boğaça börek göreceklerine gül yüzümüzü görsünler :21:

mavimi canım senın hedefe de az kalmıs ne guzel:16: bize görebılcekmıyız acaba o gunlerı ben takıldım kaldım aynı kıloda :5:

sağol tatlım da ben de duraklaya duraklaya geldim umutsuz olduğum da üzüldüğüm de oldu ama hiç pes etmedim, her şey güzel olucak tatlım sen devam et :54:

aynı ben :14: sırıne sen gıbıyım aynı. sabahları cok zor bı ıhtımal kocısıme kahvaltı hazırlamak :5: anca hafta sonu :16:

Ben şimdi kendime kahvaltı hazırlamaktan acizim ama evlenince mecbur hazırlıycam.Benimki evden kahvaltı yapmadan çıkmaz.Şimdide o yüzden kızıyo bana alış sende.Senin için diyo.İşin kötü yanı annesi sabah namazında kalkıyo pogoça börek yapıyo yandım yani.benden de beklerse:14::14::2:

Mavimi havalar düzelse bi bende enejik olcam ama işte kaçgündür nasıl bi hava var :82::82:

bahaneler bahaneler aynı gökyüzü altındayız bacım :33:
ama havalar da düzelsin be mayıs gelsin mayıs :16::98::98:

Merhaba kızlar....
Sabah Peynir 1 dilim ekmek ve çay
Ara 1 muz
Öğlen 1 tabak tarhana çorbası ve 1 dilim ekmek
Ara 1 çay ve 4 adet mavi yeşil büskivi
Akşam 3 adet kabak:))

1 lt su :68:

Merhaba kızlar....
Sabah Peynir 1 dilim ekmek ve çay
Ara 1 muz
Öğlen 1 tabak tarhana çorbası ve 1 dilim ekmek
Ara 1 çay ve 4 adet mavi yeşil büskivi
Akşam 3 adet kabak:))

1 lt su :68:

slm canım :) menün çok güzel ama suyu cok az ıcmıssın :5:
bende menümü yazayım :16:
sabah ıkı dılım domates,peynır,uc zeytın,bır dılım ekmek
oğlen;ıkı kaşık bulgur pilavı,salata,
akşam;1 adet haşlanmış patates,domates,salatalık,ıkı dılım kıtır ekmek
bu kadarcık :16: regl olmuşum spor falan yapamadım :5:

kuzum suyu çok az içiyosun ama sen ya bnde başladım bu arada senn yzdklrına bakıp o şeklde yicem bundan snra artk takip edebldgm kadr :)

ımm bu arada msj atmşsn ama 100 msjdan az olan şeyedemiomş bni untmdgna çk sevndm :)))

kuzum suyu çok az içiyosun ama sen ya bnde başladım bu arada senn yzdklrına bakıp o şeklde yicem bundan snra artk takip edebldgm kadr :)

ımm bu arada msj atmşsn ama 100 msjdan az olan şeyedemiomş bni untmdgna çk sevndm :)))

Ayy benim Kbr gelinimde gelmiş hoşgelmiş...Meraak ettim seni, ne yaptın diye.Gelmeyincede dedim ters bişey olmamıştır İnşallah.Attım özelden bir mesaj:1:Evet canım ama yavaş yavaş arttırıyorum suyu.Bide Ankara bu ara soğuk.Hiç su içmek gelmiyo içimden :15::15::15:Takip et şekerim.Şu havalar bi ısınsa tempom artcak ama işte:14:

slm canım :) menün çok güzel ama suyu cok az ıcmıssın :5:
bende menümü yazayım :16:
sabah ıkı dılım domates,peynır,uc zeytın,bır dılım ekmek
oğlen;ıkı kaşık bulgur pilavı,salata,
akşam;1 adet haşlanmış patates,domates,salatalık,ıkı dılım kıtır ekmek
bu kadarcık :16: regl olmuşum spor falan yapamadım :5:

Merhaba canım...Evet su biraz az ama yavaş yavaş artırcam inşallah.Senin menünde güzel.ben patates yememeye özen gösteriyorum.Diyetisyenler pek önermiyo.Bende geçen hafta oldum bitti çok şükür.İnsanın tüm düzenini bozuyo valla:1:

Bügünki bildirimimi atlamadan hemen yazayım bendeee.
Sabah 1 dilim peynir,2 dilim ekmek ve çay
Ara diyet büsküvi 1 tane
öğlen koca bir tabak tarhana çorbası ve 1 dilim ekmek
Arada gene diyet büsküvi
Akşamda taze fasulye

Kızlar bu arada hafta sonu gelinlikçiye gitcem bakalım nasıl olacak.

Bügünki bildirimimi atlamadan hemen yazayım bendeee.
Sabah 1 dilim peynir,2 dilim ekmek ve çay
Ara diyet büsküvi 1 tane
öğlen koca bir tabak tarhana çorbası ve 1 dilim ekmek
Arada gene diyet büsküvi
Akşamda taze fasulye

Kızlar bu arada hafta sonu gelinlikçiye gitcem bakalım nasıl olacak.

gelınlık mııı? erken degılmı canım daha ? ama stres yaptım ben şimdi :5:

gelınlık mııı? erken degılmı canım daha ? ama stres yaptım ben şimdi :5:

Evet canım.Sevgilim git bi bak tanıdık falan deyince bende stres yaptım.Daha doğru düzgün bakamadım bile modellere:5:Aslında erken değil normalı 3 ay önceden başlamak.Bizimde tam 4 ay kaldı.Prova bulamazsın diyolar...Sende bakmaya başla istersen

Back
X