Sişman olarak hamile kalmak

aycaftr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
153
49
98
43
Canlar başlikta da belirttigim gibi 2. Gebeligi düşunüyorum .170 boyunda 86 kilodayim 95den indim .bu ay korunmayi birakacam artik 80 kiloaya düşmeyi cok istedim ama olmadi .gebelik düsüncemide erteleyemem su an is yerim ortamim gebelik icin cok uygun kizlar ne onerirsiniz bu donemi en az kiloyla atlatmak icin .

Gebelik süresince diyetisyene gidebilirsin. En Azından kontrollü kilo almak için.
Doğum sonrasında da kilolarını verirsin.

Bence hamile kalana kadar da diyete devam et ne kadar versen kardır bence çok da aşırı bir kilon yok ama daha sağlıklı bir gebeliğin olur.
Sırf zayıf hamile kalayım diye erteleme planını.

Sen gebeliği dusunuyorsun da,gebelik seni düşünüyor mu dur bakalım:))

Sağlıklı bır sekılde dıyetıne devam et..gebeliğinde de devam et tabiki..

Zaten cok erteledim sırf kilo yuzunden ama gecen ay kontrollerimi yaptirdim hersey yolunda tahlillerim guzel .is yerimde eleman fazla izinde sikinti olmaz.kizimda 15 kilo aldim sonra veremedim dogumdan sonra lohusa depresyonuna girmistim simdide cok korkuyorum ayni seyleri yasarim diye

Canım benimburda boyunca 173 69 ile hamile kaldım 3yil oldu hala veremedim 81 kiloyum

Arkadaşım sakın yanlış anlama ama bana kilon fazla geldi.
Hamileliğinde doktor kontrolünde, diyette bile olsan en az 10 kilo alacaksın.
1. doğumdan sonra düzene koyabilseydin keşke daha rahat ederdin.
Bebeği ertelemene sebep mi bence değil ama doktoruna sor derim yinede.

Gebelik sağlıklı diyete engel değilki. Protein ağırlıklı beslenir diyetisyene devam edersin. 74 le hamile kaldım. Bulantilarla 70 e düştüm . şimdi 79um. Tatlıya dikkat ettim o kadar. Bi de düzenli yedim. Ama son iki haftadır ateş (tatli) beni çağırıyor

Yok canim niye anlayim doktorumda versen cok iyi olur dedi iste biraz verdim ama hemende gitmiyoki iste tek tesellim kizimda bulantim coktu ilk 3 ay almazsam super olur

Makarna pilav hamur işi ekmek tüketme, arada bulgur pilavı olabilir esmer bulgur hatta, protein ağırlıklı beslen ki bakalım nasıl bir gebeliğin olacak, belki 3 ay kusacam diye kilo bile verirsin, benim bir arkadaşım 60 kilo ile hamile kaldı 8 kilo verdi ilk 5 ayda, sonraki 4 ay 6 kilo aldı 58 kilo ile doğuma girdi, doğumda da gitmiş biraz,sanırsın doğumu başkası yaptı

Insallah canim bende folik asite basladigimdan beri sanki şevkimin kirildigini hissediyorum istahim acildi sanki 86 dan biraz daha dusebilseydim

Canim ben de sisman hamile kaldim
Ortalama kilom yillarca 55 civariydi
Boyum 167 ve 63 kilo ile hamile kaldim
Doguma gittigimde 73 kiloydum
Su an bir ay gecti ama kac kiloyum bilmiyorum
Yani demem o ki fazla kilo almayabilirsin dengeli beslenirsen

Tesekkur ederim canim hayirlisi artik

Canim ben de sisman hamile kaldim
Ortalama kilom yillarca 55 civariydi
Boyum 167 ve 63 kilo ile hamile kaldim
Doguma gittigimde 73 kiloydum
Su an bir ay gecti ama kac kiloyum bilmiyorum
Yani demem o ki fazla kilo almayabilirsin dengeli beslenirsen
Insallah canim diyetisyen işi aklima yatti

Yok canim niye anlayim doktorumda versen cok iyi olur dedi iste biraz verdim ama hemende gitmiyoki iste tek tesellim kizimda bulantim coktu ilk 3 ay almazsam super olur
Fiziksel durumu önemli değil bir şekilde hallolur da ,senin ve bebeğin sağlığını etkilemesin önemli olan bu bence.
Tabikii kolay verilmiyor ama elindeki geleni yapacağına eminim,sabır sabır sabır:)))
Bol şanslar

Bir de zayıf olunca bebek daha net görünüyor heralde,uyduruyor olabilirim

Kaç yasindasin ? Kilo için gebeliği erteleme bence.. Benmde fazla kilom var. Şekerimde var, vermek kolay değil anlıyorum..irade meselesi..bende tüp bebeğe başlicam nasip olursa..erteleme şansım yok. Demem o ki yaşın geçmeden gebe kalmaya çalış..kalirsan dikkat edersin beslenmene yine..hamurişi tatlıya dikkat edersin.bol su icersin.yürüyüş yaparsın..ekmeği olduğunca cikarirsin hayatından. Pek kilo almazsin boylece. hayrlisi..

Benim bir tanidigim diyetisyenle beraber goturdu hamileligini sadece 6 kilogram aldi hic hazir gida yemez zaten.Siz kilo bile verebilirsiniz en basta neden olmasin yani.Ama kilonuz gercekten fazla bence 70-80 bandinda olmadan hamile kalmayin size zarar verebilir tansiyon,seker gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…