Zaten cok erteledim sırf kilo yuzunden ama gecen ay kontrollerimi yaptirdim hersey yolunda tahlillerim guzel .is yerimde eleman fazla izinde sikinti olmaz.kizimda 15 kilo aldim sonra veremedim dogumdan sonra lohusa depresyonuna girmistim simdide cok korkuyorum ayni seyleri yasarim diyeGebelik süresince diyetisyene gidebilirsin. En Azından kontrollü kilo almak için.
Doğum sonrasında da kilolarını verirsin.
Bence hamile kalana kadar da diyete devam et ne kadar versen kardır bence çok da aşırı bir kilon yok ama daha sağlıklı bir gebeliğin olur.
Sırf zayıf hamile kalayım diye erteleme planını.
Dogrusun canim ne zaman nasip olacak bakalimSen gebeliği dusunuyorsun da,gebelik seni düşünüyor mu dur bakalım:))
Sağlıklı bır sekılde dıyetıne devam et..gebeliğinde de devam et tabiki..
Yok canim niye anlayim doktorumda versen cok iyi olur dedi iste biraz verdim ama hemende gitmiyoki iste tek tesellim kizimda bulantim coktu ilk 3 ay almazsam super olurArkadaşım sakın yanlış anlama ama bana kilon fazla geldi.
Hamileliğinde doktor kontrolünde, diyette bile olsan en az 10 kilo alacaksın.
1. doğumdan sonra düzene koyabilseydin keşke daha rahat ederdin.
Bebeği ertelemene sebep mi bence değil ama doktoruna sor derim yinede.
Insallah canim bende folik asite basladigimdan beri sanki şevkimin kirildigini hissediyorum istahim acildi sanki 86 dan biraz daha dusebilseydimGebelik sağlıklı diyete engel değilki. Protein ağırlıklı beslenir diyetisyene devam edersin. 74 le hamile kaldım. Bulantilarla 70 e düştüm . şimdi 79um. Tatlıya dikkat ettim o kadar. Bi de düzenli yedim. Ama son iki haftadır ateş (tatli) beni çağırıyor
Tesekkur ederim canim hayirlisi artikMakarna pilav hamur işi ekmek tüketme, arada bulgur pilavı olabilir esmer bulgur hatta, protein ağırlıklı beslen ki bakalım nasıl bir gebeliğin olacak, belki 3 ay kusacam diye kilo bile verirsin, benim bir arkadaşım 60 kilo ile hamile kaldı 8 kilo verdi ilk 5 ayda, sonraki 4 ay 6 kilo aldı 58 kilo ile doğuma girdi, doğumda da gitmiş biraz,sanırsın doğumu başkası yaptı
Insallah canim diyetisyen işi aklima yattiCanim ben de sisman hamile kaldim
Ortalama kilom yillarca 55 civariydi
Boyum 167 ve 63 kilo ile hamile kaldim
Doguma gittigimde 73 kiloydum
Su an bir ay gecti ama kac kiloyum bilmiyorum
Yani demem o ki fazla kilo almayabilirsin dengeli beslenirsen
Fiziksel durumu önemli değil bir şekilde hallolur da ,senin ve bebeğin sağlığını etkilemesin önemli olan bu bence.Yok canim niye anlayim doktorumda versen cok iyi olur dedi iste biraz verdim ama hemende gitmiyoki iste tek tesellim kizimda bulantim coktu ilk 3 ay almazsam super olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?