Sişman olarak hamile kalmak

Hamile olmak habire yemek yemek demek degil
Saglikli ve dikkatli bir sekilde yersen eminimki gereksiz kilo almayacaksin

Benim kizim suan 7 aylik
Hamileligimde cok ama cokkk asiri kilo aldim , cok dikkat ettim ve en son iki ay vok feci kilo almaya basladim 22 kilo almistimm malesef
18 kilo verdim , kaldi 4 kilom

33 yadindayim canim ertemek istemiyorum

Masallah canim cok guzel vermissin 7 ayda super ben birde sezeryanim

Hamileyken ve şu andan itibaren şekere tuza hamur işine dadanırsanız bebeğin vebali boynunuza olur. Bunlar iç hastalığı, karaciğer yağlanmaları ve yüksek tansiyon yapıyor. Yüksek tansiyondan dolayı bebeğinin göbek bağı kopmuştu bir üyenin. Diyetisyenle işbirliği yapıp her gün 20 dk kadar egzersiz yaparsanız sağlık sorunları riskini aza indirgersiniz. Kilonuz çok fazla.

Valla ben 85 kg ile hamile kaldim.
Suan 77 kiloyum. Bebegim 930 gr agirliginda.
Sadece bebek kilo aliyor, ben almiyorum.
Tabii ki rahimdeki suyun da agirligi var. Onun disinda kilo verdim. Diyetisyen kontrolunde devam ediyor gebeligim. Neredeyse 7 aylik olduk. :)

82 yle hamile kaldım boyum 171 benim de.
20. Haftaya kadar hiç kilo almadım. Ama sonrasında bütün açığı kapattım hem de fazlasıyla
113 le doğuma girdim. Ilk aylar süt muhabbetine dikkat edemedim simdi 97 yim. 16 sı gitti 15i kaldı. 4 ay var kızımın doğum gününe kadar vermeliyim

valla ben hamılelıgım boyunca 6 ayda 12 kılo verdım...
kusmaktan
gunde sadece 1 elmayla gecıstırdıgımı bılıyorum nerdeyse 1 aydır guzel yemek yıyorum hergun yuruyuse cıkıyorum yarım saat
hala aynı kıyafetlerımı gıyıyorum karnım gaz göbegı kadar
yemenıze dıkkat edersenız hıc bırsey olmaz
gebelıkte zaten bılınclı beslenmek lazım oyle olunca kılo almak bı yana dursun aksıne verıyorsunuz zaten

bencede hamile kaldığını öğrenene kadar diyete devam et,bu arada sağlıklı beslenmeyide alışkanlık haline getir..zaten abur cuburu çıkarınca bile insan kilo veriyor..yuruyuş falan da yap..
ılk 3 ay zaten bebiş anneden yer diyorlar ya ılk 3 ayda kılo almıyorsun,tabı ben hamıleyım diye çıft kışılık yemezsen
ben ılk 3 ayda kılo bıle verdım bulantıdan..sızın nasıl gecıyor hamılelıgınız?
Allah gonlune gore versın,hamıle kalır kılo veremezsen hatta alırsan bıle de uzulme.bebısın ıyı olsunda sonra yogun bır dıyet programıyla bebısın olduktan sonrada kılo verırsın..

ay size bişey soracağım
bende ılk 3 ay doğru duzgun bişey yiyemedim,süt ceviz yumurta düşüncesi bile benim miğdemi bulandırdı..
şimdi arada bulanıyor ama yıne de sut cevız yumurta falan almıyor mıgdem..sız 6 ay yıyememıssınız ya dr unuz bişey dedimi illa yiyeceksınız bunlarsız olmaz gbibebişinizin gelişimi nasıl birde?
Allah hepimizin evladını korusun,hayırlı sağlıklı kucağımıza alabilmeyi nasip etsin ins.

Hamileleiginizde de dikkat etmeye devam edin. Hamur isi ekmek ve tatli yemeyin cunku bunlar bebege hicbir fayda vermiyor zaten. Duzenli olarak sut yogurt yumurta et sebze ve meyvelerinizi tuketirsiniz. Ara ogunlerde birkac ceviz badem yerseniz bebeginiz cok guzel beslenir ama hamur isi ozellikle serbetli tatlilardan uzak durursaniz ekmek yemezseniz asiri kilo almazsiniz hamileliginiz boyunca.

Ben 170 boyunda 54 kilo ile hamile kaldim 7 aylik hamileyim 62 kiloyum zayif biri olmama ragmen beslenmeme dikkat ediyorum. Yatmadan once canim birseyler isterse sadece meyve yiyorum. Ekmegi sadece sabah kahvaltisinda ve tam bugday yiyorum. Kahvaltıda mutlaka bir yumurta ve bir bardak süt icmeye özen gosteriyorum. Ara ogunlerde badem ve ceviz yiyorum. Her hafta mutlaka bir gun balik bir gun tavuk en az birgun kirmizi et olmasina dikkat ediyorum. Diger gunler sebze ve bakliyat yemekleri yapiyorum kendime. Aksam yemeklerinin yaninda mutlaka yogurt cacik veya yesil salata yapiyorum. Birde oglenleri sebzeli veya bakliyatli corba icmeye ozen gosteriyorum.

Hamur isi ve tatli evde kesinlikle yapmiyorum. Bir yerde karsima cikarsa ve canim cekerse az yemeye dikkat ediyorum.

Sonuc bebegimin kilosu gayet iyi doktorum iyi bakiyorsun diyor ve benim kilomda anormal bir artis yok.

Hamilelik boyunca sizde dikkatli beslenirseniz az kilo alarak ve saglikli bir bebek dunyaya getirerek tamamlarsiniz insallah gebeliginizi.

bebegın gelısımı cok ıyı ... doktorum yemek ıcın kendını zorlama dedı vucudunu dınle canın neyı ıstıyorsa onu ye dedı
ılk 4 ay bebek rahımden beslenıyor sonradan mıdenın bulantısı hafıfler dedı
seker yogun hamur ısı ciğ et abur cubur ıslenmıs gıda kremalı pasta yeme onun dısında ne yersen ye hıc onemlı degıl dedı
ayrıntılı ultrosonumda bebegının muhtemel dogacagı kılosu 3.500 olur 200 gram asagı yukarı yanılma payı var gayet ıdeal dedı :)

Merhabalar canim ilk 3 ay alinmiyo zaten hatta benim bulantim uzun surdu 5. Aya kadar 3. Kg almistim sonrasindada abur cubur yememek diyetisyen listesine benzer saglikli we ara ogunlu beslenmek en mantiklisi 1-2 ay dikkat etmedim hemen kg artisim artti suan diyetisyen listesine uyuyorum 27. Haftadayim son 15 gunde hic kg almadim

95 ile diete başladım 86 kiloda hamile kaldıgımı öğrendim 5.ayımızdayız 3 kilo aldım şimdilik bebek düşünce varken diyetine devam etmeni tavsiye ederim

Canım benim boyum da 173 85 le habersiz hamile kaldım maalesef 93le doğum yaptım emzirirken 103oldum şimdi 77 ye düştüm valla beni etkilemedi yani kilom zorlamadi hamileligimi

bende sanırım kiloluymuşum burda yazılanlara bakınca kendimi normal sandığımı farkettim boy 155 kilo 60. doktor kilolusun demedi ama okuduğuma göre normal değişmiş

Canım bende ilk çocuğumu 5 yıl önce doğurdum.170 boyum var evlenirken 62 kiloydum.2 yıl sonra baktım 77...
77 ile hamile kaldım .ilk 3 ay çok kustum 75 e düştüm. 91 le doğum yaptım. Şimdi yine hamile olabilirim daha tam belli değil 84 kiloyum ve senin gibi bende çok tedirginim...Yaşım 31

iyi maşallah cnmAllah analı babalı büyütsün evlatlarımızı,hepsi hayırlı sağlıklı güzel evlatlar olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…