- 9 Mayıs 2015
- 1.563
- 4.863
- 333
Aynen bide bebeğin hareketlerini daha erken farkediyorlar diye biliyorum bende.Bir de zayıf olunca bebek daha net görünüyor heralde,uyduruyor olabilirim
33 yadindayim canim ertemek istemiyorumKaç yasindasin ? Kilo için gebeliği erteleme bence.. Benmde fazla kilom var. Şekerimde var, vermek kolay değil anlıyorum..irade meselesi..bende tüp bebeğe başlicam nasip olursa..erteleme şansım yok. Demem o ki yaşın geçmeden gebe kalmaya çalış..kalirsan dikkat edersin beslenmene yine..hamurişi tatlıya dikkat edersin.bol su icersin.yürüyüş yaparsın..ekmeği olduğunca cikarirsin hayatından. Pek kilo almazsin boylece. hayrlisi..
Masallah canim cok guzel vermissin 7 ayda super ben birde sezeryanimHamile olmak habire yemek yemek demek degil
Saglikli ve dikkatli bir sekilde yersen eminimki gereksiz kilo almayacaksin
Benim kizim suan 7 aylik
Hamileligimde cok ama cokkk asiri kilo aldim , cok dikkat ettim ve en son iki ay vok feci kilo almaya basladim 22 kilo almistimm malesef
18 kilo verdim , kaldi 4 kilom
Kilolarimi dogumdan hemen sonra verdim canim , ama kac aydir son 5 kilo bi türlü gitmiyor ..Masallah canim cok guzel vermissin 7 ayda super ben birde sezeryanim
bencede hamile kaldığını öğrenene kadar diyete devam et,bu arada sağlıklı beslenmeyide alışkanlık haline getir..zaten abur cuburu çıkarınca bile insan kilo veriyor..yuruyuş falan da yap..Canlar başlikta da belirttigim gibi 2. Gebeligi düşunüyorum .170 boyunda 86 kilodayim 95den indim .bu ay korunmayi birakacam artik 80 kiloaya düşmeyi cok istedim ama olmadi .gebelik düsüncemide erteleyemem su an is yerim ortamim gebelik icin cok uygun kizlar ne onerirsiniz bu donemi en az kiloyla atlatmak icin .
ay size bişey soracağımvalla ben hamılelıgım boyunca 6 ayda 12 kılo verdım...
kusmaktan
gunde sadece 1 elmayla gecıstırdıgımı bılıyorum nerdeyse 1 aydır guzel yemek yıyorum hergun yuruyuse cıkıyorum yarım saat
hala aynı kıyafetlerımı gıyıyorum karnım gaz göbegı kadar
yemenıze dıkkat edersenız hıc bırsey olmaz
gebelıkte zaten bılınclı beslenmek lazım oyle olunca kılo almak bı yana dursun aksıne verıyorsunuz zaten
bebegın gelısımı cok ıyı ... doktorum yemek ıcın kendını zorlama dedı vucudunu dınle canın neyı ıstıyorsa onu ye dedıay size bişey soracağım
bende ılk 3 ay doğru duzgun bişey yiyemedim,süt ceviz yumurta düşüncesi bile benim miğdemi bulandırdı..
şimdi arada bulanıyor ama yıne de sut cevız yumurta falan almıyor mıgdem..sız 6 ay yıyememıssınız ya dr unuz bişey dedimi illa yiyeceksınız bunlarsız olmaz gbibebişinizin gelişimi nasıl birde?
Allah hepimizin evladını korusun,hayırlı sağlıklı kucağımıza alabilmeyi nasip etsin ins.
iyi maşallah cnmbebegın gelısımı cok ıyı ... doktorum yemek ıcın kendını zorlama dedı vucudunu dınle canın neyı ıstıyorsa onu ye dedı
ılk 4 ay bebek rahımden beslenıyor sonradan mıdenın bulantısı hafıfler dedı
seker yogun hamur ısı ciğ et abur cubur ıslenmıs gıda kremalı pasta yeme onun dısında ne yersen ye hıc onemlı degıl dedı
ayrıntılı ultrosonumda bebegının muhtemel dogacagı kılosu 3.500 olur 200 gram asagı yukarı yanılma payı var gayet ıdeal dedı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?