şişmanlık kader değil :) fitness düşmanı kadın :) 115 ile başladım hadi hayırlısı :)

cikolatali kek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
4
2
3
34
eveeetttt konu başlığından belki bilenler anlamıştır :)
güldür güldürü izledim hani şevket hoca vardı bir skeçte izlemeyenler izlesin karnıma ağrılar girdi gülmekten :) hele o ayten ah o aytennnn sanki beni anlatmış
bende dedim tam kendimi hazır hissetmişken başlamanın zamanı geldiiiii
kendime işkence etmeden yavaş yavaş zayıflayacağım
gördüğüm kadarıyla günde ortalama 3000 kal kadar tüketiyormuşum kilo almamında sebebi bu malum doymak bilmiyor insan :)şimdiden yuh dediğinizi duyar gibiyim :)
az kalorili diyetler çok uyguladım ve şahane kilolar verdim şimdiye kadar ama ne yazıkki bırakır bırakmaz aldım hemde fazla fazla bu yüzden kilomada bağlı olarak 1800 kalorilik diyet yapıcam ve her ay en az 100 kalori eksilticem bu durumda 1 2 senede zayıflarım burda gördüğüm kadarıyla mutfak tartısı çokkk işe yarıyor hemen gittim kendime bitane aldım vee 1 kasım itibariyle diyete başladım..kiminize göre yediklerim diyet olarak gelmeyecek eminim ama 3000 kaloriden 1800e düşmekte beni zayıflatıcaktır en son diyetisyene gittiğimde 100 kilo civarındayken 1900 kalorilik bir diyet vermişti e şimdide 115im 1800 bana yeter
hadi ne duruyorum başlayalımmm

1 kasım
sabah
2/3 porsyon kıymalı börek 300 kalori

öğlen
1 porsyon cheesecake 398 kalori

ara
lays baharatlı 520 kalori

akşam
1 kıymalı pide 498 kalori
fanta 200 ml 99 kalori

toplam 1815 kalori

kendimi sıkmadan yavaş yavaş sağlıklı şeyler yemeğe başlayacağım börekler çörekler yiye yiye alışkanlık oldu :) ilk etapta börekleri azaltıcam daha sonra yavaş yavaş sağlıklı sebzeler katıcam hayatıma acelem yok ne zaman acele etsem biran önce kilo vereyim desem hep bıraktım 2 senede zayıflayayım ne olcak ayda2 kilo versem 2 senede 48 kilo verir zayıflarım
oda bana yeter

Başarılar dilerim bitanemm un ailesi şeker ailesiyle vedalaşırsan ve sporda eklersen olmaması için bir neden yok sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerim tatlım

Yediklerine karisamam kendini rahat hissetmen onemli . Yalniz bunlarla kendini gucsuz hissedersin. Bir kac saglikli yiyecek eklemeyi dene. Mesela yumurta, mesela findik fistik, mesela mevsim meyvesi, mesela ayran...

1 kasım
sabah
2/3 porsyon kıymalı börek 300 kalori

öğlen
1 porsyon cheesecake 398 kalori

ara
lays baharatlı 520 kalori

akşam
1 kıymalı pide 498 kalori
fanta 200 ml 99 kalori

toplam 1815 kalori

Canım 1800 kalori ile daha sağlıklı şeyler tüketsene.
Mesela ara öğün de yap. Ama bu listen çok sağlıksız. Ve yediklerin diyete uygun değil ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…