- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
evet caroline 11 kumaya ses etmiyor gül gibi yaşıyorlarekmek istemez, su istemez, dırdır etmez.
bence ideal
kk dönemine damga vururInsan gece yarisi odada gorse korkar.insanlar sapkinlikta sinir tanimiyor artik.
Yakinda evlendigi caroline bdvye gelip kocami 11 kumamdan kiskaniyorum diye konu acmazsa sasirmam
Adam haklı.5. Gerçek Olmayan Şey Beni Üzemez Diyor
neyden etkilenmiş bilemem ama 1 tanede yetmemiş 12 tanelars and the real girl filmi gibi olmuş, gerçi ordaki oyunculuk ve mesaj bambaşkaydı ama.
Bu abi filmden mi etkilendi acaba??
evet ya çok ilginç gerçekten güzellerşişme kadınlarda çoğu gerçek kadından güzel adam harem kurmuş resmen
hiç kilo alıp kırışıp yaşlanmaz da bunlar ohh her daim genç fitevet ya çok ilginç gerçekten güzeller
evet biliyo seçenekte çok sarışını esmeri kızılıhiç kilo alıp kırışıp yaşlanmaz da bunlar ohh her daim genç fit
adam işi biliyo
Hah o film işte.lars and the real girl filmi gibi olmuş, gerçi ordaki oyunculuk ve mesaj bambaşkaydı ama.
Bu abi filmden mi etkilendi acaba??
Evet cok gercekci duruyorlar bu kk olmasa cahel kalcakmusimkk dönemine damga vururben şişme bebekleri böyle bilmiyordum ya bunlar güzellermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?