• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu şişme yatak :)

ida_

ins: esrasek
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
104
12
298
merhaba kızlar benm aslında bir derdim yok ama bir sorum var :)
evim bir bekar evi yatacak çok yerim yok ve kalabalık bir arkadaş ziyareti olacak yatılı :) gerçi kızlar koyun koyuna yatarız diyorlar ama yine de ben bi yatacak bişi almak istiyorum tabi tutup yatak falan alacak kadar da bütçem yok şu anda.
sizden şişme yatakk kullananlar var mı kullanışlı bişimi hangi markası daha iidir gibi sorularımı cevaplandırmanızı beklerim :)))

Marka hatırlamıyorum ama bence çok kullanışsız ve hiç rahat değil. Biz iade etmiştik.

Ben de kullandım markasını hatırlamıyorum ama çok pufidik ve rahattı, normal yataktan daha iyiydi hatta. Bir kişi orda yatacaktı herkes sıraya girmişti ben yatıcam diye :KK70::KK70:
iyi araştırıp almak lazım

Ben de kullandım markasını hatırlamıyorum ama çok pufidik ve rahattı, normal yataktan daha iyiydi hatta. Bir kişi orda yatacaktı herkes sıraya girmişti ben yatıcam diye :KK70::KK70:
iyi araştırıp almak lazım

çift katlı olanlardan mıydı ki acaba pufidik olduğuna göre :)

evim bir bekar evi yatacak çok yerim yok ve kalabalık bir arkadaş ziyareti olacak yatılı :) gerçi kızlar koyun koyuna yatarız diyorlar ama yine de ben bi yatacak bişi almak istiyorum tabi tutup yatak falan alacak kadar da bütçem yok şu anda.
sizden şişme yatakk kullananlar var mı kullanışlı bişimi hangi markası daha iidir gibi sorularımı cevaplandırmanızı beklerim :)))
Kaç kişi gelecek arkadaşların,evinde çekyat yok mu 2 tane açsan 2 şer 2 şer yatsalar,sonuçta şişme yatakta pek ucuz değil galiba öğrenciysen seni zorlar biraz.

çift katlı değildi ama yüksekti baya. :)
şimdi baktım da şişme yataklar bile ne kadar pahalı ya , normal yatak gibi

evet kimisi çok ucuz kimisi daha pahalı çift kişilik alcam almışken de o yuzden burdan fikir alayım dedim :)
bu siteden araştırıp yaptığım alışverişlerde hep çok memnun kaldım ;)

Kaç kişi gelecek arkadaşların,evinde çekyat yok mu 2 tane açsan 2 şer 2 şer yatsalar,sonuçta şişme yatakta pek ucuz değil galiba öğrenciysen seni zorlar biraz.

2 bayan 3 çocuk gelcekler evimde bir çift kişilik yatak bi çekyat var
bekar evi diyelim :) öğrenci deilim ama yine de durduk yere dandik bişeye para vermek istemedim

Benim de öğrenci evimde vardı çift katlı ve çift kişilik. Marka hatırlamıyorum ama ağır yük binince üstüne iki kişi ortada buluşuyordu belli bir saatten sonra. Ama çok rahatsız değildi.

koyun koyuna yatmaktansa bi tık daha rahat olur bence şişme yatak en ucuzundan alın gitsin idare ederler mecburen :KK53:

Şişme yataklar berbat ya, belki markaya göre değişiyodur bilemem.Ama hiç yatak gibi değil.Katlanan yataklardan al daha rahat olur bence.

Back
X