- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
- Konu Sahibi tencerekapakmisali
-
benim ki de s4 ama çakmalar daha çok korkutuyor beniAynisi bendede olmustu samsung s4. Samsung bayine gittigimde genel problem olup ellerinde batarya olmadigini soylemislerdi.cakmasini aldim bende gerceginden daha uzun gidiyor ve sismiyor.bir sorun yok yani
servise neden götürüyorsunuz anlamadım? bataryanız ömrünü doldurmuş, yenisini alacaksınız bu kadar. evladiyelik bişey değil ki batarya. boşa yorulursunuz diye söylüyorum. servis de onu atıp yenisini verecek. gidin telefoncudan alın. maksimum 50 liradır.
kızlar benim telefonumun bataryası şişmiş,neredeyse patlamak üzere,fark eder etmez hemen çıkarttım bataryayı ve şuan kullanmıyorum.2 gün sonra servise götüreceğim ama eşim ne kadar telefonda takılı olmasa da,sarjda olmasa da o batarya patlayabilir diyor..ne yapacağımı şaşırdım,yanımda taşısam dert,evde bıraksam dert..ne yapsam ki başına böyle bir şey gelen var mı? sanırım samsung larda genelde oluyormuş bu problem
niye bunun bataryası da garanti kapsamında değil mi?servise gerek yok ki telefon bozulmadı sonuçta.yeni bir batarya almanız lazım.servislik bir işi yok ki.
niye bunun bataryası da garanti kapsamında değil mi?
telefonun faturasını bulamıyorum servisi aradım batarya şişti ama faturam kayıp,getirsem bakabiliyor musunuz dedim.tabii diyip adres verdiler.servislik birşey olmasaydı getirmeyin derlerdi herhalde
peki 6 aylık bataryanın ömrünün dolma ihtimali ne kadardır sizce?batarya bittiği için şişer yani ömrü dolduğu için ben öyle biliyorum.
peki 6 aylık bataryanın ömrünün dolma ihtimali ne kadardır sizce?
samsung larda genel bir şikayetmiş --eğer batarya şişmesinin diğer adı ömür dolmasıysa-- ömrü erken doluyormuş ve bu firmadan kaynaklanan bir problem
Merhaba benim telefonumunda sismisti telefoncu nerdeyse patlayacak demisti.bataryasini degistirip kullanmaya devam etmistimkızlar benim telefonumun bataryası şişmiş,neredeyse patlamak üzere,fark eder etmez hemen çıkarttım bataryayı ve şuan kullanmıyorum.2 gün sonra servise götüreceğim ama eşim ne kadar telefonda takılı olmasa da,sarjda olmasa da o batarya patlayabilir diyor..ne yapacağımı şaşırdım,yanımda taşısam dert,evde bıraksam dert..ne yapsam ki başına böyle bir şey gelen var mı? sanırım samsung larda genelde oluyormuş bu problem
peki hemen değiştirdiler miEndişelenilecek birşeyi değil miş geçen benimki de şişmişti ben de tedirgin olmuştum samsung s4 tü servise götürdüm hemen garantiden değiştirdiler patlıcak diye korktum dedim servis öyle birşeyi olmaz korkmayın dedi
Benimde olmustu s3 te.patlayacak kadar şişmişti.orjinal aldım 70 liraya şimdi super. Servis cok uzun sürer diye vermedim. Sonuç alınca buraya yazarsanız bende göndereyim.
benimde bataryam şişmişti o biçim ama çalıştırıyodum ben patlayacağını hiç düşünmemiştim sadece hemen şarjıbitiyodu biriyle konuşurken 10 dk sürmeden kapanıyodu
benimki görüntülü konuşma yaparken telefonun şarjı bitmişti şarja taktım ve öyle konuşmaya devam ettim o esnada şişmişti sende belki şarj bittiğinde şarja takıp oyun veya görüntülü konuşma yaptıysan ondan şişmiştir
genelde böyle oluyo zorlamamak gerekiyor servise vereceğinize yeni bir batarya alın olay çözülür aynısı kardeşimdede oldu oda oyun hastasıydı onunki şişmemişti ama şarjı hemen bitmeye başlamıştı
merhaba,
yazamadım hemen kusura bakmayın.geçen hafta c.tesi ancak müsait oldum kapatmalarına yakın teslim ettim telefonu ve bataryayı,pazartesi msj geldi telefonunuz hazır diye.dün ancak gittim ve aldım.bataryayı değiştirmişler,yazılım güncellemesi yapmışlar.problem olmadı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?