- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
- Konu Sahibi tencerekapakmisali
-
yangın falan çıkartır dedi eşim de o yüzden korktum açıkcası. balkonda etrafında hiç birşey olmayacak şekilde saklayayım en iyisicanım koy balkonda bi yere dursun patlarsa evi patlatcak hali yok, kendi çevresine zarar verir
balkonda güneşin altına koymayın bence ısıya maruz kalmazsa patlamaz , kolay değil okadar patlaması.
nedense balkonun gölge olduğunu düşündüm.
valla bende öyle düşündüm, balkonun güneş görmeyecek ıslanmayacak bi yerine koy gitsin, patlamaz bencede, önem olsu diye işte
asıl elindeyken kork, elinde patlamasında öyle bi kaç haber okumuştum gazetede
kendimden olabildiğince uzak tutuyorum zaten,çok korkuyorum.bu yüzden ölen bile varmış.işyerinde çekmecemde bırakmıştım,dün gece de eşim sordu söyleyince ya patlarsa da yangın çıkarsa diye korkuttu beni..bu gece de geçsin de yarın iş çıkışı götürürüm kesin..
aslında bu konuyu açmamın bir sebebi de sizlerin de dikkatli olmanız içindi.çünkü ben bataryanın şiştiğini hiç farketmedim,son zamanlarda sarjım %40 lardayken hemen kapanıyordu telefon.yine böyle kapandığı bir zaman sim kartı başka telefona takayım diye kapağı açtım hafif şişkinlik vardı,normaldir belki dedim.2 gün sonra yine aynı olay oldu,bu sefer baktım batarya patlamak üzere..ve samsung marka telefonlarda genelde oluyormuş bu,dikkatli olmakta fayda var
bir yerde okumuştum acil servis doktoru falan değilseniz en az 2 metre uzağa koyun diyordu.en son yastık altına telefon koyduğumda lisedeydim sanırım.Allah korusunvalla canım daha geçende haberi vardı, yatarken yastığının altına koyuyormuş, uyurken patlamış, bişey olmamış allahtan yastıkla çarşaf biraz yanmış, uyurken de uzak tutmak lazım hertürlü işte de, yapışık yaşıyoruz artık telefonlara
bataryayı iki parmağınızın arasında tuttuğunuzda çok net anlaşılıyor.benimkini ilk gördüğümde çok azdı normal olabilir diye düşündüm ama ikinciye baktığımda iki tarafı da bombeli olmuştu,çok net belli oluyor yaninasıl farkettiniz acaba bayağıdır hiç açıp bakmadım bile samsunglarda görülüyor demişsiniz ya korktum bir an.
Geçen yıl televizyona çıkmıştı s2 nin bataryası pantolon cebindeyken patlamış diye.
anladım teşekkür ederim bir incelerim.Bir bilgim yoktu iyi oldu duymam uzun süredir de kullanıyorum aynı bataryayı şüphelendimbataryayı iki parmağınızın arasında tuttuğunuzda çok net anlaşılıyor.benimkini ilk gördüğümde çok azdı normal olabilir diye düşündüm ama ikinciye baktığımda iki tarafı da bombeli olmuştu,çok net belli oluyor yani
benim galaxy s vardı,2 sene kulandım hiçbirşey olmadı ama telefonlar teknolojikleştikçe problemler artıyor.ara ara kontrol etmekte fayda varanladım teşekkür ederim bir incelerim.Bir bilgim yoktu iyi oldu duymam uzun süredir de kullanıyorum aynı bataryayı şüphelendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?