Hepböyleydi.Hamileliğini bahane ediyor olmasın gitmemen için
Diyorum ya hamileliği bahanr etmiş düşünceli eş ayağına ailenle görüştürmeyecek onun ailesine sende aynısını yapHepböyleydi.
Hamilelikte abarrtı sadece
Ona kalsa bir tek onjn ailesi olsun.
Zaten hazurlamdım çantamı elime aldım hala tık yokkk.delirdimmm.Hazırlan al çantanı eline hadi seni bekliyorum de. Öylece ayakta bekle illaki kalkıp hazırlanacak.
+1Ablana gitmek istiyorsan , ablana gidersin .
Ablaya gitmek için izin alınmaz , ablaya gitmek için sadece nerede olduğunu bilmesi açısından haber verilir ...
Eğer gitmek için izin beklersen , şişşşşt dur otur der ..
yarın akşam ablama gidiyorum dersin ... bırakmak istiyorsa bırakır ... bunda da ısrarla sen bırakma demen anlamsız ..
Şu hain koca:)lari bu kadar takmasak mi :)İyi sahurlar kızlar.
Bugün eşim beni çileden çıkardı.
Hamile olduğum için biryerden bir yere giderken ille kendisi bırakacakmış brni.fazla koruma altına alma millet karnı burnunda otobüse binip işe gidiyor vs...diyorum.
Ama nafile...
Son 3 gündür ablama gitmek istediğimi söylüyorum.hani ramazanda olduğu için ictardan sonra geç bi saat de.olur yolun açık oldugu saatler.dur bakalım dur bakalım diye diye 3 gün geçirdik.bu arada ailem şehir dısında yaşıyor.
Bugün öğlen 1 den 3 e kadar ben gidiyim bi seferlik de taksiyle gidiyim madem metro dolmuş içine sinmiyor.sen bırakma beni oruçlusun trafiğe girmeni istemiyorum dedim
Tam 3 saat cevap vermedi dur şişşttt otur bakalım diye diye yerinden kalkmadı.
Benim sinirler yerinden oynadıııı ağzıma geleni malesefki saydım.insan gibi taöaö cnö bu seferlik taksiyle git dikkat et de geç.
Ama yokkk adam cevap bile vermedi kaile alıp.ki 10 günde 1 giderim ablamada.aramız 20 dk.genelde o gelir.bende gitmek istiyorum.
İki carklı insan görmek istiyorum.amnesi ablaları dışında kimseyi gördüğüm yok.9 aylık evliyim bir kere memlekeyime gitmedim.el öpmeye birlikte gitmiştik 3 günlük o hariç.
Çok bunaldım artık.sürekli bi baskılama.onun keyfini bekleme.brnim de kişilk haklarım var dedim saygılı ol dedim çocuk gibi şişşttt otur bakalım diyemezsin dedim.hakaretlerimde var arada.
Ama gel gör ki ben yine tavrımı alamadım.
O yine külhanbeyli havasında takılıyo.burnundan kıl aldırmıyo.
Tavır almayı beceremiyorum.
Napıcam bennn.shep he he dedim aman tamam dedim.bu hale geldik.
Bana bi akıl verin sürdürebileceğim bi yol verin onu yola getireyimm lütfennn
ablana gitmek için niye onay bekliyorsun ki.
hazırlan çık git..
Bana görede onay almak gerekmiyor.
Ama uarın bi gün aileme kızınız ablasıma giderkem brnxen izin almdan gitti derse.ailrm beni atar onu tutarrr.öyle dar görüşlüler.
Ailrm bilsem ki arkamda olacak restlerimi çeker giderim.
Maddi gücümde yokk.
Mecbur hissediyorumkendimi
o zaman sorumu değiştiriyorum sizi ailenize şikayet edebilecek karakterdeki bir adamla niye evlisiniz birde çocuk ?
kaç aylık hamilesiniz akbil yokmu? 20 dk mesafe ayaktada gitseniz birşey olmaz..
Evli kalmak istemiyorum...
Ama ailem çok katı bir kere sorunumu aileme yansıttım gelecek bi baba evin yok dediler
Biz de benzer bi sebepten 5 gundur konusmuyoruz, ben de hamileyim. Konusmayi da dusunmuyorum isterse bosanmaya kadar gitsin bu konuda taviz veremem, ailemin yanina da istedigim zaman giderim. Herkes haddini bilecek. Evlendik diye kölesi olmadık heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?