- 30 Ocak 2013
- 29.442
- 43.942
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Basvurdugunuz pozisyon nedir?Kızlar bir kaç yere iş başvurusunda bulundum. Bir firma whatsapdan yazmış bir kaç soru şeklinde. Cevabıma da çok politik demiş kendileri. Bende profesyonel olmadıklarını söyleyerek görüşmeyi sonlandırdım. 3 senede sistem değişti artık görüşmeler bu şekilde mi olmaya başladı. Açıkçası hiç profesyonelce gelmedi bana
MuhasebeBasvurdugunuz pozisyon nedir?
Hiç duymadım böyle bir şey, çok ciddiyetsiz iyi demişsiniz.
Bende hiç duymadım. İzinsiz numaraya mesaj atmak falan ama cevap olarak iyi demişsiniz. Bana cevap olarak hep mesaj gönderilir sitedeki profilime. Böylesini ilk defa duydum
Kurumsal firmalar iş görüşmesini ya mail üstünden yapıyor ya da telefon ile arıyor. Whatsapptan yazmalari tuhaf olmus.
Telefonla yabda Skype üzerinden görüntülü mülakata girdim daha önce ama WhatsApp tan yazanı da ilk kez duyuyorum. Tuhaf geldi.
Sözde aradığı cevapları bulduğu kişiyi görüşmeye çağırıyormuş arkadaş. Hiç profesyonelce gelmedi bana da sapık mıdır nedirSuan covid dolayısıyla kameralı görüsme yapılıyor bu normal de,whatsapp ne alaka? İlkokul çocuklarının eğitimi bile whatsapptan değil,iş gibi ciddi bir konuda hiç profesyonel değil
Sözde aradığı cevapları bulduğu kişiyi görüşmeye çağırıyormuş arkadaş. Hiç profesyonelce gelmedi bana da sapık mıdır nedir
Hic kurumsal bir firmanin yapacagi sey degil.
3 seneye yakındır piyasadan uzaktım acaba dedim sistem mi değiştiEee görüşmeye çağırana kadar teknoloji ilerledi zoomdan skyptan hadi whatsapp görüntülüden adam gibi görüşme yapsaymış.Neyse kurumsal bir yer değil belli ki uzak durmak lazım.Bol şans
Sistem degisse bile whatsapp uzerinden olmaz diye dusunuyorum. Zoom olabilir, mail olabilir de whatsapp cok kisisel. Sanki adam sapık gibi.3 seneye yakındır piyasadan uzaktım acaba dedim sistem mi değişti
ne sordu ki? aradigi cevaplari merak ettimSözde aradığı cevapları bulduğu kişiyi görüşmeye çağırıyormuş arkadaş. Hiç profesyonelce gelmedi bana da sapık mıdır nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?