- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.468
- 108
Bende yeni geldiydimGidelim gaffur
Yaw benim sistalarım candır FAKFAKİR olabilirim ama biz sistaların ruhu zengin.
Bişey olmazzz ruhun #sisterhood.Aldatma sayılmaz oo
Baskına geldik ortalığı pislettik gece geliriz tekrar:)Gıızz fakfakir burda ne işiniz var ne dii geldik buralara biz
Ortak yönler var işte daha kaç kişi böyle kim bilir haber et gelsinler fakfakireYaw benim sistalarım candır FAKFAKİR olabilirim ama biz sistaların ruhu zengin
Hava kararinca burdayimBaskına geldik ortalığı pislettik gece geliriz tekrar:)
Kız ben hiç sizi bırakır gider miyim.ilk göz ağrımsınız(yaz kızım:dolap çevirmede üstüne yoktu:))
Bu ne gı virüz neyim mi elmamı bozarsın sen :)
Anca kapıdan dönersiniz akşam paranıza yazıkBaskına geldik ortalığı pislettik gece geliriz tekrar:)
Tmm o iş bende:))dönüp durmaktan başım döndüOrtak yönler var işte daha kaç kişi böyle kim bilir haber et gelsinler fakfakire
Hemşerim mesaj yazdığımız yer varya en altta, oraya yapıyorsun yapıştır diye ctrl-v diye yapışıyor direk sayfaya..Tamam canısı sağol,paint programını nasıl nerde bulacam onuda de bariii net özürlüyüm anacım
Tamam canım sağol,o painti nerde bulacam
Ahhahahhaha çatlakkkevet abla gördüm , şansıma tüküreyim pazartesi okul açılıyor
Wuuuuuuuuuuuuuu
Hahahahaahahahhahah
Demek burda paralı iş dönüyo hee itiraffAnca kapıdan dönersiniz akşam paranıza yazık
Nasıl fakirsiniz siz hani topik başında zenginler giremez yazıyorduBu ne gı virüz neyim mi elmamı bozarsın sen :)
Lannnnn ne yiyonnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?