- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
Esnafı da halkı da çok iyidir oraların bazen çok özlüyorum koca 5 senem geçti oralarda
evet abla gördüm , şansıma tüküreyim pazartesi okul açılıyor
Hemşerim mesaj yazdığımız yer varya en altta, oraya yapıyorsun yapıştır diye ctrl-v diye yapışıyor direk sayfaya..
Ahhahahhaha çatlakkk
Wuuuuuuuuuuuuuu
❤❤❤❤❤
Hayatta ki duruşum aynı ben:)bende asla yamuk yapmamGüzel söz ama ben sistalarımı bırakıp gelmem asla
Test yapmadın mı kan testimidem bulaniyiiii
göğüslerim ağriyiiii
Ahahahahhaah bu da ortalarda dolanıyiiii böyleeeemidem bulaniyiiii
göğüslerim ağriyiiii
.yok iş çıkışı gidicem
valla kız neyim varsa çıksın ortayaAhahahahhaah bu da ortalarda dolanıyiiii böyleeee
Ben bi ilçesinde 4 sene kaldım sonra merkezde 1 sene kaldım.o ilçe küçüktü zaten ihtiyacım olan bişey olursa tlf açıyordum eve kadar getiriyorlardı,saygı gösterip seviyorlardı,tek kaldım hiç bi sıkıntı yaşamadım.hergün evime yemek yapıp getiren velilerim olurdu.Şok etmişti beni oralar,esnaf zaten iyiydi saygıde kusur etmediler.
Bende tam turist gbi zaten anladılar yabancı olduğumuzu..
Tühhhh gitti desene..
Tamam da paint progmamını diyorumm..
inşallah canım.
Hadi inşaAllah Hayırlısıyla canim❤❤❤
Çıksın artık aynen yaniii :)valla kız neyim varsa çıksın ortaya
Tövbe est...midem bulaniyiiii
göğüslerim ağriyiiii
Ben bi ilçesinde 4 sene kaldım sonra merkezde 1 sene kaldım.o ilçe küçüktü zaten ihtiyacım olan bişey olursa tlf açıyordum eve kadar getiriyorlardı,saygı gösterip seviyorlardı,tek kaldım hiç bi sıkıntı yaşamadım.hergün evime yemek yapıp getiren velilerim olurdu.
merak ediyorum yaşayacak mıyımÇıksın artık aynen yaniii :)
gittiiiiii gitti gitti gittiŞok etmişti beni oralar,esnaf zaten iyiydi saygıde kusur etmediler.
Bende tam turist gbi zaten anladılar yabancı olduğumuzu..
Tühhhh gitti desene..
Tamam da paint progmamını diyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?