Kız benim kaçırdığım birsey mi olduNemi ettik
sen şu gece kaçan değilmisinBilmem ki bi iki birsey diyorlar ama simdiye kadar çözen olmadiben baktim birsey yok gittim gayfe ictim agahahah
Yok sıkılıp giden kişiyim bensen şu gece kaçan değilmisin
#MÜNÜŞHOOD unuzu yesinler sizin daha özgün birşey bulamadınız mı burda yapılan yemek yarışlarında bile kazen abi özgün olmayan tarifleri kabul etmiyo sizi kim kabul edecek
Komsunun cocukları oynamaya gelmişler abla
Başını mı şişirdi hınzırlar
korkma kız ne şifresi uğraşam öyle şeylerleKız benim kaçırdığım birsey mi olduhani olan ne merak ettim bak şimdi. En son böyle gizemli konuşan kişi benim facebook şifremi kırmıştı ahahahaha
#MÜNÜŞHOOD unuzu yesinler sizin daha özgün birşey bulamadınız mı burda yapılan yemek yarışlarında bile kazen abi özgün olmayan tarifleri kabul etmiyo sizi kim kabul edecek
Yok sıkılıp giden kişiyim ben
Sisterhood larımm hayırlı cumalarr
Tabi tabiYok sıkılıp giden kişiyim ben
İyiyim hemşomm biraz şaşkınım walla insanlar ne kadavvvda taklitçii göstere göstere hemiideHemşoooo ne haberrrrr
İyiyim hemşomm biraz şaşkınım walla insanlar ne kadavvvda taklitçii göstere göstere hemiide
Oynasınlar kova kürek bıraktım arka bahçeye..
Dondurmamı yerken seyretcem onları
iş güç ben gittim hadi byyy sizeİyiyim hemşomm biraz şaşkınım walla insanlar ne kadavvvda taklitçii göstere göstere hemiide
Sıkıntı yok yaağğğ onların da canı war eğlensinlerr kendilerince biz önümüze bakalımmÇakma taklitç anacımmmgömeriz hepsini
iş güç ben gittim hadi byyy size
Sıkıntı yok yaağğğ onların da canı war eğlensinlerr kendilerince biz önümüze bakalımm
Çok ayıp totonu gösterme kızSıkıntı yok yaağğğ onların da canı war eğlensinlerr kendilerince biz önümüze bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?