- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
Üşenmem ben çetenin emojisiyim
hanım ablam nasılsın..
ah ah calısan anne olmak çok zor be ablam
oglum arkamdan çok aglıyor içim parçalanıyor
biraz kafa dağıtıyım dedim ..
Kızım biz asker değiliz çeteyiz la
Keyfimiz nasıl isterse öyle bizde
Bak bunu da öğrenin
Neden paniklemiş bu kadar acabaağğğğ ?Demek ki baba olmaya hazır değilahahaha tamam
dün dr eğer şüpheniz varsa 1-2 hafta sonra tekrar kan verin diyor eşimde hemen ordan atladı yok yok bir şüphemiz yok , ilaç kullanıyor musun diyo eşim hemen yok yok kullanmıyor bişey diyo
Ben mi yaptım kulaklarını öyle bana ne trip atıyon acabağğğğğsoguktan beynim dondu resmen şu an kulaklarım yanıyor
ahahaha tamam
dün dr eğer şüpheniz varsa 1-2 hafta sonra tekrar kan verin diyor eşimde hemen ordan atladı yok yok bir şüphemiz yok , ilaç kullanıyor musun diyo eşim hemen yok yok kullanmıyor bişey diyo
20 aylık daha :/ birde bakıcıda yememe huyu cıkardı .. cıldırmak üzereyim yemiyor içmiyor kaç zamandır doğru düzgün düzelir diye sabrediyorum bekliyorum yok olmuyorMermeri delen çete üyesi
İyiyim sağol teşekkürler.
Zordur mutlaka helede çalışan annelerin yardımcısı olsun.
Ne kadarlık oğlun
O zaman sisterlar uyumaz diye atıp tutup durmayın
Fena delerizzz applam biliyosunMermeri delen çete üyesi
İyiyim sağol teşekkürler.
Zordur mutlaka helede çalışan annelerin yardımcısı olsun.
Ne kadarlık oğlun
Heeee yani askeri disiplin istiyor bunlar ...
trip atacak birilerini bulamadım piyango sana patladıNeden paniklemiş bu kadar acabaağğğğ ?Demek ki baba olmaya hazır değil
Ben mi yaptım kulaklarını öyle bana ne trip atıyon acabağğğğğ
Belli belliAtarız tutarız manyağız biz
Bizim kafa gidik takılma çok beynine zarar çözemezsin biziO zaman sisterlar uyumaz diye atıp tutup durmayın
20 aylık daha :/ birde bakıcıda yememe huyu cıkardı .. cıldırmak üzereyim yemiyor içmiyor kaç zamandır doğru düzgün düzelir diye sabrediyorum bekliyorum yok olmuyor
Fena delerizzz applam biliyosun
Bilmiyorlar ki çete nasıl olur
Koca varsa kocana, sevgilin varsa sevgiline yapacan onu,trip atacak birilerini bulamadım piyango sana patladı
Neden paniklemiş bu kadar acabaağğğğ ?Demek ki baba olmaya hazır değil
Ben mi yaptım kulaklarını öyle bana ne trip atıyon acabağğğğğ
yok panik değil ilk başta kan değerlerime de baktırmak istiyorum diye belirtmediğim için sadece gebelik için kan almışlar dr onu da belirtmen lazım diyince bir daha kan aldılarÇarpsaydın bir tane ağzının ortasına
O zaman sisterlar uyumaz diye atıp tutup durmayın
Koca varsa kocana, sevgilin varsa sevgiline yapacan onu,
Mesela ben öyle yapıyorum şu an kendisine
Allah azmimizin tadını bozmasın Ali Rıza BeyMaşallah ona daha çok küçükmüş..
Hiç zorlama basılsa açıkınca kendi ister yemek için.
Bir çok çocuk öyle aslında..
Bilirimm bilirimm azimliyiz
Öğrencekler aplası
bir büyüseydi kreş yaşına gelseydi belki rahatlardım hergün vicdan azabı cekiyorum bazen işimi bırakmayı düşnüyorum bilmiyorum ablam kafam karmakarışıkMaşallah ona daha çok küçükmüş..
Hiç zorlama basılsa açıkınca kendi ister yemek için.
Bir çok çocuk öyle aslında..
Bilirimm bilirimm azimliyiz
Öğrencekler aplası
yok panik değil ilk başta kan değerlerime de baktırmak istiyorum diye belirtmediğim için sadece gebelik için kan almışlar dr onu da belirtmen lazım diyince bir daha kan aldılar
oda sen eksik söylüyosun dedi beni konuşturmadı bi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?