SisterHooD

Daha anne çocuğu anneye muhtaç bir yaşta ondan..
İş durumıun gayet iyiymiş bence sakın bırakma hadi işten çıktın bu seferde bakıcı parası var..
Herşey birbirine bağlı maaalesef.
Neden kötü anne olacaksın ki sakın öyle düşünme bir çok kadının yaşadığı sıkıntılar bunlar.
Bizim küçük gelinde çalışıyor oğlu küçükken aynı oğlun gibiydi çok zor yerdi..
Nasıl kreşe başladı yemek düzeni oluştu..
Geçicisıkıntılar bunlar kafanı çok takma derim yeterki sağlıklı olsun..

yaaani bir de sonuçlar 2 saat sonra çıktı . 1 saate çıkmıyor muydu bu zamanda ne 2 saati dedim

Her tahlil farklı olur..

öyle mi dersin abla ne bileyim.. ama benm oglum yemeyen bir çocuk değil.. cok güzel yiyor.. bakıcıda yemek istemiyor..
normalde cok güzel zaman geçiriyorlar.. oynuyorlar etkinlikler yapıyorlar ama gel gelelim yemiyor bütün gün aç beni bekliyor çocuk.. öglen birşeyler yedirmeye çalışıyorum ancak..
pekş 900 tl için değer mi dersin ?
lşöyle bir bakıyorum bu şartlarda bir daha böyle bir yerde iş bulamam + 900 tl benm cocugumun her ihtiyacını karşılıyor.. tek maaş ile cok sıkıntı çektik cevre cok baskı yapıyor kötü anne gibi hissediyorum kendinimi

ee sana ne kalıyor ki ? çocugunu neden rezil ediyorsun diyorlar.

kadın zaten bir kaldı böyle suratıma baktı 2 saat çokmuş ya olmadı ki şimdi dedim

iş imkanların şartların iyi aslında . eve de yakınsın bırakmaman daha iyi olur

yemek sorunu olmayan çocuk nadirdir zaten. öğle arası gittiğinde sen yedir o zaman madem
ah be taze gelin.. ne bileyim.. benm oglan yemeyen bir çocuk değil
bizde çok güzel yiyor bakıcıda yemiyor bakıcıda yemeyi reddediyor bir türlü çözemedik.. normalde diyorum ya çok güzel yer.

bizde çok güzel yiyor bakıcıda yemiyor bakıcıda yemeyi reddediyor bir türlü çözemedik.. normalde diyorum ya çok güzel yer.
Bakıcı yedirmesini bilmiyor.

Kadını sevmiyor desem gayet güzel zaman geçiriyorlarmış,öyle olsa kadınada yaklaşmaz istemez dahada huysuzlanır..
Şöyle düşün birde,hadi çıktın işten oğlun büyüdü kreşe vereceksin o zaman iyi bir iş bulma imkanın olacakmı peki..
Tek maaşla geçinmek artık hayal gibi çok zorlanırsın..

öğlen gittiğinde yedir . akşama kadar yemese de öğlen yediği tutar onu

çalışan annelerin genel sorunu maalesef . ama çocuğuna daha iyi şartlar sunmak için çalışıyorun zaten ve eve yakın olması çok iyi .
misal benim iş yerim istanbulun bir yakasında evim bir yakasında düşün yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…