- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
öyle mi dersin abla ne bileyim..
zaten asgari ücret alıyorum + ssk
iş şartlarım çok iyi..
sabah 9 aksam 5 öglen 1 bucuk saat aram var evime 5 dakikalık mesafede oglumun yanına gidiyorum.. cok rahatım burda
ama elime cok az kalıyor
700 tl bakıcıya veriyorum bana kalan 900 tl tabi bakıcının yediği içtiği 800e patlıyor illla ki elime kalan paraya bakıyorum birde evladımın haline.. ben kötü bir annemiyim diyorum :/
şimid bakıcımız mesaj atmış gene yemiyormuş
yaaani bir de sonuçlar 2 saat sonra çıktı . 1 saate çıkmıyor muydu bu zamanda ne 2 saati dedim
sende işlerimizi niye soran burda gı dkizleyen neyim olurNe iş yapıyor ki gıı ?
iş imkanların şartların iyi aslında . eve de yakınsın bırakmaman daha iyi oluryazım işimi sana yine tek lokma almamış agzına bakıcıda hiç birşey yemiyor bu çocuk ah
Ne iş yapıyorsun canım ?
Amin
Benim gıcık olduğum konularda bana şaka yapmasından nefret ettiğimi biliyor.
Ama yine de yapıyor.
Sonra ben sinirlenince ve fazla tepki verince de suçlu ben oluyorum...
Neyse sinirlenmicem yine
Amannn en bilim işte sallayın beni bugün kafa dalgın bende ve kafam dağılsın diye herkesin ne iş yaptığını sorayım dedimsende işlerimizi niye soran burda gı dkizleyen neyim olur
Amannn en bilim işte sallayın beni bugün kafa dalgın bende ve kafam dağılsın diye herkesin ne iş yaptığını sorayım dedim
öyle mi dersin abla ne bileyim.. ama benm oglum yemeyen bir çocuk değil.. cok güzel yiyor.. bakıcıda yemek istemiyor..Daha anne çocuğu anneye muhtaç bir yaşta ondan..
İş durumıun gayet iyiymiş bence sakın bırakma hadi işten çıktın bu seferde bakıcı parası var..
Herşey birbirine bağlı maaalesef.
Neden kötü anne olacaksın ki sakın öyle düşünme bir çok kadının yaşadığı sıkıntılar bunlar.
Bizim küçük gelinde çalışıyor oğlu küçükken aynı oğlun gibiydi çok zor yerdi..
Nasıl kreşe başladı yemek düzeni oluştu..
Geçicisıkıntılar bunlar kafanı çok takma derim yeterki sağlıklı olsun..
Her tahlil farklı olur..
tövbe estAmannn en bilim işte sallayın beni bugün kafa dalgın bende ve kafam dağılsın diye herkesin ne iş yaptığını sorayım dedim
Hmmm bu konu üzerinde durulmalı sigorta şart yine de, eşinin telefonunu versene bi görüşme sağlayacağım bunun içinBedavaya çalışan ev hatunuyum sigortam yok mesela
kadın zaten bir kaldı böyle suratıma baktıDaha anne çocuğu anneye muhtaç bir yaşta ondan..
İş durumıun gayet iyiymiş bence sakın bırakma hadi işten çıktın bu seferde bakıcı parası var..
Herşey birbirine bağlı maaalesef.
Neden kötü anne olacaksın ki sakın öyle düşünme bir çok kadının yaşadığı sıkıntılar bunlar.
Bizim küçük gelinde çalışıyor oğlu küçükken aynı oğlun gibiydi çok zor yerdi..
Nasıl kreşe başladı yemek düzeni oluştu..
Geçicisıkıntılar bunlar kafanı çok takma derim yeterki sağlıklı olsun..
Her tahlil farklı olur..
Çokta tınntövbe est
sevgilinede çok şey etme bari adam kaçar gider bak
ah be taze gelin.. ne bileyim.. benm oglan yemeyen bir çocuk değiliş imkanların şartların iyi aslında . eve de yakınsın bırakmaman daha iyi olur
yemek sorunu olmayan çocuk nadirdir zaten. öğle arası gittiğinde sen yedir o zaman madem
Bakıcı yedirmesini bilmiyor.ah be taze gelin.. ne bileyim.. benm oglan yemeyen bir çocuk değil
bizde çok güzel yiyor bakıcıda yemiyor bakıcıda yemeyi reddediyor bir türlü çözemedik.. normalde diyorum ya çok güzel yer.
evet bakıcı beceremiyor ne yapsak bilemedim ? yardım edin bana kızlar cok stresliyim bir akıl verin ne olur..Bakıcı yedirmesini bilmiyor.
öyle mi dersin abla ne bileyim.. ama benm oglum yemeyen bir çocuk değil.. cok güzel yiyor.. bakıcıda yemek istemiyor..
normalde cok güzel zaman geçiriyorlar.. oynuyorlar etkinlikler yapıyorlar ama gel gelelim yemiyor bütün gün aç beni bekliyor çocuk.. öglen birşeyler yedirmeye çalışıyorum ancak..
pekş 900 tl için değer mi dersin ?
lşöyle bir bakıyorum bu şartlarda bir daha böyle bir yerde iş bulamam + 900 tl benm cocugumun her ihtiyacını karşılıyor.. tek maaş ile cok sıkıntı çektik cevre cok baskı yapıyor kötü anne gibi hissediyorum kendinimi
ee sana ne kalıyor ki ? çocugunu neden rezil ediyorsun diyorlar.
Aç kalmıyordur herhalde ne bilim yeme sorunu dışında iyi ise bakıcı bu kadar takılma derim...evet bakıcı beceremiyor ne yapsak bilemedim ? yardım edin bana kızlar cok stresliyim bir akıl verin ne olur..
öğlen gittiğinde yedir . akşama kadar yemese de öğlen yediği tutar onuah be taze gelin.. ne bileyim.. benm oglan yemeyen bir çocuk değil
bizde çok güzel yiyor bakıcıda yemiyor bakıcıda yemeyi reddediyor bir türlü çözemedik.. normalde diyorum ya çok güzel yer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?