- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.104
- 1.423
- 60
Hiç alakası olmayan bir üye gelse buraya ne diyo bunlar der fakir misin münüş musun Sister mısın :)
Ayyyy burda doguracak bi üye var
Olmaz mi. Kendisi hala dimdik ayakta. Anasi gibi inat cikti.Donmedi. doktorda zaten artik donemez dedi. 9 subat sezaryen diyorduk. Ama dun aile dostu bir doktora fikir danismaya gittik. Adam beni o kadar urkuttu ki neredeyse nesteri alip kesecektim kendimi sezaryen yapayim kendi kendime dedim. Brbek ters oldugu icin suyum gelince 15 dkda sezaryende olmaZsam bebegim ölürmus oyle dedi bana :/ o yuzden pazartesi doktorumla gorusecegim gercekten boyle bir risk varsa biran once yapalim diye :/Bizi bırak eylemden haber var mı
çok dolanmışsınız bizim oralardaYesss buyrun
Hıımmmm paket bitiyormu ..
Fahirsin amma silikonun var heeeSılıkonlarım patlıcak sımdı gıdıyom aha
Aynen yaHiç alakası olmayan bir üye gelse buraya ne diyo bunlar der fakir misin münüş musun Sister mısın :)
Dusman gelmisEki Görüntüle 2101145
Hic sorma hic.
Olmaz mi. Kendisi hala dimdik ayakta. Anasi gibi inat cikti.Donmedi. doktorda zaten artik donemez dedi. 9 subat sezaryen diyorduk. Ama dun aile dostu bir doktora fikir danismaya gittik. Adam beni o kadar urkuttu ki neredeyse nesteri alip kesecektim kendimi sezaryen yapayim kendi kendime dedim. Brbek ters oldugu icin suyum gelince 15 dkda sezaryende olmaZsam bebegim ölürmus oyle dedi bana :/ o yuzden pazartesi doktorumla gorusecegim gercekten boyle bir risk varsa biran once yapalim diye :/
Canım sıkkınNoldu bebeğim
Fahirsin amma silikonun var heee
Silikonuma ates etme cok para virdim
Hic sorma hic.
Olmaz mi. Kendisi hala dimdik ayakta. Anasi gibi inat cikti.Donmedi. doktorda zaten artik donemez dedi. 9 subat sezaryen diyorduk. Ama dun aile dostu bir doktora fikir danismaya gittik. Adam beni o kadar urkuttu ki neredeyse nesteri alip kesecektim kendimi sezaryen yapayim kendi kendime dedim. Brbek ters oldugu icin suyum gelince 15 dkda sezaryende olmaZsam bebegim ölürmus oyle dedi bana :/ o yuzden pazartesi doktorumla gorusecegim gercekten boyle bir risk varsa biran once yapalim diye :/
Canım sıkkın
Sana da o yakışır
çok dolanmışsınız bizim oralarda
Barışmadın mı hala
Siz kimsiniz de sizden korkucam ya , siz gölgenizden korkarsınızkorkma kzı
aistalara dikkat et kim vurduya gitmesinlerTişikkirlerrrr..
Öylemi benim neden haberim yok...
Siz kimsiniz de sizden korkucam ya , siz gölgenizden korkarsınızpısttt
çok dolanmışsınız bizim oralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?