ne bilim bi tırstın gibiSiz kimsiniz de sizden korkucam ya , siz gölgenizden korkarsınızpısttt
Zaten bu baska bir fikir daha olsun diye gittigim doktordu. Aile dostu hatta. Saolsun agzima etti. Gece gozumu kirpmadim.bebemide uyutmadim.hareketi durdukca durttum acaba bisey mi oldu diye :/Başka bir doktora daha fikir almak için gitsen nasıl olur..
Fazlasıyla.... Ozaman barış diceksin, zaten konuşuyoruz tel de ama benim beynim pek normal değil kuruyorum da kuruyorum sinirli olduğum için.Peki buyuzden mi canın sıkkın
galiba şaşırdınız o dağılanlar siz camlardıHe biraz da cam cerceve indirdik
Toplarsınız artıkk
Zaten bu baska bir fikir daha olsun diye gittigim doktordu. Aile dostu hatta. Saolsun agzima etti. Gece gozumu kirpmadim.bebemide uyutmadim.hareketi durdukca durttum acaba bisey mi oldu diye :/
Fazlasıyla.... Ozaman barış diceksin, zaten konuşuyoruz tel de ama benim beynim pek normal değil kuruyorum da kuruyorum sinirli olduğum için.
aistalara dikkat et kim vurduya gitmesinler
Kafami karistirdi.moralimi bozdu.korkuttu. vs vs..İyice kafa karıştırdı demi..
Kendine ediyorsun tatlım sakin ol önce..
O biraz zor...
Cesaret ister..
Fazlasıyla.... Ozaman barış diceksin, zaten konuşuyoruz tel de ama benim beynim pek normal değil kuruyorum da kuruyorum sinirli olduğum için.
galiba şaşırdınız o dağılanlar siz camlardı
Kafami karistirdi.moralimi bozdu.korkuttu. vs vs..
Benimle kızımın dogum günüde 9 şubatKafami karistirdi.moralimi bozdu.korkuttu. vs vs..
Haklısın ablacımİyice kafa karıştırdı demi..
Kendine ediyorsun tatlım sakin ol önce..
O biraz zor...
Cesaret ister..
Ona göre o çözdü.. Benim sinirim geçmedi... Sağolasın canım...Yok barış demicem. Olayı bilmiyorum cunku.
Ama senin boyle olmana alıskın değilizz.
Bir an önce çözmenizi diliyorumm
Kız sen hiç siizn mekana gidip baktın mı
Senden mi tırsıcam pehne bilim bi tırstın gibi
Haklısın ablacım
Ona göre o çözdü.. Benim sinirim geçmedi... Sağolasın canım...
sen daha geçen gün ne dedin telefonda bana, hani o rahatlık?Fazlasıyla.... Ozaman barış diceksin, zaten konuşuyoruz tel de ama benim beynim pek normal değil kuruyorum da kuruyorum sinirli olduğum için.
Senden mi tırsıcam peh
Evet tatlım naberoo boş işler müdürü de burdaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?