- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
Off bazen bana da bi duygu geliyor yemeyelim hayvanları diye sonra geçiyorYoo, aksine, etcil bir insanimkıymayı pirasa ve ispanakta sevemiyorum, yakismiyor sanki.. Ama mesela kiymali patates, kiymali yesil fasulyeye filan bayilirim
Supangle ile puding farkı nedirSütlü tatlilari cok severim, sütlaç hariç kizKazandibi yok mu veya supangle
ben de açııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bence o kadar ad... i değilsindir di miDaha bunlar iyi gunlerin panpa. Sonraki asamada kokorec ve midye yiycem
Yarinda tavih gogsu etcem gelSütlü tatlilari cok severim, sütlaç hariç kizKazandibi yok mu veya supangle
Annem balık yapıyor buğlama fena gömücemmm amağğben de açııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ay evettt bend e aynen kıymalı dışında severimOhh cok severim, kiymali dışında her turunu de severim.. Hele zeytinyağlı
Hele hele böreği, nam nam namm
geliyom çok açımmmmmmmmAnnem balık yapıyor buğlama fena gömücemmm amağğGel sende Dipnot:Ekmek No !
Supanglenin icinde kek, krema veya dondurma gibi seyler oluyor canim benim bildiğim.. Cikolatasinin tadi ve kivami da pudingten biraz farkli.. Ben pudingi pek sevmem..Supangle ile puding farkı nedir
Tabiki de mankenTabii, insan manken gibi olunca
O benim en sevdiğim yanında turşu da var miydiBen de böyleyim 2/3 gündür dolabı boşaltıyorum üşenmedim pilav yaptım bugün üstüne yoğurt döküp yedim
Seni oralarda sersefil ediyorlar garibim, gel bi karnini doyursun sistalarin..ben de açııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hiç yemedim galiba ben ne kültürsüzümSupanglenin icinde kek, krema veya dondurma gibi seyler oluyor canim benim kocam bildiğim.. Cikolatasinin tadi ve kivami da pudingten biraz farkli.. Ben pudingi pek sevmem..
Mutevazi gorunmeye calisacam derken kısmi yuz felci gecirecen Allah korusun..Tabiki de mankenhıı hı evet =))
Selam asminSelam sistalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?