- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
Lahana turşusu hemde ben pilavı ekşi seviyorumO benim en sevdiğim yanında turşu da var miydi
AsminikooooSelam sistalar
Niye kültürsüz olasin ayol, her seyi yemek zorunda mi herkes?Hiç yemedim galiba ben ne kültürsüzüm
Asure derim baska bir sey dememBence o kadar ad... i değilsindir di mi
Markette satılır mıNiye kültürsüz olasin ayol, her seyi yemek zorunda mi herkes?
İlginç oldu bak bu muhabbet, bugun tatlı krizim geldi, aksam ustu iste, supangle aldim pastaneden
Bim de filan oluyor bazen diye biliyorum ama pastaneden alsan daha iyi, daha taze oluyor genelde..Markette satılır mı
Keske bende sevmesemSupanglenin icinde kek, krema veya dondurma gibi seyler oluyor canim benim bildiğim.. Cikolatasinin tadi ve kivami da pudingten biraz farkli.. Ben pudingi pek sevmem..
Hep sen mi makara yapcan ahahhaOğlum bana diyor ki; “Anne cuma desene!”
Ben: Cumaaaa!!!!
Oğlum; Bugün cumaa enseni kapa!!
La benimle makara ediyiiiiii
Supangle pudingin su ile yapilanidir.sut yerine su kullanilir o yuzden daha yogun bir cikolata tadi olur. Baska bir farki yok pudingden. Ha birde servisinde icine kek koyar ustune dokerler :))Hiç yemedim galiba ben ne kültürsüzüm
Mutevazi gorunmeye calisacam derken kısmi yuz felci gecirecen Allah korusun..
Adinin dibiAsure derim baska bir sey demem
Kibliyorum ben bunuAdinin dibi
Seni oralarda sersefil ediyorlar garibim, gel bi karnini doyursun sistalarin..
Cilekli ve muzlu puding guzel de kakaolusu sarmiyor beni.. Kakaoyu supangle veya profiterol de daha cok seviyorumKeske bende sevmesem
Asminikoooo
Iyi cok sukur ballisi, sen nasilsin?Hosbulduk sistam nbr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?