- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.566
- 498
Ne bilem kuzu abart abart denizede atla tam olsunGel hadi daha maskelerle grupfoto cekilicezmahperi nerde soyleyin kara maske taksin o gün beyaz maskeyi ben takicam kiz saka maka maskemi taksamki. Arnavutlarda maske takiliyormu arnavutlarin abartisindanda abartılı olmaliyimmm
Bungee jumping yapicam boğaz köprüsünden gemiye ahahahah arnavutlar arnavut olalı ilkkez böyle birsey goruceklerNe bilem kuzu abart abart denizede atla tam olsun
Aynen birsuru telifonumda varÇelik yeleğin cok fenaydı haaa ölümsüzlük yeleği gibi bişey
Kız koç gadını sevdiceginle sorunun ne bir koç olarak yardımcı olayım malum bende koçum bizi çekmek zor kendi geçliğimi gördüm yazdıklarındaGörew temeeeemmm :)
İstanbul’lu gelin başlıyorrrrrrr
Onlarida basalimmiBungee jumping yapicam boğaz köprüsünden gemiye ahahahah arnavutlar arnavut olalı ilkkez böyle birsey gorucekler
Evet uzuun süredir poncikizzz:))
Görew temeeeemmm :)
İstanbul’lu gelin başlıyorrrrrrr
Aa valla olabilir ama abartılı bir baskın olacaksaOnlarida basalimmi
Görev tamam kizlar ben duş alacağım sonra gelirim
Gel hadi daha maskelerle grupfoto cekilicezmahperi nerde soyleyin kara maske taksin o gün beyaz maskeyi ben takicam kiz saka maka maskemi taksamki. Arnavutlarda maske takiliyormu arnavutlarin abartisindanda abartılı olmaliyimmm
Gel hadi daha maskelerle grupfoto cekilicezmahperi nerde soyleyin kara maske taksin o gün beyaz maskeyi ben takicam kiz saka maka maskemi taksamki. Arnavutlarda maske takiliyormu arnavutlarin abartisindanda abartılı olmaliyimmm
Ya bizi karistirirlarsaŞimdi evlensem ben maske takardım
Zaten daha once de soylediğim gibi ülke mülke kurarsam maskeyi zorunlu yapacam
Ya bizi karistirirlarsa
Ahhaha silah bombalı işler yapmiyoruz çoktandir
Tiviti çok korktu:))Sabahki münüş baskını silahsızdı ama korkuncluydu gene de
ayy faruku baska biri oynasaydı ben de izlicektim onu
Tiviti çok korktu:))
Kizlaaarrr napiyoguz giii bu gorev beni asmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?