- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Ne güzell mutlu edebildiysekk:)Karamursel sepeti sanmadimdi halbusii
Yok dogurmadim ama her an dogurabilirim su heycanla
İyilerin dostu kötülerle savaşmaya geliyorKötülerin hepsini tek tek yok edelimmm
Ozaman olmaz kaynanalarimiza sorarsak direk ismimizi verirler:)))Kötülerin hepsini tek tek yok edelimmm
Hadii hayirlisiyla gelsinnn insallahhh sagsalim kolaycacik dogurKaramursel sepeti sanmadimdi halbusii
Yok dogurmadim ama her an dogurabilirim su heycanla
Sis ta hood sistahood.sistahoodİyilerin dostu kötülerle savaşmaya geliyor
Sistalar dünyaya adalet dağıtmaya geliyor
Sistalaaaar yo yo sistaaa
Selena uyarlaması :))))
Bence biz haklıyızzz tabikiiiiOzaman olmaz kaynanalarimiza sorarsak direk ismimizi verirler:)))
Ne güzell mutlu edebildiysekk:)
Evet sabirla gelsin diye bekliyoruz artik :))Hadii hayirlisiyla gelsinnn insallahhh sagsalim kolaycacik dogur
Mukemmel bi duygu olsa gerek :)Evet sabirla gelsin diye bekliyoruz artik :))
Valla panik var heycan var korku var stress var heycan var sonra heycan var baya degisik bir sey. Cok zit hisler ayni anda :)Mukemmel bi duygu olsa gerek :)
Aa olurmu moralsizlik geçen sene 20 şubatta kızım doğdu benimde. ayni senin gibi korku endişe herşey vardi birde doktorum seninki gibi gıcıkti. doğunca geçti hepsi keşke boşuna stres yapmasaymişim diyorum:) hepsi geçecek merak etmeValladunden beri cok moralsizdim. cok iyi geldi :))
Artik sabir etme kismindayiz iste. Allaha emanet gidiyoruz. Bende sabirla masalin o kismina gecmek icin bekliyorum :)Aa olurmu moralsizlik geçen sene 20 şubatta kızım doğdu benimde. ayni senin gibi korku endişe herşey vardi birde doktorum seninki gibi gıcıkti. doğunca geçti hepsi keşke boşuna stres yapmasaymişim diyorum:) hepsi geçecek merak etme
Ben burdayim sistaKuzular nere gayboldunuz
.Çay var içermisiniz?
Sağol tatlimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?