- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.816
- 248
- 35
Kuzum sari leblebi bulundur evde iyi gelirNaber şekerim
Sista olmak bunu gerektirir
Hem nazlı hem asil. . .
Beyaz leblebi de iyi olabilir..Bende bilmiyorum ki ne iyi gelir kızımda hiç böyle şeyler yaşamadım
Kedi dedi biz kimsoyo cogormodık ama herkesi etiketliyinz
Burda da tanıdıklar var. İyi geceler yazayım sabah konuşmuştuk. Hayırlı geceler sisterlar
Anam biz o an aklimiza geleni etiketledik.. Sen katilmak istiyom deseydin yildizli uye yapardik seni.. Adam topluyor demesinler diye aciktan teklifte bulunmuyoz biz sistalar olarakKedi dedi biz kimsoyo cogormodık ama herkesi etiketliyinz
Kuzum sari leblebi bulundur evde iyi gelir
Burda da tanıdıklar var. İyi geceler yazayım sabah konuşmuştuk. Hayırlı geceler sisterlar
Olsun küstüm işteAnam biz o an aklimiza geleni etiketledik.. Sen katilmak istiyom deseydin yildizli uye yapardik seni.. Adam topluyor demesinler diye aciktan teklifte bulunmuyoz biz sistalar olarak
Iyi geceler, Allah rahatlik versin papatya..
Koca liste var
Kimi etiketlemişiz hacı kimi etiketlemişiz
Oyy kiyamayiz biz sana, budaklarin nevriye.. Gel yamacimiza..Olsun küstüm işte
Onlardan bi cogu sonradan katildi amaa, soylediler, hemen kardes olduk..Koca liste var
MünüşHooDlar kanmaz...Oyy kiyamayiz biz sana, budaklarin nevriye.. Gel yamacimiza..
Tesekkur ederimm, ben de cok severim, bir de yasemin kokusunu..Sağol lavantacım. En sevdiğim koku sensin lavantaya bayılırım
O zaman al sana, dıkşınnnMünüşHooDlar kanmaz...
Hhahahah ulanMünüşHooDlar kanmaz...
Koca liste var
Tesekkur ederimm, ben de cok severim, bir de yasemin kokusunu..
Papatyanin da guzelligi, zerafeti tabii ki..
Kiz esim evde kuzum kucugu uyutuyo yatcam gedipNeydiyonnn
Bakıyorum da beni özlemiyorsun hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?