Duygulandin miYerim laaa
İlk önce sista alımları durmalı çok fazlasınız bi kereNe oneriyon bize fahri sistamiz?
Bende canım hem nico memnun hem papatya
Seninde gönlün Münüşlükte de bakmaBu sistalara benim el atma zamanım geldi sanki yönetime el koyucam bak az kaldı her gelen sista olmuş olmaz ama böyle
Hmm, mantıklı.. Secici olmak lazim..İlk önce sista alımları durmalı çok fazlasınız bi kere
Yine gelmis gonlumun efendisi tiwitiSeninde gönlün Münüşlükte de bakma
Neden kiiBu sistalara benim el atma zamanım geldi sanki yönetime el koyucam bak az kaldı her gelen sista olmuş olmaz ama böyle
Dikkat edin yönetimi ele geçirmeye çalışıyorlar MünüşHooD bazen dostturYine gelmis gonlumun efendisi tiwiti
Sacma sapan, itişmeli bi yer olmayak diyeNeden kii
Seni seviyom amaDikkat edin yönetimi ele geçirmeye çalışıyorlar MünüşHooD bazen dosttur
Mesela bu tiviti almayın sakınSeninde gönlün Münüşlükte de bakma
Hmm, mantıklı.. Secici olmak lazim..
Zaten karar aldik, seviyeyi indiren muhabbet oldugu anda ilişiği kesilecek sistalarlapacozluk, varosluk zinhar yasak..
Baska?
Yeni gelmiş sayılıyorum bende alındım istemsizceSacma sapan, itişmeli bi yer olmayak diye
Nerde çokluk diye güzide bir lafımız var :)Neden kii
Mesela bu tiviti almayın sakın
MünüşHooD sınırlı sayıdaNerde çokluk diye güzide bir lafımız var :)
Sahsi bi durum yok canısı.. Genel kararlar bunlar..Yeni gelmiş sayılıyorum bende alındım istemsizce
Su fotonu degistir la, tovbe hahahah
He hee, o yuzden milleti kolundan çekeliyon hahahahMünüşHooD sınırlı sayıda
Anladım kuzum ben şöyle kenara ilişeyim sessizce o zaman yerimden kaldırmasın kimseqSahsi bi durum yok canısı.. Genel kararlar bunlar..
Yaaa benim favori uyem gelmiş kizz hoşgeldin anam bacimmMünüşHooD sınırlı sayıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?