- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.816
- 248
- 35
İnş istediğin gibi güvenilir birini bulursun. yabancı bakıcılar genelde yıllık izne memlekete gidip geri dönmüyorlar. Tabi dönenler de var ama zor yaaYa ben çalışmak istiyorum ama bakıcı nasıl bulcam güvenilir internete ilan verdi mi bakalım inşallah kafama göre birilerini.bulurum
Bence fazla yuz verme deri terbiyesizce konusmus hic sevmem. Ben olsam sanane derdim.Yok ya tanıdık ablaydı ondan ..
Hapların kölesiyiz ya
Sanırım siyasetten dolayıDeprasan banlanmis nolduki
Ayy girmiyom o konulara gerek yokSanırım siyasetten dolayı
Slm canim benimde uykum geldi azicik uyusammi kiSelam sistalar işimi bitirdim cayimi aldım
Bu kadar acik yazmasaydin iyiydiDün gece prezervatif yırtıldı ..
Sabah hem ertesi gün hapı hem de Doğum kontrol hapı aldım eczane gülüyor sıkı bi tokat geldi galiba diyeçok kötüyüm midem allak bullak
ben daha süpürüyorumSelam sistalar işimi bitirdim cayimi aldım
+100000Bu kadar acik yazmasaydin iyiydi
Yardima gelimmi justben daha süpürüyorum
Bir türlüüüüü kendimiiiii avutaaaamaadiiiimmmmKac kadeeeehhhhhhhh kırıldıııı sarhos gonlumdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bir türlüüüüü kendimiiiii avutaaaamaadiiiimmmm
Kac gece agladim boyle gizliceSıkaran var mı
Uyu canım işin yoksa ben gec kalktımSlm canim benimde uykum geldi azicik uyusammi ki
Kolay gelsin sistam ben dun süpürdüm bugün sadece yemek yapacamben daha süpürüyorum
Yok justtan isteyelimSıkaran var mı
Ayy uyuyamadim gec kaldim oglum uyandi. Bugun kahvaltilik yapcam benUyu canım işin yoksa ben gec kalktım
Kolay gelsin sistam ben dun süpürdüm bugün sadece yemek yapacam
Var yollayim hemenSıkaran var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?