Bende içiyorum HD slim blu ince başka icemiyorum ağır geliyorValla kent miğdemi bulabdırıyor sebebini bilmiyorum parlement de öyle resmen öğüyorum
Duygusallasmaya başlıyorm
Dun de yazmistim.. Yine yazacam..ahahahahah
Senin icin senin icin bu duyanin ipini cekerimBu herif beni bitiriyor neden boyle
Duygusallasmaya başlıyorm
Bn pasif iciciyim ayda yilda bi kafam dumanli olduğunda kent alıp iciyorummEvet var Muratti halen
Anaaa bütün site tiryakiymis
O zaman acil durum parcamız gelsin
Icme yavru kuş içmeBn pasif iciciyim ayda yilda bi kafam dumanli olduğunda kent alıp iciyorumm
Dun de yazmistim.. Yine yazacam..
"Peki inip dereye taş bulamıyor oluşumla kendime gore eş bulamıyor oluşum arasindaki pozitif korelasyonu nasil degerlendiriyorsun?"Evelynn
Senin icin senin icin bu duyanin ipini cekerim
Bunu sorgulayıp dusunecegim sista..Peki, beni benden aldığın için seni sana bırakmamış olmam gayet öngörülebilir ve doğal değil miydi?
Ben geri vazgeçtim çalışmaktan.. bir kaç kişiyle görüştüm ama hep aklıma kötü şeyler geliyorİnş istediğin gibi güvenilir birini bulursun. yabancı bakıcılar genelde yıllık izne memlekete gidip geri dönmüyorlar. Tabi dönenler de var ama zor yaa
Türk bakıcılara çalışma saatleri çok geldiğinden kabul etmiyor offff içim şişti
Kreş ve bakıcı arasında kaldım bende zor bir durum
Hee nolmus bende bunu soyledimBerdan mardini değil mi la o
Malbora da güzel ama fiyat maşallah 13.5Bende içiyorum HD slim blu ince başka icemiyorum ağır geliyor
Prestij için prestijMalbora da güzel ama fiyat maşallah 13.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?