Anandir deseydin keske. Tobe tobe...Kizlar ben kv yle 2 senedir gorusmuyorum bugun onun dogum gunuymus. Gidip kv ye kutlamamisim.. Bana o.... dedi.cocuklari istedi gondermedim. Gondermicem cok sinirlerim bozuk
Gitti onlara bilmiyorum nolduNe zannediyo kendini ya kim oluyorda o kelimeyi söylüyor eşin ne tepki verdi bu durumda
.Oglu duydu bir hiaimla cikti bilmiyorum orda au anda birazdan gelir
Kesinlikle doldurmaya çalışacaklar eşini duygu sömürüsü yapacaklarOglu duydu bir hiaimla cikti bilmiyorum orda au anda birazdan gelir
Ayy sinirlerim bozuldu hincimi alamadim agliyom kac saattirAnandir deseydin keske. Tobe tobe...
2 senedir kendisiyle görüşmeyen gelinden doğum gününe gelmesini beklemekte şahane bi kafaymış gerçekten.bin yaşında olup,doğum gününü kutlama enerjisinden ve bu kafaya sahip olmak için napıyorsa aynısından istiyorumKizlar ben kv yle 2 senedir gorusmuyorum bugun onun dogum gunuymus. Gidip kv ye kutlamamisim.. Bana o.... dedi.cocuklari istedi gondermedim. Gondermicem cok sinirlerim bozuk
Yok dolnaz bu kelime hakkinda yalan soylemicemi bilir.Kesinlikle doldurmaya çalışacaklar eşini duygu sömürüsü yapacaklar
.Ayy sinirlerim bozuldu hincimi alamadim agliyom kac saattir
.2 senedir kendisiyle görüşmeyen gelinden doğum gününe gelmesini beklemekte şahane bi kafaymış gerçekten.bin yaşında olup,doğum gününü kutlama enerjisinden ve bu kafaya sahip olmak için napıyorsa aynısından istiyorum
Ya birsuru kelime soykerdim ama tuttum kendimi haksiz duruma dusmim diye bogazina yapisacaktim yoksa acsaydim kapiyi2 senedir kendisiyle görüşmeyen gelinden doğum gününe gelmesini beklemekte şahane bi kafaymış gerçekten.bin yaşında olup,doğum gününü kutlama enerjisinden ve bu kafaya sahip olmak için napıyorsa aynısından istiyorum
Sen üzme kendini aglamada eşin gelince ne demişler ögren iftira falan atmasınlar sanaYok dolnaz bu kelime hakkinda yalan soylemicemi bilir.
O biraz zor canim paralarim onlariSen üzme kendini aglamada eşin gelince ne demişler ögren iftira falan atmasınlar sana
Doktugun 2 damla goz yasina degmez.Ayy sinirlerim bozuldu hincimi alamadim agliyom kac saattir
Eşin ne diyoO biraz zor canim paralarim onlari
Bagirip cagirmis ortaligi ayaga kaldirmis benim esime nasil oyle dersin demis babasida bagirmis kv ye almis payiniEşin ne diyo
Bagirip cagirmis ortaligi ayaga kaldirmis benim esime nasil oyle dersin demis babasida bagirmis kv ye almis payini
Üzüldüm canım ya.Bagirip cagirmis ortaligi ayaga kaldirmis benim esime nasil oyle dersin demis babasida bagirmis kv ye almis payini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?