- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.404
- 133
.kv le kavga ettim
Niye kavga ettin kız ne oldukv le kavga ettim
Anlaticam su anda musait degilim kizlar.
Nasıl oldu anlaaaaat
Tamam kuzum bekliyoruzAnlaticam su anda musait degilim kizlar
.Anlaticam su anda musait degilim kizlar
Hoşgeldin hipocumAyy neler oluyo burda
Hoşgeldin hipocum
Maşallah maşallah ♡♡♡.
Ekşınsız günümüz yokkk
Hos geldinAyy neler oluyo burda
Tamam kuzum bekliyoruz
Kizlar ben kv yle 2 senedir gorusmuyorum bugun onun dogum gunuymus. Gidip kv ye kutlamamisim.. Bana o.... dedi.cocuklari istedi gondermedim. Gondermicem cok sinirlerim bozuk.
Tmm canım sıkma canını bosveeer..Demesi kolay biliyorum ama biz uzuldugumuzle kalıyoruz sonra..
Oha ya dediği lafa bakKizlar ben kv yle 2 senedir gorusmuyorum bugun onun dogum gunuymus. Gidip kv ye kutlamamisim.. Bana o.... dedi.cocuklari istedi gondermedim. Gondermicem cok sinirlerim bozuk
Kiz dellendim bogacaktim kadiniOha ya dediği lafa bak
Eşin ne diyor peki bu duruma kukuzBide gelmis kapima dayandi vurmaya kalkti polis cagircam dedim kacti gitti
.Kizlar ben kv yle 2 senedir gorusmuyorum bugun onun dogum gunuymus. Gidip kv ye kutlamamisim.. Bana o.... dedi.cocuklari istedi gondermedim. Gondermicem cok sinirlerim bozuk
Ne zannediyo kendini ya kim oluyorda o kelimeyi söylüyor eşin ne tepki verdi bu durumdaKizlar ben kv yle 2 senedir gorusmuyorum bugun onun dogum gunuymus. Gidip kv ye kutlamamisim.. Bana o.... dedi.cocuklari istedi gondermedim. Gondermicem cok sinirlerim bozuk
Oglu duydu bir hiaimla cikti bilmiyorum orda au anda birazdan gelir.
Tövbeeee..O ne demek yawww!Kimse bana öyle diyemez şaka bile olsa..Sen de kalma bu lafın altında..O ne demek ya..Oğlunun namusuna laf etmiş resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?